Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
Neatza, o ?
Felicic nu stiu daca merge cu zaharina, eu ii pun o lingurita mica de zahar la un borcan de 800grame, fructele si apa, fierb borcanul si a doua zi ii pot da si fructele amestecate cu crema de branza, iar zeama o ameste cu apa plata si bea la greu, sper sa te fi ajutat ici lui Falkone si tie
Muuh vacanta placuta la mare
Andy.p luna trecuta avea 9200grame cu pampers cu tot, luna asta cred ca are undeva la 10kg…pentru ca mai mult de 2 statii sa zic asa nu o pot duce am comorile si pe mami
Nerantula speram sa fie bine cu analizele
Laureta, e superba Bianca , ce mult ii place sa se joace, pozele de la serbare sunt foarte frumoase, am copilasii si mami
Ada sa ii traiasca baiatul prieteni tale, multa sanatate, iar pt mami refacere rapida si felicitari lui Oadu
Giulianna felicitari lui Edi
Luca de Musette
Noi aseara am fost sa vedem meciul si pe urma o tura de parc, tare fain a fost…mai ca as fi dormit acolo
Azi noapte s-a trezit in plansete, aproape 10 minute a plans disperata…probabil a vista urat, foarte greu am calmat-o, iar azi de dimineata s-a trezit la 6 a mai stat pana la 8 apoi nani pana la 9 juma….acum tipa in patut s-o iau…ma duc ca deja face ravagii
Dupa cum am promis avem la semnatura poze in premergator si jos un filmulet , daca vreti sa ne vedeti
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
andy_galro spune:
Neatza! revenim si noi dupa cateva zile de absenta dar motivata am fost ocupata cu facultatea, ieri am avut festivitatea de absolvire...Andrei e bine zice TATA cand il vede pe sotul meu
citesc din urma si revin.....ici tuturor
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
nikolici spune:
HELLO si de la nous, adika din partea franceza a Elvetiei,
Drumul cu avionul a dovedit ce copil cuminte am si eu habar nu aveam.Nici pas nu a zis, a fost deosebit de incantata de tot ce era pe langa ea, chiar o buna bucata de timp a stat pe scaunul din mijloc si s-a jucat cu toate nebuniile pe care le-a avut pe langa, preferatele fiind instructiunile de prim ajutor in timpul zborului, pe care le-a mancat putzin...si pe urma s-a culcat pana am aterizat si a trebuit sa o trezesc sa o pun in pozitia calaretzului si sa-i atasez centura de infant.
Toti din jur au remarcat cumintzenia bebelusului meu ...as fi vrut sa le vedeti fetzele cand ne-au vazut intrand cu bb in avion...deja se gandeau...f..k bb la bord= apx 3 ore de urlete si tzipete...si uite ca nu a fost asa.
A primit si cadou de la stuadeze un babetzica si un avionash...pe care le-a degustat of course.
Asadar fetelor care intentionati sa plecati cu bb cu avionul...nu va mai faceti griji, dc copilul meu care e considerat mai zgomotos de fel ca na are personalitate puternica si dominanta nu a zis nimic, apai ai vostrii cred ca vor dormi non stop.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Cine le mai vede pe Piolica si Elsa sa le pupe si din partea noastra.PSSS
nikolici spune:
babyta felicitari pt o Tina superba, de cate ori te citesc , vorbesc sau ne vedem...imi tot zic...ce puii mei nu am facut un copil acum 10 ani...sau mai multi...simt ca am pierdut timpul aiurea in van, cu lucrurile care mi se pareau valoroase si pe care nu mai dau nici un ban acum, trebuie sa fi fost si greu dar si frumos sa ai un bb la 20 ani.
Eu ma minunez cat de mult ma poate schimba Kara mea...sunt un alt om, intr-un alt univers.
Eu fac 12 ani de convietuire cu soatza ..ar fi trebuit sa avem 12 copii pana acum..nu?
nikolici spune:
laureta LA MULTI ANI INISA SA TI TRAIASCA PRINTESICA
Eu am facut operatie de deviatie de sept la Elias, dr ul era si estetician, era acum 7 ani seful sectiei ORL de pe sectie si parca il cheama DR ALEXANDRU.Sunt foarte multumita de operatie.Apropo de anestezie , poti sa o faci general sau locala, eu am facut local, nu simti nimic dar nimic si inainte de operatie iti face o injectie asta cand esti prin salon de zici ca esti beata si razi a tampa si nu-ti mai pasa ce ti fac dupa
Mesele le ai 3 zile, e putzin deranjant cand ti le scoate dar in rest doar ca vrei sa ti suflii nasul si nu prea poti ca doare dar pt o respiratie normala te sfatuiesc sa o faci.Eu am avut o nara astupata de sept, iar acum e super misto sa simt aerul pe ambele nari si sa scot aburi de asemenea pe ambele si sa nu mai fiu un fenomen sa scot doar pe una
Eu doar la indreptare de sept m-am oprit si ce as mai fi vrut un nas in vant
nikolici spune:
Apropo de stilul de invatzamant waldorf, eu as fi pro asta in conditiile in care elevul este oarecum supravegheat indeaproape de catre profesor si mereu discutat pe subiect, in asa fel sa si dea seama de nivelul de intelegere al elevului.Altfel cu notele, personal vorbind....da eu am invatzat de multe ori doar ca sa iau note mari...dar a doua zi hai fie a treia am ramas cu 10% informatii pentru ca targetul fusese atins mecanic.Ce n-as da sa fi invatzat fizica cum se cuvine...personal acum dupa mai mult de 10 ani de la terminarea liceului am ramas cu 0 informatii in domeniu dar cu note mari si o competitie oarecum prosteasca sa am note mai bune decat colegul.
laureta spune:
Aoleu va vedeti pe caldura asta? Tineretului mi se pare asa departeeee. Nu vreti sa ne vedem la 8 dimineata?
Io o sa am musafiri in weekend asa ca fac smotru azi
mussete treci la dat beutura si tort
angelynna82pupam grasunica umblatoare
andy m au emotionat pozele cand am citit " Adio gradinita"ce cresc puiutzi
babytza pupam micul acrobat
lumi of, sunt bolnaviori tb sa ai rabdare cu papica. In leg cu lacrimile la serbare cu siguranta vei lacrima , e un sentiment aparte, iti creste inima cand iti vezi puiutzul pe scena
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
nikolici spune:
mamidestefan unde esti????????
Sper ca sunteti bine, da???
Eu mi-am cumparat patura ca a ta de piknic si am luat-o cu mine special ca sa simt efectul tarii super dezvoltate mental.
nikolici spune:
lumi nu stiu ce e cu mine ca tot uit...dar cred ca de 2 saptamani vreau sa-ti zic ca te poop mult da???SANATATE MULTA CA DE ASTA AVEM NEVOIE TOTI