Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

babytza cate fete v-ati adunat? Ah ce rau immi pare ca sunt asa cascata... abia astept poze! Piolica mai sta in RO?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ia uitati ce www.fubiz.net/2009/06/09/partly-cloudy/" target="_blank">film dragut.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo m-am tot uitat pe mess dupa tine si aseara si dimineata. Eram convinsa ca daca nu esti , nici nu poti sa ajungi. Tu esti mereu pe mess....AM fost asa : BOO, Felicia ,Piolica, Giuliana,Monica, Cristinescu ....

Ahhhh uitam , EDI E MORTAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA il vedeti cum merge tinut de o manuta....e demential !!!!!!!!! Si are un botic mancabil si pupabil.....

Codruta e tare scump Vladut, ce a crescut Ce par frumos are si ce imi place de el cu bascuta de marinar si cu cirese la urechi SI 6 dintisori ????Bravos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lumi eu cred ca e si de la caldura...vad ca si David face mofturi uneori. MA bucur tare ca azi e ultima zi de tratament !!!

Bitza pupici multi

Andy g

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nikoliciule au fost si momente grele, mai ales cand m-am despartit de tatal ei, dar momentele frumoase au sters tot, uitam de grele si de rele cand imi zambea sau ma lua in brate si nimik altceva nu mai conta Ce sa zic, daca as da timpul inapoi , nu as schimba nimik, poate as mai adauga un pui pe la 25 ani Dar nu e timpul pierdut de al treilea nici acum Pup

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello dragele mele

Andy_galro felicitari pentru TATA

Nikolici ma bucur ca a fost frumos zborul cat si vacanta, pentru cei 12 ani, la cat mai multi

Laureta, Codrutza ( Vlad..hmmm…l-as manca , felicitari pentru cei 6 dintisori), Babytza. multumim

Lumi e si normal sa pape mai putin, las ca le trece lor si atucni o sa vezi si o

Ramo cumva s-au vorbit fetele noastre, ici la amandoua, caut filmuletul pe DC...poate il gasesc

Babytza, Crina a refuzat azi fructele in parc , probabil din cauza caldurii, am mami si comorile ei

Bitza

Noi am fost in parc, avem un loc unde e umbra si totusi putina racoare…asa ca stam pana uitam ca mai avem si casa …fata mea nu a vrut sa pape cine stie ce…fructe asa si asa, supa jumate de borcan, mai tarziu iaurt si pe seara laptic…in rest asteptam sa facem baie…

Va pupam si revenim

POZE de la intalneala vrem

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nerantula, Ramona, multumesc! Sper sa nu fie totusi alergici la banana... mai incerc peste cateva zile....

Babytza, sigur e si de la caldura, azi toate mesele de solide au mers snur, de bine ce ma plangeam.

Ange

Vreau si eu poze de la intlanireeee!!

Si sa nu uit, de Lidia(mamidestefan) stie cineva ceva????

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

'seara!

Poze de la intalneala

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Angelyna ce filmulet cauti?

Roxana a fost ca naiba, aseara am fost pe-afara aoi bucatarit imbaiat cupil culcat cupil iar bucatarit impacat cupil mancat culcat si am intrat tarziu azi-dimineataca noi ne culcam tarziu si ne trezim in consecinta. Se mai intampla. Acum astept sa se trezeasca; aveam in program alt bucatarit dar n-am avut niciun chef sa prajesc azi asa ca m-am destrabalat in fata calculatorului si m-am jucat cu Anda mica.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ramo ma gandeam ca voi gasi pe net filumletul asta party cloudy, cel la care ai dat tu link...dar nu e

Lumi

Acum ne uitam la poze

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Multumim pentru aprecieri, mamici! Off, vad ca va place parutul lui fi-miu, dar tare l-as mai taia. Transpira bietul copil infiorator. Pe de alta parte, de abia asteptam sa ii luam motul, prilej extraordinar pentru un chef pe cinste!

Foarte frumoase pozele de la intalnire. Cred ca v-ati distrat!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput