Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 6

unombun spune:
va rog frumos,daca cunoasteti,ma intereseaza manastirile unde se fac rugaciuni la psaltire,pentru credinciosi.Daca in pelerinajele voastre ati intilnit,sau auzit,va rog,mi-ar fi de ajutor,pentru ca ma intereseaza sa trimit un acatist cu rugaciune la psaltire,pe 40 zile si asta sigur nu se intimpla decit in f.putine manastiri din Romania.Eu stiu doar de Sihastria.Multumesc.

cami_antonia spune:
fetele
unde sunteti de nu scrieti cu orele???
abia se mai animase forumul si iar vad ca nu mai scrie nimeni ....
nu e corect .... acum cand am devenit din nou aspiranta la titlul de mamica
va rog sa modificati prima pagina cu noile info cine se pricepe si sa ne treceti si pe noi si la lista de aspirante iar ....
CAMELIA, PREOT LUCIAN SI ANTONIA IOANA TEODORA
PUP pe toata lumea ... imi sunteti tare dragi
o seara placuta
poate mai apare cineva prin zona sa vb
Camelia

sandaa spune:
Dragele mele Caciantoni si mamieea stiu ca cuvintele sunt de prisos dar sunt alaturi de voi in pierderea suferita. E bine ca aveti credinta si nu disperati e foarte important. Dumnezeu sa va intareasca si sa va mangaie cat mai repede cu un copilas sanatos.
Monimo bine ai venit la noi la rugaciune. Bunul Dumnezeu sa te binecuvinteze cu un copilas sanatos. Trebuie sa scrii numele de botez ca fetele sa te treaca pe lista de aspirante.
Noce foarte frumos ai scris. Te admir si cand citesc mi se pare ca scrii pentru mine. Avem atata nevoie de incurajare si noi si iti multumesc chiar daca ai scris pentru vvvv.
vvvv iti doresc multa liniste sufleteasca sa va binecuvinteze Dumnezeu cu un copilas care sa va aduca iubirea si pacea de care aveti nevoie.
Cami_pus ma bucur pentru tine ca esti bine. Maicuta Domnului sa te acopere cu sfantul sau acoperamant si sa nasti la termen un copil sanatos.
cami_antonia ma bucur ca iti faci timp si treci pe la noi. Multa sanatate micutei tale si un de la noi.
Oanka multumesc pentru cuvintele tale si pentru filmuletul impresionant.
unombun si eu stiu ca se citeste ca se citeste la Sihastria psaltirea dar cred ca la mai multe manastiri din Moldova se citeste, dar nu mai stiu la care. Poate iti spun fetele care sunt din zona si merg mai des la acele manastiri.
Tuturor , post usor si liniste suffleteasca va doresc.
Doamne ajuta!

Livsy spune:
Buna tuturor si Dumnezeu sa va aiba in paza!
Ma intristez si eu de atatea vesti proaste si totusi ma bucur sa vad pe aici atata lume cu credinta. Ma gandeam adineauri, inainte sa ma decid sa va scriu cateva randuri, la acele persoane care par sa aiba totul, la acele femei si la acei oameni care au copii exact atunci cand isi doresc (sau asa credem noi), pentru care aceasta posibila problema, sa-ti doresti un copil si sa nu-l poti avea de la inceput pur si simplu nu exista... Pare asa... Si apoi m-am gandit la traseul meu, care atunci cand m-am apropiat de Dumnezeu in dorinta de a avea un copil am ramas si fara sot (nu stiu daca v-am mai spus, dar eu consider si am considerat mereu ca acest lucru a fost in viata mea unul MERITAT si inca din plin)... Si apoi mi-am dat seama ca daca nu m-as fi apropiat de Dumnezeu, cel mai probabil nu as fi putut sa fac fata incercarii de anul trecut, cu divortul, cu pierderea sotului... Si toate se leaga si nu stim ce ganduri are Dumnezeu, dar eu una sunt sigura ca are ganduri foarte precise cu fiecare dintre noi si trebuie sa facem pasii nostri catre El si asa vom creste si ne vom apropia de El si incetul cu incetul (unii mai repede, altii mai putin repede) ne vom indeplini si visurile. Cred ca alta cale nu exista, cel putin pentru noi, cele care credem in El. Despre altii nu pot vorbi.
Ieri, nu stiu de ce exact, am simtit asa un fel de fericire si am vrut s-o marturisesc cuiva, fara motiv, parca aveam un reflector in inima, care lumina puternic si ma simteam atat de bine, de protejata si de fericita... O fi fost imaginatia reflectorul acela, nu zic nu, dar eu I-am multumit Lui Dumnezeu pentru toate...
vvvvv, sper sa va rezolvati problemele. Din pacate STIU cum este sa nu ai cu cine te intelege, sa vorbesti la perete. DAR tu daca nu ai ce sa iti reprosezi (eu aveam), roaga-te Lui Dumnezeu! Da acatiste si daca poti, vorbeste cu un preot. Sotul tau zice ca e credincios? Intreb asa fiindca mie mi se pare ca un om nu se poate comporta astel daca este credioncios. Dar daca dansul spune ca este, roaga-l sa mergeti impreuna la biserica duminica sau cand mergi tu, sa va rugati sau intr-un pelerinaj ceva... Iar daca spune ca nu crede, se zice ca e bine sa vorbesti cu Dumnezeu despre sotul tau si nu cu sotul despre Dumnezeu. Este o vorba foarte inteleapta pe care am citit-o mai de mult tot aici, cred. Sper din adancul inimii sa ne aduci vesti bune in curand!
Elle23, ti-am scris un mic mesaj.
Va imbratisez cu toata inima "cu reflector" pe care am simtit-o ieri - si sper ca macar v-am descretit putin fruntile! TUTUROR!!!

vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Livsy Buna tuturor si Dumnezeu sa va aiba in paza! Ma intristez si eu de atatea vesti proaste si totusi ma bucur sa vad pe aici atata lume cu credinta. Ma gandeam adineauri, inainte sa ma decid sa va scriu cateva randuri, la acele persoane care par sa aiba totul, la acele femei si la acei oameni care au copii exact atunci cand isi doresc (sau asa credem noi), pentru care aceasta posibila problema, sa-ti doresti un copil si sa nu-l poti avea de la inceput pur si simplu nu exista... Pare asa... Si apoi m-am gandit la traseul meu, care atunci cand m-am apropiat de Dumnezeu in dorinta de a avea un copil am ramas si fara sot (nu stiu daca v-am mai spus, dar eu consider si am considerat mereu ca acest lucru a fost in viata mea unul MERITAT si inca din plin)... Si apoi mi-am dat seama ca daca nu m-as fi apropiat de Dumnezeu, cel mai probabil nu as fi putut sa fac fata incercarii de anul trecut, cu divortul, cu pierderea sotului... Si toate se leaga si nu stim ce ganduri are Dumnezeu, dar eu una sunt sigura ca are ganduri foarte precise cu fiecare dintre noi si trebuie sa facem pasii nostri catre El si asa vom creste si ne vom apropia de El si incetul cu incetul (unii mai repede, altii mai putin repede) ne vom indeplini si visurile. Cred ca alta cale nu exista, cel putin pentru noi, cele care credem in El. Despre altii nu pot vorbi. Ieri, nu stiu de ce exact, am simtit asa un fel de fericire si am vrut s-o marturisesc cuiva, fara motiv, parca aveam un reflector in inima, care lumina puternic si ma simteam atat de bine, de protejata si de fericita... O fi fost imaginatia ![]() vvvvv, sper sa va rezolvati problemele. Din pacate STIU cum este sa nu ai cu cine te intelege, sa vorbesti la perete. DAR tu daca nu ai ce sa iti reprosezi (eu aveam), roaga-te Lui Dumnezeu! Da acatiste si daca poti, vorbeste cu un preot. Sotul tau zice ca e credincios? Intreb asa fiindca mie mi se pare ca un om nu se poate comporta astel daca este credioncios. Dar daca dansul spune ca este, roaga-l sa mergeti impreuna la biserica duminica sau cand mergi tu, sa va rugati sau intr-un pelerinaj ceva... Iar daca spune ca nu crede, se zice ca e bine sa vorbesti cu Dumnezeu despre sotul tau si nu cu sotul despre Dumnezeu. Este o vorba foarte inteleapta pe care am citit-o mai de mult tot aici, cred. Sper din adancul inimii sa ne aduci vesti bune in curand! ![]() Elle23, ti-am scris un mic mesaj. ![]() Va imbratisez cu toata inima "cu reflector" pe care am simtit-o ieri - si sper ca macar v-am descretit putin fruntile! ![]() ![]() |

sa stii ca te inteleg foarte bine...si eu ma gandesc ca tot ce s-a intamplat anul trecut in viata mea, a fost poate din cauza ca ma indepartasem de DD...si poate numai trecand prin ce-am trecut..m-am apropiat mult mai mult de EL.
Si eu m-am intrebat foarte mult timp de ce??? nu stiu, nu am gasit raspunsul, dar am invatat din nou sa am rog la DD si sa-i cer binecuvantarea.
Anul trecut a fost ingrozitor, am pierdut casa, masina, aproape firma...cred ca este de la sine inteles ca relatia cu sotul meu se deteriorase foaret mult...zilnic vorbeam numai despre divort...credeam ca asta e deja prea mult, dar din pacate apoi a urmat cea mai mare nenorocire a vietii mele..cand copilasul meu a prins aripi si a plecat de langa mine pentru totdeauna.
Cum as putea eu vreodata sa trec peste ce s-a intamplat????...dar uite ca ma simt ajutata, il simt pe DD langa mine...
Nu cunosc de ce a trebuit sa trec prin atatea, dar stiu ca intr-o zi voi afla de la DD.
M-am apropiat de DD..pt ca am simtit ca imi pierd mintile, am fost la un pas sa-mi pierd mintile, am vrut chiar sa ma sinucid...durerea pur si simplu nu mai incapea in mine...'
Dar ceva s-a intamplat...nu stiu cum si cand, dar eu m-am apropiat de sotul meu, am inteles ca amndoi simteam o durere atat de mare ca ne coplesea... am incercat sa ne ajutam noi intre noi..si asa au inceput sa mearga cat de cat lucrurile.
Financiar suntem inca la un inceput de drum, ne-am mai revenit, avem casa noastra...firma pare sa dea semne ca s-ar pune pe picioare...macar vin bani...si DD ne-a binecuvantat cu inca un copil..tot un baietel.
Durerea pentru pierderea lui Darius nu va pieri niciodata..o port in suflet, si m-a facut mai umana, mai buna, mai intelegatoare, mai rabdatoare si mai iertatoare.......
..nu stiu ce as fi facut fara ajutorul lui Dumnezeu...
..tot prin el, stiu ca intr-o zi imi voi revedea copilasul meu mult iubit!
Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei

bebe

POZE

magdita spune:
Buna dragele mele,
Imi pare rau sa aud vesti proaste la acest subiect, insa e mare lucru ca fetele sunt asa de calde si saritoare, gata oricand sa incurajeze sau sa spuna o vorba buna.
Mamimeea si Canciantoni
, imi pare nespus de rau ca ati pierdut sarcinile
, insa nu treebuie sa va pierdeti niciodata speranta si credinta in Dumnezeu. El stie mai bine de ce se intampla anumite lucruri, noi nu putem decat sa ne rugam si sa acceptam ce ni se intampla.
VVVV, din pacate infertilitatea este foarte grea, nu e usor sa ii faci fata, nu de putine ori s-au destramat familii din cauza tensiunii dintre parteneri, aparute ca urmare a neintelegerilor.. Incearca sa reiei comunicarea cu sotul tau, pentru ca daca nu comunicati, se va instala raceala intre voi, iar asta e primul pas spre despartire, din punctul meu de vedere. Sper din suflet sa aveti puterea si intelepciunea sa rezolvati problemele cu care va confruntati ca si cuplu.
Camy, felicitari pentru
. Am ramas uimita de ce povestesti, de necazurile prin care ati trecut. Insa puterea lui Dumnezeu este mare si acum va este bine. Doamne ajuta
. Sarcina usoara in continuare si ai grija de bebe.
Livsy pentru mesajul tau.
Va pup pe toate si sa ne auzim cu cele mai bune vesti .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

cipicah spune:
Noce,Livsy,Camy_pus,minunate marturisiri de credinta ati savarsit! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Mamieea,Caciantoni,ne pare nespus de rau de pierderea voastra! Sa va daruiasca mangaiere Maica Domnului!
vvvv,neaparat sa mergeti la sfat la duhovnic,va spovediti,va impartasiti-daca ingaduie duhovnicul,faceti o sfestanie in casa,participati neaparat la Sf.Maslu,o evadare intr-un pelerinaj la manastiri ar fi minunat!
Noce,m-a impresionat foarte mult marturisirea ta,fapt pentru care indraznesc sa-ti spun aparte acest lucru. Ma ierti!
Iata ca UE marseaza din nou spre Romania, promovand otrava Gardasilului.
http://apologeticum.wordpress.com/2009/06/15/alerta-nationala-revine-vaccinul-gardasil-ministerul-sanatatii-vrea-uciderea-in-masa-a-fetitelor-cu-varste-intre-12-14-ani/
In mod sigur,acesta ofensiva e in acord si cu lepadarea spre care vor sa ne indrepte strainii de Hristos si de neam :
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/06/16/stapanirea-intunericului-prinde-contur-in-fiecare-zi-noutati-15-iunie-2009/
Asa cum Hristos ne-a promis ca va fi cu noi pana la sfarsitul veacurilor,iata ca se ridica si din lume marturisitori :
http://apologeticum.wordpress.com/2009/06/09/judecatoarea-carmen-paduraru-permisele-auto-cu-cip-si-despre-pozitia-anti-cip-a-unor-fete-bisericesti/

georgia_c spune:
Imi pare extrem de rau sa “aud”vesti nu f bune
Era o vreme cand ploua cu gravidute , si de-abia asteptam sa intru pe topicul asta si sa citesc
Vvvv, cand ai probleme de comunicare , cand vezi ca ceva scartaie , gandeste-te unde gresesti tu , nu unde greseste sotul tau ..ce nu faci tu bine , de nu ies lucrurile cum vrei tu’ am invatat la un curs , ca trebuie sa spunem nu m-ma facut bine inteles , nu , nu ai inteles ..incerca sa privesti problema prin ochii sotului tau .. am trecut si eu prin momente in care aveam impresia ca sotul nu ma intelege , ca nu-si doreste copilul la fel de puternic ca mine , i-am reprosat acest lucru
Pana cand , intr-o zi i-am explicat ca , copilul este ca un dar ,unul special , primit de 2 persoane nu numai de una , cum se primeste de obicei un dar; amandoua persoanele trebuie sa se pregateasca pt el , sa si-l doreasca , sa fie scopul lor comun , ca apoi sa se bucure cand il primesc … so , nu e ok , daca ne certam , culmea este ca eu cu sotul meu nu ne certam de loc , pana sa incepem “drumul” bb ..acum insa , cand eu am impresia ca nu am indeajuns suport de la el , sau el are impresia ca eu sunt pre sensibila cand e vorba de subiectul bb , lucrurile au luat intorsatura aia nedorita a muncii in echipa .. incepem sa ne intrebam , oare “colegul” face tot atat effort cat mine sa ne atingem scopul , si in loc sa compensam , noi reprosam sau ne frustram … iti suna cunoscut ?..
Si mai urmareste cand se intampla lucrurile rele intre voi .. la noi sunt cu precadere in post si inainte de menstra mea … cum zice duhovnicul meu, simte uratul ca incercati sa va intariti in credinta si mai rau face .. incercarea e mai mare la oamenii cu credinta mai mare
Cat despre sfatul lui noce , sunt chiar incantata ca am gasit o solutie ce sa fac pt soara mea , caci pe mama am rugat-o sa mearga sa se spovedeasca si sa spuna de avorturile din tinerete , dar pt mama soacra am sa citesc ce ne indruma noce
Acum , despre Alexia (va rog sa-I adaugati la nume si Antonia—deci este Alexia Maria , Antonia) si despre mine ..in primul rand va multumesc din suflet pt fiecare rugaciune si gand bun pt Alexia ...i-am dus lui mami , ulei de la Sf Nectarie sa o unga pe puiuta , si ieri , dupa 2 sapt , exista un licar de speranta , in primul rand unul dintre medicii care i-a facut analiza anatomopatologica se indoieste ca ar fi malign , iar cealalta veste buna , este ca , o clinica din germania , le-a spus sa vina cu fata acolo, maine isi vor da cu parerea , dupa ce vad ultimul set de analize ..sa dea Dumnzezeu , si Maica Domnului , sa fie bine
Tot ieri , am primit un telefon de la parintele meu duhovnic , caci ramasese sa facem sfestanie , dar uite ca nu apuc , si ma tot intind de la Paste … ma simt oarecum confortabil caci am facut in decembrie , si acum am apucat sa si zugravim si sigur il chem si pe parintele .. insa , si asta vroiam sa va spun , ca m-a impresionat atat de tare ca un parinte duhovnic sa sune si sa se ofere sa ma ajute … doctorul meu de suflet … m-am simstit asa de bine .. si parca ma gandesc , uite de nu treceam noi , prin incercari nu-l cunoasteam pe parintele , sau pe voi ..sau ..sau
m-am intins mult, sper sa nu va fi plictisit (prea tare) , si sper sa se indure DD de noi , si sa apara cat mai repede gravidute , nu magditusca ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

ALRAK spune:
Buna ziua dragele mele,
Cu smerenie, as dori sa ma alatur si eu grupului vostru de rugaciune, pentru ca citindu-va de ceva vreme, simt ca locul meu este si aici.
Numele meu este Karla si sunt casatorita cu Claudiu, suntem ortodocsi si ne rugam necontenit Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru a ne da harul de-a avea si noi un pruncut al nostru.
Rog , daca se poate sa fim si noi trecuti pe prima pagina la cei care sunt in rugaciune pentru dobandire de prunci (multumesc anticipat).
Eu am pierdut o sarcina la 21 saptamani, acum 1 an, 9 luni si 9 zile, fara sa primesc nici o explicatie din partea medicilor, referitor la ceea ce s-a intamnplat. Am consultat foarte multi medici in Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Arad, care ne-au spus sa mai incercam, ca se va intampla minunea.
Un an si jumatate am tot incercat, dar minunea nu a aparut inca.
Multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Sfinte, ca in luna martie ne-au indrumat pasii spre Szeged, unde am intalnit oameni minunati.
Acolo, dupa cateva zile de investigatii, am aflat cauzele infertilitatii mele si s-a constatat ca singura sansa de a avea copii este FIV-ul.
In aprilie am inceput procedurile pentru FIV, dar Bunul Dumnezeu a hotarat sa nu fie cu reusita.
Ne rugam in continuare pentru a ne harazi si pe noi, BUNUL CEL MARE si Maicuta Sfanta sa avem si noi un copilas al nostru si sa ne ajute sa putem duce, toate cate ne sunt date.
Inainte de casatorie, sotul meu nu mergea la biserica, decat de Pasti cand familia il lua mai mult cu forta. Credea in Dumnezeu, la modul declarativ. Ma gandeam, oare cum va decurge casnicia noastra, din acest punct de vedere (eu fiind crescuta intr-o familie cu frica de Dumnezeu), si-mi era putin teama.
Cu timpul, cu foarte multa rabdare si intelepciune, trecand prin multe ale vietii, sotul meu si-a intors fata cate CREDINTA. Mergem impreuna dumunica la Sf Liturghie, postim toate posturile de peste an , vinerea si miercurea.
Stiu, ca nu este bine sa spui aceste lucruri , dar am facut-o pentru ca sa dau speranta persoanelor care se confrunta cu asemenea probleme, mai ales pentru vvvv care este acum intr-o mare incercare a vietii. Dumnezeu este MARE si BUN.
vvvv nu-mi permit sa dau sfaturi, dar de data aceasta o fac, ROAGA-TE MULT, roaga-te necontenit, pentru linistea familiei tale si pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va harazeasca cu un prunc. Indreapta-l si pe sotul tau spre rugaciune (iti trebuie muuuuuuulta rabdare, dar Dumnezeu ti-o va da). Ai incredere si CREDE in DUMNEZEU mai presus decat in orice si oricine.
Cand Dumnezeu este in casa voastra, atunci veti avea si iubire, atunci va fi si intelegere si veti dobandi tot ceea ce va doriti.
"Daca veti avea credinta cat un graunte de mustar... nimic nu va fi voua cu neputinta" (Evanghelia dupa Matei 17:20)
Ma rog pentru linistea casniciei tale.
Cacciantoni si mamieea, imi pare tare rau pentru cele intamplate , Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va dea puterea de-a trece peste tot si de-a merge mai departe.
Domnul fie cu voi cu toti si sa ne dea intelepciunea de-a fi mai buni unii cu altii.Tuturor aspirantelor, gravidutzelor si mamicilor.
Doamne Ajuta!

sissica spune:
POVESTEA UNEI LUMANARI
E ora rugaciunii. M-ati aprins si va uitati ganditori la mine... Parca ati vrea sa va spun ceva. Ce sa va spun ? Simtiti bucurie in suflet ?
In mod sigur eu ma bucur, pentru ca am un sens numai cand ard. Nu sunt trista, chiar daca arzand devin mai mica. De fapt eu am doar doua posibilitati:
Prima, e sa raman intreaga. Asta ar insemna sa raman rece, sa nu fiu aprinsa si atunci nu ma micsorez, dar nici nu-mi implinesc rostul meu.
A doua, ar fi sa raspandesc lumina si caldura si prin asta sa ma jertfesc, sa ma daruiesc chiar pe mine insumi... Asta e mult mai frumos decat sa raman rece si fara rost.
Si voi oamenii sunteti la fel. Cand traiti numai pentru voi, sunteti lumanarea neaprinsa, care nu si-a implinit rostul. Dar daca daruiti lumina si caldura, atunci aveti un sens. Pentru asta trebuie sa va jertfiti, sa dati ceva: dragostea, adevarul, bucuria, increderea si toate sentimentele nobile pe care le purtati in inima. Sa nu va temeti ca deveniti mai mici... Asta e o iluzie. Inlauntrul vostru e mereu lumina. Ganditi-va, cu pace in suflet, ca sunteti ca o lumanare aprinsa.
Eu sunt numai o simpla lumanare aprinsa. Singura luminez mai putin. Dar cand suntem mai multe impreuna, lumina si caldura sunt mult mai puternice.
SI LA OAMENI E TOT ASA, RUGANDU-NE IMPREUNA LUMINAM MAI MULT
dragele mele,va doresc o zi buna