Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie17.htm

si va multumesc tuturor pt. gandurile bune ... Sa va rasplateasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

unombun - si la Manastirea Bistrita (jud. Neamt) si la Manastirea Petru Voda (la Parintele Iustin Parvu) se pot trimite pomelnice pentru Psaltire....si cred ca si la Manastirea Frasinei (Valcea), dar nu sunt absolut sigura de aceasta Manastire....

sissica - f. frumoasa povestioara ta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

multumesc fetelor ptr incurajari..azi am fost la alt dr m-a consultat, am facut din nou o eco ..totul este curat..sarcina a fost absorbita de organism la inceput...m-am bucurat intr-un fel ptr ca eram ingrozita de ideea unui chiuretaj..si m-a ajutat Sf Nectarie ca natura sa-si urmeze cursul si sa nu fie nevoie de asa ceva...eu sunt puternica..am tinut leg permanent cu duhovnicul care duminica fiind pe pct de a ma interna mi-a spus sa nu o fac, ca o sa fie bine...am ajuns sa vb inclusiv cu Parintele Arsenie Papacioc..care mi-a spus ca tot crima e..sa las corpul sa decida,nu dr...si toti au avut dreptate..azi duhovnicul ne-a spus ca ptr aceasta pierdere vom avea o mangaiere si mai mare si sunt sigura ca asa va fi..asa va fi ptr toate care trecem prin atatea framantari, consultatii, proceduri etc...ptr ca Dumnezeu niciodata nu da unui om mai mult decat poate duce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

mamieea,macar bine ca nu ai trecut prin curatarea de dupa pierderea sarcinii,MARE LUCRU.Eu cind am patit-o,acum 2 ani,cind a inceput singerarea,am luat toate tratam posibile,nu m-am miscat din pat 1 sapt ca sa-l tin,dar nu s-a putut si am trecut ulterior prin acea curatare,cu internare in maternitate,etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Doamne ajuta!

Va multumesc pentru cuvintele de bun venit si imi cer iertare ca nu va cunosc inca...citesc ce scrie fiecare si imi merge asa de bine la inima...si ma bucur atat de tare ca sunt atatea femei cu frica de Dumnezeu si incredere nesfarsita in indurarea Lui. Nu credeam ca o sa pot vorbi deschis cu oameni care sa nu se mire ca tinem toate posturile...si chiar daca e perioada fertila si ne dorim atat de mult un copil... nu ne simtim nici frustrati nici nerabdatori sau nemultumiti si tinem postul cum e randuit...
Monica si Mihai sunt numele noastre si le multumesc celor care o sa ne puna si pe noi pe lista de rugaciune.
caciantoni si mamieea ma alatur parerii de rau a tuturor prietenelor pentru pierderea suferita...amintindu-mi cum plangeam si eu cu sotul meu ca doi copii...cand am pierdut..Sa va aiba Dumnezeu in paza ca sunteti doua suflete luminoase. unombun are dreptate..curatarea de dupa pierdere e urata...da cum ar putea fi?..
Bine ai venit Alrak! Si eu sunt noua si cred ca am gasit aici ce cautam. Sa ne uneasca Dumnezeu in rugaciune.
vvvv am citit cu interes tot ce s-a scris pentru tine....e mare lucru sa gasesti atata ecou la o problema...si asta dovedeste inca o data calitatea oamenilor de aici. fetele au dreptate....ia totul pe rand pentru ca asa se rezolva problemele. spune-i sotului tau cat de mult il iubesti si ca vrei sa fiti impreuna in problema asta nu..aparent impreuna dar separati...ca si tu esti speriata ca ai nevoie de intelegere ca-i intelegi si nelinistea si temerile lui pentru ca sunt si ale tale...si ca numai impreuna si cu ajutorul lui Dumnezeu veti reusi....nu stiu daca sotul tau e crestin practicant daca se roaga participa la liturghii se spovedeste etc...asta e f important. e foarte bine sa aveti acelasi duhovnic. e un sfat pe care l-am primit si eu si il urmez. duhovnicul va sti sa caute in inimile voastre si sa va ajute mult mai bine asa...rugacinea va fi mult mai puternica. chiar sa va rugati impreuna daca puteti. asa facem si noi. si e atat de bine....
toate avem temeri si ganduri...si toate am ajuns sa povestim asa cum o facem pentru ca necazul a dat peste noi. si ce te face mai puternic daca nu un necaz? poate si tu si voi v-ati intrebat cateodata Doamne de ce eu nu pot avea copii de ce toti nepasatorii necredinciosii sunt milostiviti si pe mine ma uiti Doamne? poate v-a trecut un asemenea gand ca suntem oameni si gresim....desi nu suntem noi a cere socoteala...Trecand timpul si mergand pe calea asta a credintei mi s-a spus si am inteles ca incercarile multe pe astfel de oameni vin, pe oameni care cauta apropierea de Dumnezeu ...ca cel de nepomenit pe oameni ca astia cauta sa-i zdruncine si sa-i piarda mai tare, nu pe cei ce sunt deja dati lui din aceasta lume....si cu cat voi merge mai sus pe calea asta cu atata ispitele vor fi mai mari. si sufletul meu a gasit pacea si impacarea ca toate au un rost si Dumnezeu dragutzul ne randuieste pe toti cu voia care nu-i a noastra. credem noi ca facem si dregem dar suntem ca frunzele...iar la final totul e desertaciune. suntem farame de Dumnezeu si datoria noastra pe acest pamant e sa ne intoarcem in dumnezeire...prin bine prin pace prin frumos prin lumina prin tot ce ne poate duce acolo de pe acest pamant.
Numai cu Dumnezeu inainte si cu sotul tau alaturi o sa razbesti. Au dreptate fetele... ia-l de mana si cu infinita rabdare adu-l langa credinta ta. e un post binefacator acum, urmeaza in curand altul minunat... sa le puneti inceput bun lucrarii voastre si sa va regasiti unul pe altul in credinta.
desi e seara va doresc...o zi cu soare..in suflet si in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

...tot de religie ortodoxa suntem si noi (Monica si Mihai). vad ca trebuie scris pentru adaugarea la lista. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Monica draguta, asa de frumos ai scris,

Ma regasesc in mesajul tau, este minunat sa gasesti oameni cu frica de Dumnezeu si care se straduiesc sa urmeaze caile Sale.

Si, da, asa am simtit si eu, ca atunci cand vrasmasul vede dorul de apropiere de Dumnezeu iti trimite multe incercari, pe care trebuie sa le razbesti cu incredere nespusa si nadejde in Dumnezeu si El te ajuta sa treci prin toate si iti daruieste bucurie multa.

Pace sufleteasca si nadejde va doresc la toate fetele.
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Karla si Monica, bine ati venit la printre noi... Sa va fie de folos sufletelor...

vvv, este foarte important sa nu lasati iubirea dintre voi sa se stinga .... iar certurile si lipsa comunicarii nu duc decat la atenuarea iubirii ... Duhovnicul nostru insista pe iubirea dintre soti foarte mult ... dar o iubire pe placul lui Dumnezeu.

Trebuie sa gasiti acel numitor comun in discutiile voastre. Si eu am trecut prin acelasi lucru, se nascuse chiar ideea divortului. Certurile si tensiunile s-au intensificat atunci cand eu am regasit drumul catre Dumnezeu. Sotul meu avea impresia ca am abandonat lupta, si el ramasese singur in fata acestei probleme ... Incercam sa ii spun ca Acolo este adevarata liniste sufleteasca, la Dumnezeu... dar el nu avea cum sa inteleaga... numai traind aceste clipe in care esti in cautarea lui Dumnezeu, de unul singur, numai asa poti simti cele mai frumoase sentimente.

Se spune ca Dumnezeu iti iese in cale, te ajuta sa-l gasesti. Dar apoi, singur trebuie sa-l descoperi

Si inca o afirmatie marturisita de un parinte:

Un dialog cu unii oameni care vin la el si care se declara credinciosi....

Parintele: - Mergi la Biserica?
Mirean: - Nu!
Parintele: - Nici necredinciosii nu merg...

Parintele: - Te rogi seara si dimineata si inainte si dupa mese?
Parintele: - Nici necredinciosii nu se roaga...

Parintele: - Postesti?
Parintele: - Nici necredinciosii nu postesc...

Si iata cum declaratia unora ca sunt oameni credinciosi se prabuseste fara nici un drept de replica.

Mersul la Biserica, Rugaciunea, Postul - sunt 3 lucruri fundamentale pe care orice om ar trebui sa le practice in aflarea lui Dumnezeu ...

vvv, cauta-l pe Dumnezeu, si incepe sa te rogi pentru sotul tau ...

Cautati-va un duhovnic ... Dumneneu il va scoate in calea voastra pe cel potrivit. daca sotul tau respinge ideea, mergi tu la Biserica si roaga-te, spovedeste-te, si vei vedea rezultatul ...

Sa iti ajute Dumnezeu si sa iti daruiasca cele bune si de folos sufletului tau, si sotului tau deasemeni.

Eu l-am rugat pe parintele nostru duhovnic sa se roage pentru noi... Si mi-a spus ca are pomelnicul nostru in cartea sa de rugaciuni... Asa tare m-a impresionat ... Si mi-a spus ca se roaga ca eu si sotul meu sa primim cele bune si de folos sufletelor noastre... Deci el cunoaste foarte bine dorinta noastra de a avea copii, insa nu se roaga pentru nasterea de prunci, ci pentru ca eu si sotul meu sa ne intarim in credinta si sa devenim placuti lui Dumnezeu, pentru ca apoi va avea El grija sa ne daruiasca si acest mare dar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Va tot citesc si va apreciez.
Sunt Carmen Mihaela, casatorita cu Ertan (Vartan botezat). Incercam sa avem copii dar... Am o extrauterina operata acum ceva ani. Nu stiam ca eram insarcinata, nu stiam ca voi fi operata. Anul trecut am aflat ca am hidrosalpinx, pe partea unde am fost sarcina. Am facut un IVF a fost si nu sarcina, adica nu a crescut BHCG-ul cum trebuia, nu se dubla si mi-a fost intrerupta medicamentatia. Luna aceasta am facut laparo pt legarea trompei cu pricina, cealalta fiind infundata. Stau si analizez unde am gresit, eram in postul Craciunului, am tinut post cam 4 saptamani, embrionii nu au fost calitativi, post pe care nu l-am tinut pana la capat, nu m-am spovedit. Poate nu stiu sa ma rog cum trebuie, nu sunt vrednica de a avea copii. Ce sfat imi dati?
Eu sunt ortodoxa, el e armean adica ortodox dupa stil vechi.
Va rog sa ma primiti in clubul vostru si sa ma sfatuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Multumesc ca am fost si noi trecuti pe lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni.
Monimo si sufletel_80 multumesc mult pentru primire.

Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va aiba in paza pe toti.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput