Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 5

ellenii spune:
Mamieea, Caciantoni, imi pare atat de rau!!!
Sa va intareasca Bunul Dumnezeu si sa nu va descurajati! Eu am facut-o de cateva ori pana acum si tare rau mi-a parut dupa.
Monimo, bine ai venit la noi!
vvvv, e multa durere in cuvintele tale. E greu sa traiesti luna de luna cu speranta si sa vezi ca nu se intampla. Si putin cate putin sa pierzi si bruma de speranta pe care o mai aveai. Nu-ti pierde credinta si roaga-te mult si caieste-te. SI poate Dumnezeu o sa se indure de tine si te va ierta si-ti va da un prunc. E bine ca te-ai hotarat sa postesti. SI eu am tinut prima data in viata mea un post intreg anul acesta inainte de Paste. Speram sa raman insarcinata, dar nu a fost asa. Ieri stateam in cumpana daca sa mai postesc si mama mea mi-a spus sa tin postul fara sa o intreb nimic. Atunci mi-am dat seama ca ar fi bine sa il tin, desi se suprapune peste perioada fertila. Iar luna viitoare va fi randul ovarului drept care la mine nu functioneaza. Asta e...
Voi avea si eu un copil cand va vrea Domnul.
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

unombun spune:
va rog frumos,daca cunoasteti manastirile unde se fac rugaciuni la Psaltire,pentru credinciosi,scrieti-le.Multumesc

cami_antonia spune:
hellooooooooooo feteleeeeeee
m-am intors de la congresul de la deva
am mers cu antonia
am cunoscut-o pe deeva care e o draguta
aud vesti proaste ... imi pare nespus de rau ... dar asa e Dumnezeu stie mai bine de ce
maria LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!1 esti gemeni ca si mine cand ai timp de o vizita scrie-mi pe PM si ne vedem
vvvv te-am adaugat la lista de yahoo mesenger ... vreau sa iti dau cateva sfaturi ... daca vrei sa vb da accept
va pup pe toti
revin maine cu amanunte
noapte buna
Camelia

vias spune:
Buna dimineata dragelor...
nu am mai scris de mult...dar m-am gandit mereu la voi..
Voi avea un baietel, ma bucur enorm de mult, simt caparca DD mi-l inapoiaza pe Darius al meu...parca as primii inapoi ceva ce mi-a fost luat...sper sa fie asa si sarcina sa decurga normal pana la final.
Am fost la numerosi medici...in Cluj, Tg Mures si Bucuresti... bebe Flavius Cristian (asa i-am ales noi numele la bb2 din burtica) se pare ca este sanatos, nu mai are probleme la inimioara...de fapt se pare ca nu are deloc probleme.
Daca vreti sa-i vedeti "mutrita" lui va puteti uita la pozele de la semnatura mea sa-l vedeti.
Totusi...exista o problema...am intrat in risc maternal de la inceputul lunii iunie, deoarece trebuie sa stau la pat...am IR-urile foarte mici, am contractii si dureri de burtica...din cauza asta bebe nu ia foarte bine in greutate..aici sper sa-si mai dea drumul... si asta din cauza ca nu este oxigenat atat cat trebuie..ca sa-i fie bine...trebuie sa fiu cuminte, sa stau in pat, sa ma odihnesc.
Asta fac...stau cuminte pt bebe...sa dea DD sa il nasc la termen...mi-au spus ca pot sa nasc mai devreme, dar nu vreau, sincer nu sunt deloc pregatita psihic pt asta, alte zile in terapie intensiva m-ar omori...nu vreau, de aceea sper sa-l duc pana la 38 de saptamani..mai mult de atat se pare ca nu ma lasa...
Doamne Ajuta!
Pogonici foarte adevarat poveste spusa de tine...asa uitam ca avem nevoie doar de DD...si nu de noroc...ca norocul cred ca toate stim ca nu-i de la DD.
Oanka80 am vazut filmuletul postat de tine, foarte adevarat, foarte emotionant
Mamieea si Caciantoni imi pare sincer rau, dar ma bucur ca aveti puterea si optimismul de a merge mai departe. Cred ca asta vine de la credinta pe acre o aveti in suflet. Doamne Doamne e mare...intr-o zi, cand va stii el ca este cel mai bine, o sa vina si copilasii mult visati de voi, unii sanatosi!
Va pup fete dragi, o sa mai intru sa va mai citesc si s va mai povestim de noi
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei 18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE

vvvvv spune:
buna dimineta,
Dumnezeu mi-a dat putere sa va scriu ieri, sunt la servici, este dimineta, si nu pot sa scriu ff mult. am intrat sa va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri, atat pe forum cat si pe mail, da, cu siguranta trebuie sa imi rezolv problema, va ascult sfaturile si indemnurile pe care mi le dati, asa cum am mai zis ,ceva imi scapa, cred ca am facut canoane si rugaciuni dar nu asa cum trebuie, trebuie si vreau sa merg mai departe, vreau sa imi recapat increderea in mine si linistea sufleteasca, vreau si trebuie sa am casnicia si intelegerea sotului pe care am avuto pana acum.Am facut primul pas ieri, v-am intrebat la voi,cele care a-ti avut experiente cel putin asemanatoare si foarte bine am facut, am tinut in mine si nu am vorbit cu nimeni, aici am gresit ff mult, am incercat sa vorbesc cu sora mea si cu nepoata, dar ele nu pot intelege situatia, imi spune mereu ca viata merge inainte, cu sau fara copil, sa nu mai deschid subiectul, nu au vrut nici macar sa asculte pana la capat ce am avut de spun. Nu le condamn, au problemele lor.Am urmat sa ma inchid atatea luni in mine.Doamne ajuta la toata lumea si ne iarta opacatele! asa cum am mai spun, pasii pe care i-am facut nu au fost buni. Omul din greseli invata! Va multumesc si va astept
Va imbratisez cu drag pe toate, si sa aveti parte de liniste sufleteasca si liniste in familie!
O zi buna va doresc!

noce spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vvvvv Speram din tot sufletul ca organismul meu, mai ales ca a fost stimulat, si neavand probleme, sa avem parte de un copilas, dupa esecul avut, parca totul s-a schimbat, si comunicarea in casa, si comportamentul meu, am simtit in acel moment ca aveam nevoie de mai mult spijin moral, asa simt si acum, am incercat sa discut cu sotul meu despre asta si el imi spune mereu ca nu intelege de ce nu pot avea copii |
vvvv, iti raspund si eu cu gandurile mele, parerea mea, poate iti sunt de ajutor. Am petrecut si eu un an in acest grup de rugaciune colectiva si m-a ajutat mult.
Eu zic ca poate inceputul comunicarii dintre voi este cu raspunsul la intrebarea de ce nu aveti copii?. Sa va ganditi singuri cum ati gresit in fata lui Dumnezeu si sa va caiti din toata inima. Poate este acel avort (care inseamna refuzarea darului pe care vi l-a facut Dumnezeu si luarea unei vieti). Nu va acuz, nu zic ca voi ati gresit mai mult decat noi, ceilalti. Toti ne-am ferit de copii intr-un fel sau altul. Si pilulele de dupa tot un avort sunt. Si ferirea de copii la tinerete, la 20-25 de ani, tot cu un avort echivaleaza si in zilele noastre aproape toate femeile fac greseala asta. Important este sa reusim sa cerem iertare de la Tatal ceresc, sa-i aratam cat ne caim. pot fi si avorturile mamelor si bunicilor noastre, pt ca se spune ca [,] copiii platesc pacatele parintilor. Iti spun ce am facut eu ca sa cer iertare. Am citit Canonul de pocainta pentru pruncii avortati, o carte neagra care se gaseste la biserici cu vreo 5 lei. Intamplator mi-a iesit in cale aceasta carte cateva luni inainte sa o cumpar, iar eu cu mandrie ma gandeam ca nu-i pentru mine. In final, mi-a recomandat cineva sa o citesc pentru avorturile mamei si soacrei mele. Am citit-o si m-am rugat din tot sufletul. Dupa aceea, pacrna n-am mai vazut cartea prin biserici, tot intamplator. Apoi, am fost la preot si l-am rugat sa-mi citeasca molifta pentru prunci pierduti (avortati sau sarcini pierdute) si mi-a citit-o. Pe langa acestea, ma rugam mereu sa fie iertate pacatele mele si ale familiei mele, m-am spovedit des, incercand sa spun si cel mai mic sau mai vechi pacat, sa nu ramana nimic nespus. I-am dus pe parintii mei si pe ai sotului sa se spovedeasca. (avortul e pacatul cuplului si amandoi trebuie sa se caiasca si sa se spovedeasca).
Trecand peste acest subiect, cred ca in viata voastra ar trebui sa primeze cautarea iubirii lui Dumnezeu si apoi binecuvantarea casniciei voastre cu multa iubire. Copiii se nasc din iubire. Sa ajungeti sa va iubiti iar neconditionat, sa nu va ganditi prea mult la planurile voastre, ca pana la urma tot Dumnezeu asaza lucrurile.
Sa ziceti Faca-se Voia Domnului si de e in Voia Domnului sa aveti copii, sa vi dea El cand crede El ca e mai bine.
Noi am simtit in perioada in care l-am asteptat pe bb ca Dumnezeu ne inmultea iubirea dintre noi de la o luna la alta. Cu fiecare biserica vizitata, cu fiecare rugaciune facuta, parca ne crestea si noua iubirea. Am incercat sa ne iertam unul pe altul pentru orice greseala facuta in trecut, sa fim curati unul fata de altul si impreuna in fata lui Dumnezeu. Acestea au fost incercarile noastre si astea-s concluziile la care am ajuns eu.
Nu in ultimul rand, noi ne-am rugat Sfantului Nectarie, despre care am auzit ca a ajutat mai multe familii sa zamisleasca prunci. Am fost la manastirea Radu Voda (Bucuresti) si ne-am rugat la moastele Sfantului si am citit acatistul Sfantului. In final, minunea s-a intamplat dupa sarbatoarea Sf Nectarie (9 noiembrie), zi in care ne-am rugat din tot sufletul la coada la manastire si intr-o perioada teoretic nefertila.
Post usor!

Minunea Sfantului Nectarie
AMR 5 sapt!!!
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

maria08 spune:
Cami : Ramane sa ne punem de acord!
Caciantoni: Ma bucur sa aud ca esti bine; stiu ca nu e usor sa accepti cele intamplate , dar Dumnezeu stie cel mai bine ce face.....si eu am facut luna asta histerosalpingografia, rezultat- trompe obturate, si de ieri am inceput sa am niste durere in zona ovarelor care ma cam pun pe ganduri.....nu e normal....ma rog Bunului Dumnezeu si Maicutii Domnului sa ma fereasca de intamplari neplacute!! Abia astept sa ajung la dr. joi sa vad cum se prezinta situatia....
Mamieea: Stiu ca nu sunt cuvinte potrivite pentru cele intamplate....imi pare sincer rau, te imbratisez din toata inima!!
Vicki: Te inteleg atat de bine, offf, probabil ca multe dintre noi se regasesc in cele scrise de tine....Asa cum au spus si celelalte fete: trebuie sa nu ne pierdem nadejdea si sa ne rugam cu credinta!
P.S: Desi nu are legatura cu subiectul , am o rugaminte la voi .....pentru cunascatoare....ajungem joi in Bucuresti si tare as vrea sa pot vizita si un complex unde sa gasesc usi de interior, mobilier si diverse lucruri pentru amenajari, ma poate indruma cineva?? Exista ceva la iesirea din Bucuresti spre Pitesti? Ma iertati pentru indrazneala!!

cami_antonia spune:
maria08 exista IKEA dar nu la iesirea spre PITESTI ... ci cea spre PLOIESTI... si parca s-a facut de curand ceva si spre pitesti kika si parca mai e ceva .... dar nu am vazut prea bine din masina cand am trecut noi zilele astea .... astept sa imi spui o zi ... daca vrei scrie-mi pe privat nr de tel si ne vb ,mai usor ....
o zi placuta tuturor
deeva ce mai faci??? cum a fost la gratar???
Camelia

caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor....va multumesc din suflet pt. gandurile bune....eu sunt mai bine...nu le dau voie gandurilor negre sa ma napadeasca....aseara am fost la biserica la Sf. Spiridon Vechi si am plecat de acolo asa de linistita....
si bineinteles sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie16.htm

jujuka spune:
of mai fetelor, ma doare sufletul sa aud vesti rele.
mamieea imi pare atat de rau,nu am cuvinte
eu o sa intru mai rar in urmatoarea perioada , ne-am apucat de santier in casa,acum schimbam instalatia electrica,apoi camerele, baia,balconul.of,of.noroc ca bucataria e facuta.de azi ne mutam la niste prieteni pentru o luna,nu avem cum sa stam cu molozul langa noi.
asa ca eu va pup pe toate si promit ca,atunci cand o sa am timp si o sa prind un calculator o sa va scriu.Sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune,ca de rele suntem satule.pupici la toata lumea