Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)
Raspunsuri - Pagina 2
ana_a spune:
sun, am vazut pozele voastre, se pare ca ati avut o vacanta minunata!Foarte foarte frumos!
Am vazut si restul pozelor noi, pe galusca mea preferata, pe andreea cu ochii albastrii ca mearea, pe Nacy superba superba, pe David de iriss si acvariile cu pesti si pe Irinuca in vacanta, si mai multe, nu mai retin sa nominalizez. Toti pepenasii sunt superbi!
Ah, am vazut-o si pe Jiulia in piscina, ariadna, chiar m-am uitat atent la Jiulia, mie mi se pare ca arata excelent de bine!Este rotunjoara si dolofana, activa si cu bujori in obrajori, nici nu se vede cat se chinuie cu refluxul asta nenorocit!O sa treaca si la voi si nici no sa va mai amintiti de aceste perioade dificile!
narci, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa!
O zi excelenta tuturor!Sa auzim numai de bine!
proud mummy
map spune:
Dragi mamicute is picata rau azi, simt ca explodez![]()
Fetelor urla Luca la terapia Vojta de-i plangi de mila, noroc ca nu tineprea mult. Durerea cea mare este ca trebuie sa-i fac eu acasa de trei ori zilnic si nu prea am conditii corespunvatoare. Tanti aceea era dotada cu fel si fel de salteled ecare eu nu am. Trebuie sa-l tin pe-o masa si am impresi ca nu-i fac bine ce-i fac. Trebuie sa-i fac de cate trei ori pe-o parte la o sedinta, in total cam 5 minute. Is niste puncte care trebuie stimulate. Nu doare dar se supara ca nu este lasat sa se miste cum pofteste ![]()
Mada concediu placut si distractie faina. Mergem si noi o saptamana in iulie dupa ce terminam cu nasitul.
Pupici si va tin la curent ce rezultate avem!
iriss27 spune:
Am vazut si eu poze cu sun si dragoste in 2, se citeste implinirea in ochii vostri! Sa traiti fericiti pana la adanci batranete!
Ca un PS, sa stii ca dragostea creste cu numarul de copiii, nu se imparte in mai multi. E greu de explicat, totul se simte ... oricum e minunat, si recunosc, e greu, dar imi pare rau ca trece timpul, ca nu mai am bb ... ca deja am copii mari.
flo,mie imi place reductorul www.buburuza.com/scripts/prodView.asp?idproduct=4216" target="_blank">asta, are si de unde se tine, asta e frica lor si il poti lua cu tine cand pleci in concediu, pe post de olita.
boti, cu piesele alea poti construi multe, importanta e imaginatia. Mi-a aratat mie ana un laptop facut de stefan si o gradina cu flori, care ghici ce am zis ca sunt? niste zgarie nori 
eu in afara de scaune, meze, poduri nu prea stiu ce sa fac cu ele ... noroc cu copilul care ma mai lumineaza!
Cred ca ii scot lui Dav scomul de dimineata. Acum mergem iar la kineto si cred ca o sa si-l scoata. Doarme mai mult daca are unul singur si nu ma mai zapaceste si pe mine cu programul lui insirat pe toata ziua.
Azi a venit iar femeia la smotruit, miroase a curat in casa, se vede si prin geamurile mele. MI-a dat tema sa imi spal perdelele
Mai are de smotruit baia mare, in rest e luna. Asa bine ma simt ca am scapat de nebunie.
Deci, fetele care ati fost deja la mare, vreau impresii si sfaturi. Ce pampersi merg pt piscina? Si orice mai credeti ca e important.
Bai am luat crea de soara cu filtru 50+ si pediatra imi zice ca nu o sa se bronzeze deloc, sa ii iau cu 25-30, ma impusca barbate-miu, ca asa l-am batut la cap ca tre sa fie 50 ![]()
Ce mancari mai faceti voi pe caldurile astea?? Ca io zau ca nu imi mai vine sa fac nimic. Eu am o ciorba d epui a la grec si tare as face un tarator, cirba d-aia de castraveti bulgareasca.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
ella81it spune:
Salutare !
Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI ALLESIO,MATEI SI ALEXANDRA sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Inca nu am reparat calculatorul
acum sunt la magazin si scriu de la calc. sotului.
Am o stare super naspa,tocmai am vb cu mama si mi-a spus ca Alex are iar febra si e marait
O saptamana a facut doar diaree ,vreo 2 zile a avut febra ,
nu reusesc sa il pun pe picioare
Pediatra imi spune ca are rosu in gat si sa -i dau antibiotic la urgente in spital imi spune ca nu e nevoie sa -i dau ceva ptr diaree si ptr. voma
I-a mai iesit un dintisor ,nr.5 si azi dimineata am vazut gingia crapata deci nr.6 trebuie sa apara.
Azi dimineata avea iar febra 38.7
,sa fie de la dinti sau?
E tare aiurea sa ai puiutu bolnavior
Saptamana viitoare pe 16 plecam in Italia ptr.vaccin,abia astept asa o sa merg cu el la un control ,am incredere mai mare in medici de acolo.
Nu ma injurati!
Am vazut poze cu pepenasi,sunt toti superbi
Vrem si noi in vacanta
O sa mergem cateva zile la mare aici si am vrea in septembrie sa mergem in Grecia sau Turcia ,trebuie sa ne hotaram.
Am citit ultimul capitol dar sincer am uitat tot
ma gandesc doar la Alex ,trimit mesajul si plec acasa la printul meu.
Va pupam si va dorim numai bine!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
irolf1 spune:
Narci bine-ai venit!
Capri
i-am vazut si eu pe cei de la dm si diferenta de pret fata de huggies(parca astia sunt) e destul de mare si vroiam sa stiu daca sunt buni macar pt pipi.
Iriss si eu am mustela 50, o sa iau eventual si una cu factor mai mic
MissJJ spune:
Nu am tare mult timp la indemana am citit da nu apuc sa zic tot, va zic numai de chiloteii de inotat aia de la huggies de unica folosinta nu sunt buni aici au primit note f proaste la test cei mai buni aici sunt de la www.bambinomio.com/v06/prd/swp.cgi" target="_blank">bambino mio.
In lista cu tari au si romania deci poate se gasesc si acolo.
Edit: am gasit si in ro are numar de telefon si email deci ii puteti contacta: http://www.bambinomio.com/v06/buy/stk.cgi
Revin.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Gini75 spune:
Narcisa, bine ati venit!
Sun, am vazut pozele. Se vede ca ati avut cea mai frumoasa vacanta. Asta am vrut sa spun si eu, Irina s-a adaptat foarte repede la moul mediu, chiar mai repede decat noi. Si noi vrem sa mai plecam si in toamna, nu stim inca unde.
Iriss, vreau si eu femeie la curatenie, nu mai vrea sa faca si la altii? Unde plecati in vacanta? Eu as folosi pentru bebe crema cu factor 50.
Anka, mi-a placut scrisoarea ta deschisa privind incaltarile. Tu ai comandat sandalute de pe site-ul ala? Ai intrebat-o cumva pe tanti cu curatenia?
dara, cand am bagat-o in apa prima oara nu prea a stiu ce e cu ea. Nu i-a placut in mod deosebit. Mai mult ii placea sa mearga (sustinuta) pe nisipul de la marginea apei si sa-i vina apa pe picioare. Marea ei distractie a fost insa gustatul pietrelor de pe plaja
.
alexa_teo spune:
buna.
fetelor va scriu si eu i speranta ca poate de data asta ma ajuta cineva...as vrea si eu sa am acces la picasa...cum se procedeaza?
sau trebuie doar sa ai vechime?
aaa si inca o intrebare: dati la bebici caise?cum se impaca?alexa mea nici macar nu vrea sa guste sa vada daca ii place?de cum ma vede cu ea in mana strange buzele si basta...teo le mai frunzareste,azi a papat 2,dar alexa neam,nu vrea si gata....ce sa-i fac ca na e sezonul lor acum
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
AnnaBaby spune:
Alexa_teo activeaza-ti pm-ul ca sa-ti trimit parola de pe picasa.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
anaxena spune:
eu sunt suparata,uff,Maria face kk apa tip dush si mi-a si vomat de 3x..si urla saracutza de nu o pot potoli,maine duc pampers-ul la analize sa vedem ce are,ca la spital nu ma duc acum ca iar ma baga pe antibiotic
avetzi ceva idei?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii