Strumfi de iul-aug 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Alina, sa va fie de bine vacanta !!!
abia astept sa plecam si noi

daca ai timp, te rog sa-mi dai si mie niste ponturi, pe PM, sa stiu la ce sa ma astept ... noi vom fi o trupa numeroasa, vreo 12 adulti si 11 copii
patutul pentru Elisa l-ati cerut cand ati facut rezervarea sau l-ati luat pe loc?

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

buna fetelor
Mai intru si eu pe aici sa va salut.
Carla vad ca nu ai nascut. Ma uit in fiecare zi si nimic. Astept. Apropo caut cu disperare un hotel la mare. Din nefericire mi-am facut timp cam tarziu cand ofertele nu sunt tocmai bune. Am gasit 2 hoteluri in Mamaia: Central 3* si Malibu 4*. Sunt nehotarata. Parca as mai cauta. Imi puteti recomanda ceva??? sau a fost careva la unul din hotelurile de mai sus???

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helouuu..am fost plecati sa ne luam masina,asta de-o avem o ducem la bunica-mea.
paticut,ce fericit e miron in piscina!!!
alina,tare frumos..si pe mine ma intereseaza treaba cu patutul,am sunat la agentie si au spus ca automat va fi patut in camera,nu trebuie cerere.
ma duc la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Asaaaaaaa
Sa incep
1. Inca imi mai bubuie capul, eu dau vina pe vreme ca vad ca nu trece nici cu pastile. Waw ce-a fulgerat...
2. Daria nu a adormit nici acum, m-a zapacit cu dvd-ul ala de la magic english nr 1, se uita, nu se uita ala trebuie sa mearga non-stop, da' non stop. Nu mai pot vedea nica la tv. Daca va intereseaza ploua de rupe

Karligutza am tras si eu un pui mic de somn si atunci m-ai sunat. Te-am sunat si eu la vreo 40 min dar cred ca vb cu altcineva. Lasa ca vb noi. Mai, dar am vazut niste poze super, de ce stati maica in Bucuresti ??? Cred ca v-ati lungi viatza cu cel putin 10 ani daca ati locui acolo.
ASa era si DAria pe talpi, si nu numai, la tara. DAr era fata fericita ca facea ce vroia.

Paticut bravo voua ca botezati si cununati, sa va dea Dumnezeu inzecit. Mi-a placut de Miron in bazin, pare tare fericit. Dar il lasi singur, nu e ogligatoriu sa stea un parinte cu el?
POze de la tara, de data asta nu am, pentru ca am uitat aparatul.
Oricum, topoganul, am impresia ca e ca ala rosu din gradina lui Miron. L-am luat de la Dedeman cu 1 mil. Mi-a placut ca e oarecum destul de inalt fata de ala din carff la acelasi pret. Mai mare nu aveam cu cel sa-l caram.

Vio multumesc frumos pentru complimente si, lasa ca stiu eu ca si tu arati tare bine, nu mai fi modesta.

Alina.a f frumos la tuci. Am remarcat si burtica, mandra tare trebuie sa fi fost. . Sotul ma intreba daca ati avut posibilitatea si la anumite excursii, pe el il enerveaza ideea de a sta numai intr-un loc si stiu ca turcii se axeaza pe all inclusive, sa stai mai mult in incinta hotelului. Noi tot speram sa plecam undeva doar amandoi sa si colindam un pic.
Ce misto arata mancarea, ornata...

Arhdy din datele culese de mine Comandorul 4* era cel mai ok in mamaia calitate/pret si cu loc pentru copii, insa nu mai sunt locuri. Noi ne-am luat azi, pentru inceputul lui iulie la Condor 4*.

Brazuca f frumoase pozele, mai ales cele din parc. Deni zici ca-i un fluturas. Si, sa continui si eu barfa, mie soacra-ta chiar mi se pare o femeie intrigoasa, fara sa fi stiu ceva, doar dupa mimica fetei. Dar lasa, zi ca ea si fa ca tine, e cel mai bine.

Ioanaiub am vazut si pozele voastre. Mari gospodari, ardeleni get, beget. Felicitari.

Si, nu in ultimul rand:

La multi ani!!!! Inessa cresti mare, frumoasa si desteapta, cu mult noroc.....
La multi ani!!!! Deni sa traiesti pana la adanci batraneti, sa te bucuri de baietii tai si de fetilele lor, nepotele dragi.

Editez ca sa o intreb pe Michy daca i-a spus dr cu ce sa se dea pe picioare pentru atenuarea durerilor? Am retinut ca nu e bine cu Lioton pentru venisoarele alea, eu chiar imi mai dadeam cu de-asta si am ceva venisoare enervante. Intr-un timp luam detralex dar dupa incetarea tratamentului reveneau si durarile de talpi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

alina.a sa va fie de bine concediul in Turcia... imediat ma uit si la poze... burtica ce face? nu a dat cu piciorusele inca? banuiesc ca i-a placut la mare mult? dar elisa? asteptam si alte povestiri si pozne!

ddanagh asa e am vorbit la telefon in jurul orei aceleia... cu vodafone ca nu imi iese o treaba la MMS-uri.. ma rog, dar voi de ce nu va mutati la tara la Buzau? (am fost odata pe drumul dintre Buzau si Brasov prin muntii aceia.... superba zona! dar si usor infricosatoare cand vezii muntii peste tine! senzatiile cele mai tari din timpul unui drum prin tara de cand ma stiu si pana acum pe acolo le-am petrecut... ) la tara la Buzau nu ar fi la fel de bine ca la Moldova noastra? intr-adevar la tara la noi acolo e locul cel mai drag mie de pe planeta asta! probabil pentru ca e si incarcat cu muuuuulte amintiri frumoase! as scrie o carte pe tema asta, dar nu cred ca mai vrea nimeni un/o al/a doua "CREANGA" ... hai ca mai vorbim noi, ca n-au intrat zilele-n sac!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara!
Am citit, dar nu am mai apucat sa scriu...
La multi ani Jadi, sa fiti cu totii sanatosi si fericiti
Alina, bine ati revenit din concediu!
Carla, esti ok?
Karli, Paticut, vazut poze, sunt super!
Deni, f frumoase pozele de la nunta! Si mirii si nasii la inaltime! SA nu mai vorbesc de Deni.
Ca tot s-a vorbit de soacra ta, asa la prima vedere pare o femeie normala, ca oricare alta.. dar pana la urma ce are cu tine? Ca nu inteleg... Conceptia vis a vis de femeile din viata baiatului ei, asa la modul general, ca nici una nu e suficient de buna pt el, sau ceva strict legat de tine? Nu ai suficienti bani, nu cresti bine copilul, de Dzeu nu faci bine? Ca ma enerveaza genul asta de oameni, care se baga asa aiurea? Sotul tau ii spune sa nu se mai bage? Bine ca nu mai stati la ei!
Vio, cu uitatul...aoleu si eu uit, mai rau ca o baba...
ghinetz, greieras, succes cu gradinitele, sa ne tineti la curent.
oanamada, cand plecati? cred ca esti in pregatiri acum, nu?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna seara...

la noi a plouat cu bulbuci.. s-a racorit excelent.. asa ca nu am exagerat cu ziua racoroasa .. numai ca s-a trasnformat in seara racoroasa..

vroiam sa-i spun Alinei bine ati venit!! se vede ca v-a priit vacanta, aratati minunat si tu cu burticuta esti superba...!! cum te-ai simtit? totul a fost ok nu .. asa cum au prognozat fetele de la DC....am vazut toate pozele..elisa e o scumpica.. mi-a drag de ea in apa, cu tati, si cand e serioasa...poza 47 e delicioasa (scuze dar nu stiu sa pun link).m-a impresionat teribil modul de prezentare al mancarii, si al fructelor, si al painii.. se vede ca stiu sa-si primeasca oaspetii. inca o data bine ati revenit.
pe maine tuturor, noapte buna

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata

Corina, am vazut pozele voastre si vreau sa iti spun si eu ce ti-au mai spus cu siguranta si altii: sunteti o familie minunata si in noaptea aia ati fost foarte frumosi toti trei.
As spune mai multe, dar ma tem sa nu fiu acuzata ca lingusesc sau ca te "perii".

Alina.a ati fost cu autocarul sau cu avionul? Cum s-a comportat Elisa pe drum?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am vazut si ae toate pozele.

Alina, chiar? De ce nu ati ramas o vara acolo? Mi-a placut mult ce am vazut, cred ca v-ati simtit f bine. Imi place poza in care esti pe sezlong cu Eli, multumita si fericita. Uite ca ti-a ajutat dumnezeu sa scoti bulinele la plimbare. Poveste mai mult

Corina, am vazut pozele de la nunta inca o data. Mie imi place in mod deosebit cea in prim plan unde stai pe umarul sotului tau si ti se vad ochii Stii despre care vorbesc?

Dana, pupici sa-ti treaca durerea de cap. Bine ca te-ai relaxat la mami tau. Topogan de la dede vroiam sa iau si eu. Dar am ciuda ca nu am gazon si aman pana la anul. Ce face Dariuca? Slabanoago Cauti sejur pentru voi doi sa te burticesti? Eu asa banuiesc Hi, hi!

Na, ca m-a lasat neuronul si mai aveam o groaza de spus

Xerxe,

Timi, sunteti in vacanta? Ce fac fetele?

Anto, voi pe unde sunteti? Sanatosi , voinici?

Vio, ti-au venit pozele cu trenul de Vaslui? Hai, ca nu-ti mai dau amanare

Vazut Miron balacitor, curajos foc.

Mai aveam?

Mergi la inceput