Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)
Raspunsuri - Pagina 6
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andraiulia Fetelor, eu sunt foarte emotionata...azi am incheiat scoala, din pacate...Si a fost foarte emotionant, ca azi a fost teoretic sustinerea licentei, dar practic am stat de vb cu profesorii...si mi-au spus atatea lucruri frumoase, am fost numai cu lacrimi in ochi. Cand sa plec simteam ca ma sufoc cu lacrimile, nu-mi mai puteam lua "La reverere". Asta dupa ce unul din profi mi-a citit un citat din lucrarea mea:"Am inteles ca sunt importante smerenia,generozitatea si intelepciunea in aceasta meserie care nu este facuta decat pentru cei care simt ca nu pot trai fara ea.." M-a intrebat: "Tu asa simti?" Evident ca m-a pufnit plansul instantaneu. Greu...a fost si o facultate in care am investit si cultivat atatea sentimente. Nici n-a fost o facultate; a fost un atelier de auto descoperire. Parca anii cei mai frumosi si care au trecut cel mai repede de pana acum. That's it! Ma bucur ca sunteti bine, ca bebeii sunt si ei la fel...o sa merg si eu curand iar la control,abia astept. Ma duc sa mai bag cateva cirese... Sper ca nu v-am plictisit.... Andrutza 25 + bebelusa mea iubita |
Felicitari!!!E multa nostalgie la terminarea facultatii...off...ce ani frumosi....
KIKI 23+ si
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui andraiulia Fetelor, eu sunt foarte emotionata...azi am incheiat scoala, din pacate...Si a fost foarte emotionant, ca azi a fost teoretic sustinerea licentei, dar practic am stat de vb cu profesorii...si mi-au spus atatea lucruri frumoase, am fost numai cu lacrimi in ochi. Cand sa plec simteam ca ma sufoc cu lacrimile, nu-mi mai puteam lua "La reverere". Asta dupa ce unul din profi mi-a citit un citat din lucrarea mea:"Am inteles ca sunt importante smerenia,generozitatea si intelepciunea in aceasta meserie care nu este facuta decat pentru cei care simt ca nu pot trai fara ea.." M-a intrebat: "Tu asa simti?" Evident ca m-a pufnit plansul instantaneu. Greu...a fost si o facultate in care am investit si cultivat atatea sentimente. Nici n-a fost o facultate; a fost un atelier de auto descoperire. Parca anii cei mai frumosi si care au trecut cel mai repede de pana acum. That's it! Ma bucur ca sunteti bine, ca bebeii sunt si ei la fel...o sa merg si eu curand iar la control,abia astept. Ma duc sa mai bag cateva cirese... Sper ca nu v-am plictisit.... Andrutza 25 + bebelusa mea iubita vad ca azi e ziua lacrimilor pentru mine. Am inceput azi dimineata in tren, in vazul tututor citind un pasaj din arta conversatiei si acum cu gandul la licenta ta...la emotii si la cuvintele frumoase. |
si mi-am adus amitne cand mi-am dat si eu licenta, acum 8 ani...d=zeule cat a trecut de atunci. nu=mi vine sa cred
andrutz, sa-ti fie de bine, sa ai parte de o cariera frumoasa si de succes si sper sa ajun sa te vad si eu intr-un spectacol. :)
MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
katteryna spune:
Buna gagici cu burtici!
LA MULTI ANI EMY!
Andraiulia FELICITARI!Mult succes in cariera!
28+ cu floricica RAISA MARIA
katteryna spune:
1sweet angel si eu aceeasi problema cu rh-ul si fac luna de luna testul de anticorpi iar pana acum au iesit negative. Tu vei naste in China sau in Romanica? Se zice ca la prima sarcina nu ar fi probleme cu anticorpii insa ar trebui ca la nastere sa faci injectie cu imunoglobulina anti D daca bebelul nu are rh-ul tau sa nu ai probleme cu a doua sarcina. Apropo de asta am vazut la stiri ca in spitalele noastre lipseste cu desavarsire imunoglobulina.Care e si scumpa.Eu am facut-o cand am facut amniocenteza si m-a costat 600 lei.
andraiulia spune:
OOf..va multumesc mult. Desi nici macar nu ne cunoastem fizic, ma simt foarte apropiata de voi...si ma bucur ca v-am gasit...
Andrutza 25 + bebelusa mea iubita
monica_dicut spune:
kiki sunt aici. Te-am admirat ieri in rochie de mireasa. Esti frumoasa fos iar rochita mi-a placut teribil de tare. CAm asa ceva am visat si eu dar... in fine... nu vreau sa imi amintesc
EU sunt cam trista ca bebe nu a miscat azi DELOC, m-a durut rau in partea stanga, am burta tare... noroc ca maine ma duc la doctora. Am vorbit chiar acum cu ea si zicea ca o sa ma tina peste noapte in spital sa urmarim pe bebe si tensiunea si sa facem ceva analize. Mi-e cam frica si nu vreau sa pateasca ceva bebelu' meu ca nu cred ca as mai fi om...
Ori face iar misto de mine si i-o fi si lui cald... ca ieri s-a zbenguit toata ziua... da chiar asa... ah ce-am mai plans si nu ma inteleg deloc cu el sa miste si azi... poate il convinge tati cand o veni...
SI sa va mai spun ca am aflat din surse sigure ca a venit prima zmeurica de la odiseea de iulie-august... asa mi s-a zbarlit pielea pe mine...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
andraiulia spune:
A, gagici, si eu am problema cu rh-ul. Am facut doar la 14 sapt dozarea si urmeaza la 28. Asa mi-a zis doctorita...Katterina, de ce ai facut in fiecare luna?
Andrutza 25 + bebelusa mea iubita
techila spune:
monica, nu te intrista, te rog frumos. pestii mei mai nou misca doar noapte pe racoare si dupa ce fac dus, cand nu le este fff cald. ai cuvantul meu de onoare. si ai mie miscau continuu, nu aveau somn adica. nu-ti amari sufletul. lasa pestele in pace. eu il inteleg....ca nici eu nu m-as misca....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (26+) de 2 putze si
katteryna spune:
citat din mesajul lui andraiulia A, gagici, si eu am problema cu rh-ul. Am facut doar la 14 sapt dozarea si urmeaza la 28. Asa mi-a zis doctorita...Katterina, de ce ai facut in fiecare luna? Andrutza 25 + bebelusa mea iubita |
Asa mi-o zis medicul...sa fac dozarea in fiecare luna sa fim siguri ca-i ok. Dar am citit si eu ca se face cum ti s-a recomandat tie. Deci fiecare doctor cu piticii lui.