Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Monica, mersi de complimente.

Nu iti mai fac griji cu bebelete rog frumos...si eu am zile cand nu ii simt si zile cand ii simt destul de des...dar mai ales seara...Eu chiar nu i-am prea simtit decat seara si tot nu imi fac griji.Ba mai mult am impresia ca numai cate unul misca...eh...ganduri ne putem face tot timpul dar trebuie sa fim curajoase si sa ne impunem ca totul e bine!Te si hai ca trece timpul pana maine cand vei afla ca totul e bine

KIKI 23+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Da, probabil. Mie cei de la hematologie mi-au scris pe foaie atunci la 14 sapt ca sunt absenti si sa revin in sapt 30-32. Deci... Eu totusi o sa merg curand.

Andrutza 25 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

monica, nu te intrista, te rog frumos. pestii mei mai nou misca doar noapte pe racoare si dupa ce fac dus, cand nu le este fff cald. ai cuvantul meu de onoare. si ai mie miscau continuu, nu aveau somn adica. nu-ti amari sufletul. lasa pestele in pace. eu il inteleg....ca nici eu nu m-as misca....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (26+) de 2 putze si

Asa e si la mine...credeam ca numai la mine misca mai mult seara

KIKI 23+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Andraiulia, felicitari! Ce te invidiez ca ai facut chiar o facultate in care ai pus suflet, si ca meseria pe care o vei urma o vei face cu pasiune!

Monica vrei sa vin cu dupa tine??? ce-i asta???!! o fi si el obosit, molesit de caldura...ia nu mai plange tu ca numai bine nu-i faci asa!

Am uitat sa mai felicit fetele care au aflat ce carucioare au, si pe cele cu schimbari de putze

27+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

STiu ca sunt zuza da nu ma pot abtine, mai ales ca m-a invatat prost cu miscat non-stop.
DA a zis tat ca vorbeste cu el sa-mi dea numa la ficati sa nu ma mai plang ca nu da.

Ma duc sa ma despadurez pentru maine la spital... of

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Monica, stai linistita. Nu te consuma. E normal sa oscilzeze si miscarile lor. Si e foarte bine ca mergi maine la doctor, o sa te linistesti. Eu sunt convinsa ca e bine merci, are doar o zi mai lenesa. Pun pariu ca in cateva ore o sa ne scrii sa ne intrebi daca e normal ca deodata sa se miste atat de mult.

Andrutza 25 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lutoniana, Biaz, unde sunteti sa facem gasca s-o pe Monica???

27+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monica eu nu mai zic nimik..au zis fetele destul..Fara stres

Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

stiu ca lutonana e cam obosita lately...de altfel si eu...nu stiu ce0i cum mine, dar pe la 9 jumate dim deja mi-e un somn de-mi crapa falcile.

monica...si tu mama nesatula ca si mine ...al meu cand se misca mult, ma plangeam ca prea se misca si ma simt ca in alien. cand am avut ziua cu contractii si dupa inca vreo 2-3 zile linistite, m-am plans ca de ce nu mai misca. or fi si ei obositi saracii. plus ca mai si cresc. nu mai au atata loc. nu te ingrijora...e ok

MangaGirl :-) 24+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Monica, si eu am patit-o saptamana trecuta. Nu a miscat aproape 24 de ore. Nu stiu cum de m-am abtinut sa nu merg la spital. A doua zi a inceput sa miste la greu. M-am gandit ca poate din cauza supararilor mele a preferat sa stea cumintica acolo .
Hai ca o sa fie bine. Baietelul tau este sanatos tun si se va naste fix la 40 de saptmani .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 26+

Mergi la inceput