Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)
Raspunsuri - Pagina 13
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Si acum problema. Presupunem ca voi alapta fara probleme, si nu-mi va trebui sterilizator decat dupa cateva luni, pentru biberoane (tot caut si eu Multi 3 baby si nu gasesc). Dar trebuie sa sterilizez totusi suzetele, si o voi face prin fierbere. Intrebari: - cat timp se fierb? - nu se strica prin fiert( sa se inmoaie cauciucul ala, etc)?? - de cate ori pe zi le sterilizez? Gata, am eliberat piticul...se pregatesc altii ![]() Gianina 24+ cu Loris Stefanbebe |
Eu nu le fierbeam pe foc.Puneam decat apa la 100 grade intr-o cana si suzeta inauntru circa 5-10 minute.
Cauciucul se inmoaie mai usor decat siliconul,insa nu se strica asa repede.In cazul in care observi ca cauciucul este ros,deteriorat,schimbi suzeta.
De cate ori pe zi nu stiu....depinde de fiecare.Eu la inceput le sterilizam de fiecare data cand le scapa pe jos...apoi am lenevit si mai rarut.Acum doar i le spal cu apa.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
biaz29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MariaI
Roxana ![]() in ceea ce priveste febra lui Matei iubit si drag as vrea sa te rog sa te linistesti: intotdeauna primele imbolnaviri si febre ale copilasului sunt mai violente asa, pana isi creaza si ei imunitate. Da-i sa bea multe lichide si daca febra creste prea tare pune-i niste sosetute inmuiate in otet (stiu ca suna a sfat babesc, dar functioneaza de fiecare data). Si da-i multi pupici. O sa vezi ca cu cat o sa creasca cu atat va fi mai rezistent.Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 19+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ |
La nazdravanul meu a functionat bine sa-i reducem febra cu comprese cu apa rece pe frunte, gatut, burtica, incheieturile mainilor si picioarelor. Si eu stiam de la mama remediul cu comprese cu otet, numai ca atunci cand am fost la medic cu Busici, in fata mea era o mamica cu o fetita care avea febra si doamna doctor a certat-o foarte tare ca nu a ascultat-o si in loc de comprese cu apa i-a pus comprese cu otet. Zicea ca astea ii fac rau la rinichi si la un copilas mai mic (fetita avea vreo 8-9 luni) pot chiar sa-i blocheze rinichii. Asa ca eu am ascultat si am renuntat la ideea de otet.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
25+
THEA22 spune:
Buna dimineata tuturor, cu soare sau cu racoare dupa preferinte!
Si...LA MULTI ANI VOIOSI, CU IMPLINIRI SI BEBI CUMINTI PENTRU VICKY SI SWEET_ANGEL!
Acum am si eu o intrebare/rugaminte pentru fetele din Bucuresti. Sora-mea e studenta in capitala si, ca sa stranga banuti sa poata merge in toamna cu bursa in Valencia, si-a luat un job part-time. Toti banutii i se duc pe amaratul de camin unde te coci de-a dreptul si n-ai loc nici sa respiri.Au crescut chiriile ceva de speriat pentru conditiile astea.Acum isi cauta ceva chirie cat de cat ieftina dar in care sa se poata respira pentru lunile de vara.Aveti ceva cunostinte de apartamente ce se inchiriaza?
pupici de la noi...
THEA22
24+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monikus spune:
Roxxy fii optimista ca ii va trece lui Matei febra. Imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin agitatia asta cu sotul tau chiar acum cand ar trebui sa fii linistita. Sa dea Doamne Doamne sa fie bine.
Biaz, Selen80, Emy10 si eu ma bucur nespus ca am scapat si de asta. Chiar ii ziceam Danutei ca luni dupa morfologie o sa ma duc sa ii cumpar ceva lui bebe. In stresul in care eram, nu am avut curajul sa ii cumpar nimic nici de 1 iunie nici de nimic. Chiar sunt "invidioasa" pe voi cele care ati cumparat deja atatea pt bebeii vostri. 
Kemsy, buna intrebare. Si eu sunt curioasa cum se sterilizeaza susetele fara sterilizator
. Dar sunt sigura ca "profesoarele noastre" o sa ne lamureasca in curand si cu privire la asta.
Bineinteles ca nu se putea sa nu am si eu un of. Eu desi am intrat in sapt21 nu pot sa scap de dat la boboci sub nici o forma.
Incep sa cred ca o sa o tin asa pana in 9 luni. Dar oricum, dupa problemele pe care le-am avut, asta pare floare la ureche. Nu conteaza cat de rau imi e mie, important e sa fie bebelul sanatos.
tuturor.
Monica
20+ cu 
devylla spune:
Si ca tot vorbim de suzeta.
Eu sincer nu i-as da-o acum cand am invatat ce inseamna suzeta!![]()
Intr-adevar este foarte utila...ii satisface si bebelusului dorinta de-a suge,plus ca daca suge de suzeta este mai linistit respectiv mama linistita.
Erika a primit suzeta din primele zile,cand am ajuns acasa.Nici acum nu o lasa,i-am rarit eu portia in schimb,deoarece medicul dentist ne-a atras atentia ca si suzeta deformeaza dintii,Erika o primeste acum decat la nani pana adoarme.
La bb2 nu stiu ce sa fac...ma gandesc sa cumpar una in caz de...si daca nu o va folosii o primeste Erika![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Ellenuta spune:
roxxy imi pare rau de greutatile prin care treci. ma rog sa le depasiti repede si sa nu mai fii suparata! uite un
si o
de la mine.
am vazut ca mateias ti-a facut febra .. io-s patita .. febra 40 timp de 3 zile .. daca febra sare de 38,5 ii dai antitermice la 4 h - pandol / nurofen .. daca face peste 39 poti sa-i pui un supozitor novocalmin. in acest timp, mai poti actiona cu impachetari .. uzi un scutec mare cu apa rece si infasori copilul de la subtiori in jos sau poti sa-i faci baita .. pui apa in cadita la temperatura corpului si o racesti treptat pana ajunge ca o apa recisoara de piscina .. in plus, poti sa-i pui sosete inmuiate intr-o mix de apa 200 ml, 2 linguri spirt si 2 linguri otet.
multa santate piticului!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Si ca tot vorbim de suzeta. Eu sincer nu i-as da-o acum cand am invatat ce inseamna suzeta! Intr-adevar este foarte utila...ii satisface si bebelusului dorinta de-a suge,plus ca daca suge de suzeta este mai linistit respectiv mama linistita. Erika a primit suzeta din primele zile,cand am ajuns acasa.Nici acum nu o lasa,i-am rarit eu portia in schimb,deoarece medicul dentist ne-a atras atentia ca si suzeta deformeaza dintii,Erika o primeste acum decat la nani pana adoarme. La bb2 nu stiu ce sa fac...ma gandesc sa cumpar una in caz de...si daca nu o va folosii o primeste Erika "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Pentru noi suzeta a fost o mare usurare. Fiindca altfel as fi stat zi lumina la alaptat. Nevoia de supt a grasanului meu era mult prea mare. Si zic grasan fiindca la 2 luni trecuse de 6 kg! Ceea ce insemna ca nu avea nevoie sa se alimenteze, ci doar sa suga.
Un alt motiv pentru care am apreciat suzeta, a fost, dupa cum spunea o prietena, faptul ca pe aceasta i-o poti lua, dar daca se invata sa-si suga degetele... nu i le poti lua.
Daca vrei sa scapi de suzeta, exista tehnici foarte eficiente. Busici a renuntat la ea la 1 an si 2 luni in trei zile. A fost foarte simplu. I-am taiat-o. La propriu. In fiecare zi cate putin. A devenit atat de nervos pe ea. A plans putin in prima zi cand si-a dat seama ca nu mai e asa cum era si dupa a treia zi, pur si simplu a aruncat-o si nu i-a mai trebuit.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
25+
Ellenuta spune:
eu am sterilizat suzetele prin fierbere. puneam apa pe foc si cand dadea in clocot, puneam si suzetele .. le lasam acolo 5 minute, dupa care arunca apa si le asezam pe un prosop de hartie. dupa ce se uscau, le puneam intr-o cutie care se inchidea ermetic. la toate scrie in prospect cum se sterilizeaza .. eva a acceptat suzeta cam pana la 7 luni .. eu incercam sa i-o dau la somn si ea o scuipa imediat .. am avut noroc. am auzit pareri pro si contra suzetei .. insa eu i-am dat ... nu va spun ca a facut minuni in perioada colicilor .. in plus, o mai si pacaleam cu ea .. saracuta o durea rau burtica si nu vroia sa suga .. atunci ii dadeam suzeta, o lasam un pic si apoi, i-o scoteam usor si pac ii bagam tzitzi in gurita .. o adevarata minunea e suzi asta .. pe bune!
scuze ca m-am intins ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aidaciolac spune:
"neata" si io 
sarbatoritelor de astazi 

eu cred ca imi fac curaj sa intind rufele mai ales ca e terminat programul de 2h si jumatate deja 
si cred ca ma bag in pat si poate trag un pui de somn ca iar am facut mai mult de jumatate noapte alba 
cu trezirea la 5
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Iulika29 spune:
Buna dimineata fetelor!!
As vrea så urez La multi ani sårbatoritelor de azi Vicky si Sweet_angel ,så aibe parte de sånåtate si bebei minunati..

Roxxy imi pare rau de greutatile prin care treci..Iti doresc sa se rezolve cat mai repede så te poti bucura de sarcin asa cuma i fi vrut..

Biaz bine ai reveint! Mi-a fost dor de postarile tale..

Iulika, cea mai fericitå
28+cu
Bruce Nicholas