Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata si de la voi!
In primul rand La multi ani sarbatoritelor sa aveti parte de bb sanatosi!
Felicitari absolventelor.

Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Monica, multumesc ca intrebi de mine. Nu sunt bine deloc. Sotul a fost restructurat, ai mei sunt bolnavi iar ca sa fie totul rau Matei a avut pt prima oara febra in viata lui: 39,2 si nu i-a scazut toata noaptea sub 38. Fara alte simptome. Il astept sa se trezeasca sa mergem la doctor. Nu am dormit deloc. Imi vine sa plang in continuu.
Nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa spun cuiva.
Nu stiu cand o sa mai reusesc sa intru pe forum. Sper sa nu aiba nimic grav puiul meu.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 26+

Imi pare tare rau sa aud ca esti necajita. In ceea ce priveste febra, sa stii ca e o viroza tare urata. Si nazdravanul meu a facut peste 39 si l-a tinut vreo 4-5 zile cu tot cu medicatie. Si a luat si antibiotice pentru prima data in viata lui ca a facut si puroi in gat. Dar acum e bine. Sunt sigura ca si Matei se va face bine, doar ca il va tine cateva zile, saracutul. Pupam baietelul sa treaca repede repede si sa fie din nou vioi.
Pupam si mamica sa mai uite din griji.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

seara buna ! devylla , monikus si biaz29 multumesc foarte mult pentru lamuriri datorita voua am mai descifrat un puzzle pe zi ce trece aflu din ce in ce mai multe , la mine cred ca o sa aiba efect dependenta de site :P si motive ar fi destule ehhh ce as mai da si eu sfaturi macar din cele citite daca nu din cele patite dar din pacate nu citesc caracterele japoneze (kanji) carti as avea destule dar de n-are cine sa mi traduca caci al meu sotior ca orice japonez lucreaza fooooarte mult si nu are timp in concluzie voi sunteti cea m ai mare sursa a mea de informatie . luv ya ] multi multi pupici din Tara Soarelui Rasare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata feteleee!!

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Yo ma uitam peste analize si am descoperit ceva in neregula...cele de la sf lui ianuarie imi aratau transaminazele tgo si tgp cu 18 si 16, deci bine. Iar cele de la inceputul lui martie, tgo 41 si tgp 36, acel 41 fiind cu atentionare. Am citit ca tgo nu are leg neaparat cu ficatul, ca sunt si alte organe care elimina enzima in sange. Dar totusi..stiti ceva despre asta? Eu o rog pe doctorita sa mi le dea iar. S-a intamplat sa le fac de doua ori, ca in ianuarie nu stiam de sarcina, erau de rutina.

Andrutza 25 + bebelusa mea iubita

Si mie mi-a iesit o valoare mai mare la TGP, si dr mi-a dat sa fac la urmatorul set de analize (luni iau rezultatele), mai multe legate de ficat. TGP plus TGO, iar, plus alte 3 chestii (nu mi le amintesc). Ideea e ca ar trebui aprofundat, sa repeti analizele. Dr mea zicea ca in sarcina valorile astea sunt asa "sensibile" ca si daca mananci ceva seara mai gras, sau ceva ce iti "cade" greu, se schimba.

Si apropo de miscari ale lui bebe, drept sa zic si eu aveam putina paranoia azi dimineata, ca nu il mai simteam...Cred ca si-a schimbat orarul, ca acum tot ma "bocaneste"

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza

Monikus, bine ai revenit, azi dimineatza m-am trezit cu gandul la tine si chiar vroiam sa intreb daca stie careva ceva....ma bucur tare ca a trecut stresul, si va puteti bucura in continuare de sarcina

si mai aveam o restanta, ieri am uitat sa scriu, desi era ceva care ma marcase de cateva zile: Mada23, ma rog sa treci cu bine peste experienta asta.. cuvintele sunt de prisos, si au fost fete care au exprimat mai bine ce era de zis, eu nu ma prea pricep la vorbe, dar sper sa simti ca suntem alaturi de tine...asteptam vesti ca faci parte din alta odisee, cat de curand va aveti simti voi pregatiti

Mangagirl
, nu pot sa cred!! tu ai mancat o banana si un mar si vroiai sa-ti treaca foamea???! pai cred si eu ca arati asa cum arati ,fata mea eu pana nu mananc ceva "sanatos", o ciorba, o friptura, un cartof, hai sa zicem o salata (desi nici asta nu prea ma "satisface" complet ), parca n-am mancat! deci nu-ti face probleme, nu-i nimic in neregula cu tine, e normal sa ai un apetit mai mare acum

Monica
, zi si tu daca nu meriti bataita! eu cred ca bebelul tau e un nazdravan, asa ca tine, ca mie asa imi lasi impresia, de o persoana mereu pusa pe shotii si glume

Vicky si 1sweetangel sa fiti sanatoase, fericite alaturi de bebeii vostri!

27+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Si acum problema.
Presupunem ca voi alapta fara probleme, si nu-mi va trebui sterilizator decat dupa cateva luni, pentru biberoane (tot caut si eu Multi 3 baby si nu gasesc). Dar trebuie sa sterilizez totusi suzetele, si o voi face prin fierbere. Intrebari:
- cat timp se fierb?
- nu se strica prin fiert( sa se inmoaie cauciucul ala, etc)??
- de cate ori pe zi le sterilizez?

Gata, am eliberat piticul...se pregatesc altii

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Monica, multumesc ca intrebi de mine. Nu sunt bine deloc. Sotul a fost restructurat, ai mei sunt bolnavi iar ca sa fie totul rau Matei a avut pt prima oara febra in viata lui: 39,2 si nu i-a scazut toata noaptea sub 38. Fara alte simptome. Il astept sa se trezeasca sa mergem la doctor. Nu am dormit deloc. Imi vine sa plang in continuu.
Nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa spun cuiva.
Nu stiu cand o sa mai reusesc sa intru pe forum. Sper sa nu aiba nimic grav puiul meu.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 26+

Roxana in ceea ce priveste febra lui Matei iubit si drag as vrea sa te rog sa te linistesti: intotdeauna primele imbolnaviri si febre ale copilasului sunt mai violente asa, pana isi creaza si ei imunitate. Da-i sa bea multe lichide si daca febra creste prea tare pune-i niste sosetute inmuiate in otet (stiu ca suna a sfat babesc, dar functioneaza de fiecare data). Si da-i multi pupici. O sa vezi ca cu cat o sa creasca cu atat va fi mai rezistent.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 19+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Inca o data, va multumesc tare mult pentru urari! pe toate!
Monica te asteptam cu vesti bune! Si eu ma ingrijorez cand nu simt miscare, insa incerc sa raman optimista si imi spun ca nu e nicio problema ci doar am o fetita puturoasa
Monikus ma bucur ca te-ai linistit si ca este totul in regula!
Andraiulia felicitari pentru absolvire!
Crissbebe multa bafta la examene! Sa termini cu bine sesiunea!
Roxxy80 sa se faca bine cat mai repede Matei! Sanatate multa!

25+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

1sweet_angel si vicky78

LA MULTI ANI!

Sanatate, fericire si muuulte bucurii alaturi de bebeii vostri!

25+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am mai intrat ca uitasem ce vreau sa va spun: cred ca va faceti prea multe griji.Daca va spun ca la prima sarcina nu am facut atatea analize, am avut incredere in medicul ginecolog. El a zis ca o sa fie totul bine daca respect indicatiile lui si asa a si fost.Am avut o singura pb. am facut o criza de rinichi destul de puternica de l-am sunat la 3 dimineata(aveam acordul lui sa-l sun la oricde ora).
Monica eu zic ca e totul bine, asteptam vesti dupa control.
Rox esti fericita ca Matei nu a racit pana acum ... daca doctorul ii da antibiotic sigur se va pune pe picioare.Nu-ti face griji
la toate gravidutele
Fug ca tb sa fac un raport pe anul 2008si nici nu stiu de unde sa incep

Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput