Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)
Raspunsuri - Pagina 11
monikus spune:
Alex 25 informarea mea suna cam asa:
In atentia: ..........................
Subsemnata ...................., angajata a ................ in functia de ......................, in conformitate cu prevederile art. 2, lit. c, din O.U.G. nr. 96 din 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, respectiv H.G. nr. 537 din 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 96/2003, va instiintez ca in urma unui control medical de specialitate s-a constatat ca sunt insarcinata, varsta sarcinii fiind de ........... saptamani in prezent.
Anexez la prezenta copii ale actelor medicale care dovedesc cele mentionate mai sus.
In viitor, pana la inceperea concediului prenatal, voi incerca sa-mi indeplinesc obligatiile de serviciu cu succes.
Va multumesc pentru intelegerea acordata.
Monica
20+ cu 
biaz29 spune:
Buna dimineata, mamici frumoase si vorbarete! Va salut si eu din pat, de unde m-am cocotat cu laptopul in brate si nu intentionez sa cobor prea curand. Azi muncesc in pat.
Suna foarte indecent dar nu e.
Nici nu stiu de unde sa incep. Ieri iar mi-a picat netul si ma simt de parca mi-a tinut cineva mana la gura iar acum trebuie sa recuperez. 

Asa ca astazi o sa bantui pe aici. Sunteti avertizate! ![]()
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
25+
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Buna dimineata, mamici frumoase si vorbarete! Va salut si eu din pat, de unde m-am cocotat cu laptopul in brate si nu intentionez sa cobor prea curand. Azi muncesc in pat. Nici nu stiu de unde sa incep. Ieri iar mi-a picat netul si ma simt de parca mi-a tinut cineva mana la gura iar acum trebuie sa recuperez. ![]() ![]() ![]() Asa ca astazi o sa bantui pe aici. Sunteti avertizate! ![]() ![]() eu ma bucur daca e asa ca m-a enervat seful de dimineata sa mi-am promis ca azi frec menta a, ca uitasem: Buna dimineata!! Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 25+ |
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (26+) de 2 putze
si
techila spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Buna dimineata, mamici frumoase si vorbarete! Va salut si eu din pat, de unde m-am cocotat cu laptopul in brate si nu intentionez sa cobor prea curand. Azi muncesc in pat. Nici nu stiu de unde sa incep. Ieri iar mi-a picat netul si ma simt de parca mi-a tinut cineva mana la gura iar acum trebuie sa recuperez. ![]() ![]() ![]() Asa ca astazi o sa bantui pe aici. Sunteti avertizate! Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 25+ |
eu ma bucur daca e asa ca m-a enervat seful de dimineata sa mi-am promis ca azi frec menta. probabil voi intepeni pe forum cu voi.
a, ca uitasem: Buna dimineata!!
asa trebuia sa se vada mesajul meu, nu tampenia aia de mai sus

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (26+) de 2 putze
si
biaz29 spune:
Monica, multumesc mult pentru agitate. Ti le inapoiez pentru astazi. 

Sa dea Domnul sa fie bine si sa vii cu vesti cat mai bune maine.
Iti dai seama ce te asteapta daca nazdravanul tau de vinde inainte de a te fi nascut?
Te-ai ars! Esti iremediabil cucerita de o bucatica de omulet care isi stie bine atu-urile, se pare. ![]()
Si eu ieri am trecut printr-o faza relativ asemanatoare de disperare paranoica fiindca am ajuns din oras dupa o serie de incidente care m-au scos din sarite si am avut contractii toata ziua, desi medicul tocmai zisese ca nu mai am voie de nici o contractie ca, desi e mare, colul meu e deschis pe ambele parti 

si orice contractie il mai deschide cate putin. Evident ca in toata perioada asta bebedoi n-a miscat deloc.
Dar astazi dimineata m-a rasplatit cu un dar tare frumos: ii simt piciorusul prin burtica atat de distinct incat ma joc cu el iar el si-l retrage repede si dupa aia il impinge inapoi.
E asa de frumos...
25+
biaz29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
eu ma bucur daca e asa ca m-a enervat seful de dimineata sa mi-am promis ca azi frec menta. probabil voi intepeni pe forum cu voi. a, ca uitasem: Buna dimineata!! asa trebuia sa se vada mesajul meu, nu tampenia aia de mai sus ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (26+) de 2 putze si ![]() |
Ca sa schimbi cum se vede mesajul, apesi pe butonul editeaza mesaj, si muti paragraful pe care l-ai scris sub linia [quote].
25+
biaz29 spune:
Sa incep cu listutele:
La multi ani sarbatoritelor de astazi!
Felicitari studentelor si absolventelor!
ramsan, si eu tot asa mi-am facut dosar la primul copil. Il mai am si acum de amintire, ca aproape nimic nu mai e actual, cel putin din legislatie. Chiar daca pare nostim, e tare bine cand esti organizata. Sunt unele zile cand iti vine sa te binecuvintezi pentru asta.
kiki_cri, si pe mine ma indemna profesorul coordonator sa intrerup un an dar eu incapatanata. 
E bine daca poti sa scapi de stresul asta si sa te bucuri de sarcina.
diamar, nu esti singura cu probleme dintr-astea. La noi nu isi va lua nici unul concediu asa ca iti inteleg framantarile si ingrijorarea. Daca tu faci tot posibilul din partea ta, Dumnezeu va avea grija sa completeze restul si va fi bine. La urma urmei, cel de-al doilea copilas va avea o persoana in plus sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca, nu?
Ai un ajutor de nadejde.
25+
Ellenuta spune:
neata burtici
poftiti la o
sau ceva cald ... eu asta ofer caci ma doare in gat. zilele astea am baut rece ca gheata si a pus capac un frozito de la gregorys .. acum ma inteapa si ma racaie in gat de nu-mi vine sa mai inghit ..
VICKY 
sweetangel
La multi ani! sa fiti sanatoase, fericite si iubite, sa aveti bebei sanatosi si frumosi!
monica ce sperietura ti-a tras smecherul tau! sa stii ca daca mai te sperii, vin cu shalpu' dupa tine. bb mic e bine si o sa vina bine sanatos pe lume!
geani in cazul meu, daca ar fi ca miscarile lui bb si supararile mamei sa fie legate .. nu mi-ar mai da niciun semn .. dar mai da .. timid dar da.
criss bafta la examen! tinem pumnii!
biaz te asteptam! uf .. ce as mai fi lenevit si eu un pic in patut ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Roxxy80 spune:
Monica, multumesc ca intrebi de mine. Nu sunt bine deloc. Sotul a fost restructurat, ai mei sunt bolnavi iar ca sa fie totul rau Matei a avut pt prima oara febra in viata lui: 39,2 si nu i-a scazut toata noaptea sub 38. Fara alte simptome. Il astept sa se trezeasca sa mergem la doctor. Nu am dormit deloc. Imi vine sa plang in continuu.
Nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa spun cuiva.
Nu stiu cand o sa mai reusesc sa intru pe forum. Sper sa nu aiba nimic grav puiul meu.
| citat din mesajul lui monica_dicut Cum a intrat tati pe usa mi-a tras una de m-am invinetit la fata, jur... si de atunci tot da undeva jos, in col, de parca ar vrea sa iasa... DEci trebuia sa-l parasc mai devreme ca nu misca... de acum asa fac ![]() Oricum sunteti cele mai dragute ![]() Rox, ce mai faci? S-au rezolvat problemele? Esti ok? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 25+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 26+
biaz29 spune:
andraiulia, e bine sa repeti analizele, dar nu te lasa cuprinsa de ingrijorare. De multe ori se intampla sa se mai modifice cate una in mod aberant in timpul sarcinii. Uneori mai apar si greseli la laborator.
monikus, chiar ti-am simtit lipsa si ma intrebam ce mai faci. Ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune. Dupa emotiile astea meriti ultimele luni de sarcina linistite.
hatsumomo, nu te ingrijora. Problemele astea sunt extreme. Eu cunosc suficiente mamici micute, cu bazinul ingust, care au nascut natural foarte bine.
25+

DEci trebuia sa-l parasc mai devreme ca nu misca... de acum asa fac 
sunteti cele mai dragute 

O noua viata