Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)
Raspunsuri - Pagina 10
katteryna spune:
Multa bafta Criss la examenul de maine! Sa te ajute DD sa le treci pe toate cu brio! Ce chef as avea si eu de renovari... Sa le folositi sanatosi pe toate!
28+ cu floricica RAISA MARIA
hatsumomo spune:
salutare fetele v am lasat un pic sa va odihniti dupa ce v am zapacit cu greutatea si acum indraznesc sa revin cu o noua intrebare :- care i treaba cu bazinul ingust la nastere ? tot aud in stang asi in dreapta ca daca ai bazinul ingust este dificil sa nasti natural chiar ,mama mea imi spunea de pe vremea cand eram acasa ca eu cu un asa bazin mic posibil sa nu pot naste natural nu sunt stresata de chestia asta doar curioasa dar chiar avand un bazin ingust imi pun si eu intrebarea ca tot omul pot sau nu pot . fetele care nu sunteti la prima nastere v ati confruntat cu asa ceva ? mulutumesc pupici
devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hatsumomo salutare fetele v am lasat un pic sa va odihniti dupa ce v am zapacit cu greutatea si acum indraznesc sa revin cu o noua intrebare :- care i treaba cu bazinul ingust la nastere ? tot aud in stang asi in dreapta ca daca ai bazinul ingust este dificil sa nasti natural chiar ,mama mea imi spunea de pe vremea cand eram acasa ca eu cu un asa bazin mic posibil sa nu pot naste natural nu sunt stresata de chestia asta doar curioasa dar chiar avand un bazin ingust imi pun si eu intrebarea ca tot omul pot sau nu pot . fetele care nu sunteti la prima nastere v ati confruntat cu asa ceva ? mulutumesc pupici |
Foarte femei cu bazinul ingust au nascut bebei sanatosi,unii dintre ei chiar mari(de 4 kg) prin nastere naturala.
Toata treaba este ca este posibil ca diametrul capului al bebelusului sa nu aibe loc sa iasa,deoarece bazinul fiind mic,dilatatia nu este maxima.Insa inainte de nastere,de obicei doctorii masoara diametrul capului si fac o comparatie,sa vada exact daca are loc sa treaca sau nu.In cazul in care nu are loc,se recomanda cezariana.
Cand mergi la umratorul control ar fii bine sa ii spui medicului de ingrijorarea ta,si sa vedeti impreuna ce masuratori aveti de facut!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
1sweet_angel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna 1sweet angel si eu aceeasi problema cu rh-ul si fac luna de luna testul de anticorpi iar pana acum au iesit negative. Tu vei naste in China sau in Romanica? Se zice ca la prima sarcina nu ar fi probleme cu anticorpii insa ar trebui ca la nastere sa faci injectie cu imunoglobulina anti D daca bebelul nu are rh-ul tau sa nu ai probleme cu a doua sarcina. Apropo de asta am vazut la stiri ca in spitalele noastre lipseste cu desavarsire imunoglobulina.Care e si scumpa.Eu am facut-o cand am facut amniocenteza si m-a costat 600 lei. 28+ cu floricica RAISA MARIA |
buna dimineata burticute........pt cele din romania ......somn usor in continuare
scuze ca-ti raspund abia acum...............cu siguranta nu am sa nasc in China.....in iulie plec acasa si ca sa ma mai intorc aici pana sa nasc nu mai e posibil....si sincer nici nu stiu daca as vrea sa nasc aici cu toate ca au un sistem sanitat super......dar nu stiu insa daca voi naste in romania....caci mai am o varianta care tare-mi face cu ochiul
stiu ca acel vaccin sau ce-o fi....pt imunizare cu anticorpi se gaseste foarte greu....l-am cautat cat timp am fost in romania si o farmacista fff amabila mi-a spus ca pot sa fac conanda in farmacie si sa-l am in caz de nevoie si asa am sa si fac......
sper din toata inima sa nu fie probleme pana peste 3 saptamani cand ajung acasa si pot sa-mi fac si eu testul pt anticorpi si eventual in caz de nevoie sa fac si injectia......ma mai ingrijorez din cand in cand ca mi se intareste burtica....si iar am uitat sa-mi cumpar de-acasa nos-pa ca aici nu se gaseste....dar o mangai putin si apoi il simt pe bebe si ma linistesc.
si
22+
Dana15 spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Monikus..ma bucur din suflet ca te-ai linistit!
La multi ani mamicilor sarbatorite astazi! (1 sweet angel si Vicky78- pe care eu nu am vazut-o in ultima vreme...dar poate neuronu meu este de vina
sa aveti o zi buna!
Dana 23s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Buna dimineata burticutze dragutze!
Ne-am intors si noi de la mare si din pacate am revenit si la servici, ma pun pe recuperat, dar nu stiu daca o sa reusesc.....va pup pe toate!
Noi suntem bine, maine avem control si abia asteptam.
----------------------------------------------
24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monikus spune:
Buna dimineata,
Pentru vicky78 si 1sweet_angel un sincer La Multi Ani
Iulika29, Raluk16, Monica, Dana15 multi
Danuta, promit solemn sa cumpar ceva bebelului luni dupa morfo-fetala.
Gegea, acum ca am scapat si de stresul asta sper si eu sa redevin activa.
Crissbebe, multa bafta la examen.
Hatsumomo, mie dr mi-a zis ca am bazinul mic si ca in mod normal nu voi putea sa nasc normal. Eu oricum nu as fi putut sa nasc normal din cauza problemelor oftalmologice dar....mi-a explicat cam ce a zis si devylla. La ultima ecografie se masoara capul bebelului si se estimeaza daca are cum sa treaca afara. Daca se constata ca nu va putea trece capul copilului, atunci se apeleaza la cezariana.
Alex25, tinem pumnii maine la control sa fie totul bine si acomodare usoara la work.
O zi usoara tuturor.
Monica 20+ cu
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
vicky78 & 1sweet_angel , la multi ani! Sa fiti sanatoase si sa va nasteti cu bine bebeii cei frumosi si sanatosi!
Iulia 22+ cu
alex25 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi!
alex25 spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi:
Mi-a mai dat cineva, dar am pierdut draftul cu hartiutza pe care ate depus-o voi la personal, prin care anuntati ca sunteti gravide.
Eu nu am depus pana acum si as vrea sa so fac, mai ales ca am si o hartiutza de la medicul de familie prin care mi se recomanda reducerea programului de lucru la 6 ore.
HELP!