Burtici fericite de septembrie-octombrie (72)
Raspunsuri - Pagina 9
THEA22 spune:
pentru Monica! Ma pregateam sa-ti scriu mesaj de incurajare, sa-ti spun despre o prietena a mea al carei beb n-a miscat 2 zile si apoi s-a"declansat", dar am vazut apoi mesajul tau cu LOVITURA de gratie la intrarea sotului.Ce sa zic? Are si el zilele lui somnoroase.M-am bucurat foarte tare.
THEA2224+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monikus spune:
Buna burticutze si locatari ai burticutzelor,
Stiu ca m-ati cam dat la disparuti dar din pacate am fost atat de stresata cu TT-ul meu incat credeti-ma ca nu am avut puterea sa mai intru si sa scriu.
Astazi am luat rezultatul la cel de-al doilea TT si mi-a iesit ok. Am fost si la dr si mi-a zis ca e foarte posibil sa fi fost o eroare de laborator si ca sa nu ma mai gandesc la amniocenteza pt ca chiar nu e cazul. Din fericire acum mi-a iesit Trisomia21 - 1:2325 si restul 1:10000. Sunt super fericita ca a iesit asa. Atat de fericita ca imi vine sa plang. Acum ca am trecut si hopul asta, sper sa ma pot bucura de sarcina in liniste.
Vreau sa imi fac mea-culpa si sa va rog sa ma iertati ca nu am mai scris de aproape 2 sapt dar mi-am facut cat de cat temele. Am citit din urma si acum o sa raspund si eu unora dintre voi. Au fost foarte multe teme dezbatute asa ca, nu o sa pot scrie despre toate dar....
In primul rand, Emy #8211; la multi ani si tot ce iti doresti.
Mada23 #8211; multa putere sa treci peste acest necaz si curaj sa mergi mai departe.
Vik, Alex25 #8211; felicitari pt fetite!
Bafta multa fetelor care au acum examene. Sa le treceti cu bine.
Grasunica80, Laura78nico, Lullaby2009, bine ati venit si sarcini usoare tuturor.
Andra iulia, Katerina, Kiki, Ioana casa de piatra si tot ce e mai bun.
Techila, imi pare rau de vestea proasta dar eu zic ca se mai pot insela doctorii. Nu dispera si ai incredere ca Doamne Doamne va veghea asupra voastra si va avea grija de voi.
Danuta, Ransam, Anamaria, Monica, Kiki, Kawaichan, Dana, Cristina ana, Danangie, Gegea si restul fetelor pe care e posibil sa le fi uitat, va multumesc din inima pt grija purtata si pentru sprijinul vostru. Nici nu va imaginati ce sentimente ma trec acum ca am citit din urma. Am ajuns sa va apreciez pe toate si imi pare rau ca nu v-am putut linisti mai repede.
Mary 07, Hatsumomo[/b], felicitari pt baietei, sa fie sanatosi.
Claucia, Cristina concediu placut
Ellenuta, m-a impresionat articolul, de fapt povestirea acelei mamici pusa de tine pe forum.
Iulika29 ma bucur ca ai recuperate pisica.
Aidaciolac #8211; felicitari pt putza.
Thea22 #8211; ma bucur ca totul e ok cu baietelul.
[b]Andraiulia, felicitari pt absolvire. M-ai facut sa imi aduc aminte de absolvirea mea. A fost foarte frumos asa ca, banuiesc ca si la tine a fost la fel de frumos.
Fetelor, de ingrasat nu m-am ingrasat decat 2 kg din fericire. Pt mine e bine pt ca sunt si foarte micuta de inaltime.
Despre lucruri cumparate, nu am cumparat nimic pt ca mi-a fost tare frica ca va trebui sa dau copilul afara si as fi plans pana as fi cedat nervos.
Cred ca o sa incep sa cumpar si eu cate ceva de acum mai ales ca luni am morfo-fetala si poate ne zice si noua cineva sigur ce e bebelul, daca ramane tot bebelina sau i-a crescut cuc.
Cred ca m-am intins suficient si risc sa enervez pe cineva asa ca, sper ca de maine sa pot fi si eu mai activa.
Si inca ceva, va multumesc tuturor pt sfaturile date noua incepatoarelor.
Multi tuturor si o seara placuta in continuare.
Monica 20+ cu
monikus spune:
Mai adaug ceva. Evident ca am uitat. Vreau sa o pup pe Monica si sa ii spun ca ma bucur pt miscarile bebelului. Stiu ca nu trebuie sa ne stresam atat de tare daca copilul nu a miscat o zi. O fi si el obosit din ziua precedenta. Oricum, ma bucur ca te-ai linistit.
Monica 20+ cu
Iulika29 spune:
Monikus ce mult ma bucur ca totul e bine..Gata de acum så stai linistita si så te bucuri de minunea din burticå
Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas
Danuta1979 spune:
Monica, ma bucur ca misca smecherul tau. O sa ai de furca cu el...ca se tine de smecherii . Ce faci, te mai internezi maine?
Monikus...ma bucur f mult pt ca s-a dovedit a fi eroare de laborator. Acum nu-ti ramane decat sa te bucuri de sarcina, ok?
Dupa morfo 2 sa-ti iei sotul de manuta si sa mergeti sa-i cumparati ceva la bebe. O sa va simtiti mult mai bine :)
Ok...sa auzim de acum numai vesti bune.
Inca asteptam vesti despre Elena23. Stie cineva ceva?
Dana 25+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
raluk16 spune:
Iulika, arata foarte bine centura, se vede ca iti tine burtica bine.
Mihaela :)) am zis sa nu ne prezinte sotul wrapul pentru ca ai zis ca sotul e dezbracat , dar vad ca e tare incantat de rolul lui.
La multi ani, Emy!
Thea, ma bucur ca a fost ok la eco. Sa speram ca doctorul de pricepe la treaba cu medicamentul.
moni_iulia, felicitari pentru baietel!
Roxxy, ma bucur ca ai dat explicatia cu supararile legate de lenevia bebeilor. Ca azi am avut o zi stresanta si enervanta si incepusem sa ma stresez ca nu l-am mai simtit de ieri dimineata...
monikus, felicitari!!! Doamne ajuta sa nu mai ai nici o problema!
21+
pazza spune:
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
love ya bebel
monica_dicut spune:
monikus, ma bucur din suflet ca sunteti bine .
CAt despre bebe al meu... a dat bine un si s-a culcat la loc. Uof...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
gegea spune:
Monikus, ma bucura nespus revenirea ta insotita de vestile bune si linistea pe care o simti acum. Bine ca ai trecut hopul, acum te asteptam sa redevii activa si vorbareata !
andraiulia, iubesc oamenii sensibili si care pun suflet in ceea ce fac ! Felicitari pt absolvire si mult succes pe drumul ales !
kateryna, kiki, ioanna, sa fiti fericite si casa de piatra !
aida, te pup si ma bucur sa te citesc la odisee ! Ritmul in care curg capitolele nu e deloc ametitor, acum e chiar lejer.
Confirm si eu faptul ca pauza de miscari ale bebelusului poate avea legatura cu supararile mamicii. Si eu am patit-o cand eram gravi cu Daria si a durat vreo 2 zile pana am avut un semn de la ea, a fost crunt, mai ales ca aveam 6 luni si ma obisnuise cu miscari frumoase si zilnice. Deci, se pare ca exista o legatura...
Pup toate burticile, aveti grija de voi !
Geani 26+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
crissbebe spune:
Fetelor buna seara...se pare ca acum cand am intrat si eu ati mers toate la ...abia acum am reusit sa va citesc din urma ptr ca sunteti tare active..azi am avut o zi foarte obositoare...am fost la cumparaturi...mi-am luat aragaz,combina frigorifica,hota...si m-am apucat de renovari intre examene...dar ce sa-i faci asta e...maine dimineata am iar examen si sper sa-l trec si pe asta ca pe celelalte..
Va fetelor si va urez somnic usor
24 +cu bebe