Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!
muffinuta, la multi ani! multa sanatate si multa, multa fericire!!!

fetelor, cred ca unele dintre voi ma confundati cu pooh . cel putin in ultimul timp am vazut ca s-a intamplat mai des.

danielle mie mi s-a spus in spital sa ii dau cu alcool la buric, insa pediatra si doctorita cu care nasc acum (care imi este prietena) mi-au spus sa ii dau cu betadina si sa se usuce bine, apoi sa pun un plasturel.

si baita eu i-am facut din prima seara acasa, in cadita. nu mi-a spus nimeni ca nu as avea voie. si mai ales ca in spital o puneau in chiuveta si curgea apa pe ea.

cat despre polizu...merg maine la control si imi intreb iarsi doctorita...cu toate ca am vorbit cu ea de problema asta acum o saptamana. si eu stiam ca rezerva e tot 65 de euro. va spun ce aflu.

ce o face Bia?

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Giova sa fie sanatos bebe in continuare si sa stea cumintel pana vine dr din concediu.

elenada imi pare rau ca nu lasa durerile, stai in pat linistita pentru bebelusi.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si eu cele 2 poze cu bb Edi. de la 30 si 34 sapt.:
http://www.dropshots.com/ioanaP

Muffi! sarcina la termen si un leutz sanatos si frumos! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Pooh ma bucur pt. vestile bune de la eco. are dreptate dr., cand te-o apuca contr. fugutza la medias la urgente si pe urma te pui pe drum. Doamne ajuta sa nu fie asa, sa ajungi in timp la Tg.Mures.
si bb2 al tau seamana cu surioara lui.
Bb2 seamana la gura cu mine, Marco la fel...atat.
Gemul e pe foc, de ieri dupa amiaza am lasat capsunii cu zahar. am iesit din bucatarie, nu se poate sta acolo.
Mi-am amintit ca nu am borcane, asa ca musai sa dau o fuga la Real sa cumpar.
Iulie.aug09 lista e ok, numai ca...nu ar fi bine sa stergem fetele care au nascut din lista? caci se regasesc in lista de mai sus, cu datele nasterii.
In 2 luni ne mutam la Scutece doamne ce repede a trecut timpul.
Nicolica stai linistita, si eu merg ca o rata...asta e.
Ionik ai grija de tine, repaus cat mai mult, sa duci cu bine sarcina la termen.
Pt. candida eu am folosit ovule canesten si crema Lomexin, parca, asta mai alina mancarimile.
Alinutza felicitari pt. luna a 8-a!
Hainele bebeului le-am pus intr-un sertar, unde voi tine o parte din ele. asa am facut si cu ale lui Marco...in mobila lui.
Baitza la bb eu i-am facut din prima zi cand l-am adus acasa. evitam zona buricului, dar l-am spalat. Buricul s-a vindecat super frumos si a picat imediat, a 6- zi de la nastere. I-am pus si spirt acolo si baneocin.
meleea sper sa gasitit rapid o solutie cu mutatul. Nu te mai necaji caci nu e bine.
Blanca sa iasa urocultura buna, poate nu e infectie, cine stie.
mcrissa doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. tare emotionant trebuie sa fii fost pt. voi!
Ayda ma bucur ca sunteti bine. Multumim pt. vestile despre Nusy.
Ylla spor la spalat si calcat.

trimit mesajul asta, mai citesc si revin....

_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena sa dea D-zeu sa stea bebeii in burtica macar 3 sapt...
Eu sunt un pic speriata...bebica mea are la 35 sapt 2200 grame....si e mai mica cu o sapt dupa masuratorile de la eco....mi se pare asa micuta desi dr m-a linistit ca e totul bine chiar dc e mai micuta...speram si eu sa fie mai grasunica...dar asta e, sanatoasa sa fie ca recupereaza ea

Ayda 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pooh si eu duc candida pe picioare de cateva luni bune. Mai pun lomexin crema, in rest nimic...cica o tratam mai pe sfarsite cu ovule.
Dilaural ma bucur ca esti ok, bafta la eco si spor la munca, atat cat mai ai.
Elenada doamne ajuta sa mai stea bebeii in burtica. ai grija de tine si stai in pat.
Danielle si eu am folosit spirt, tot dr. a recomandat. asa o fi la noi in romanica.
Moniland sa dea DD sa semene si cu tine una dintre fetitze.

trec la cap. trecut, acolo mai am restanta ultimele pagini.
daca nu o fi si fiert gemul si trebuie sa fug dupa borcane.

_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

hello si de la noi!

nu am mai apucat sa scriu, doar de citit asa pe fugutza...
ma termina caldura asta, am inceput sa resimt din ce in ce mai tare neplacerile aduse de ea: moleseala, ameteli, nu ma odihnesc, mi s-au umflat gleznele si mainile. noaptea nu ma odihnesc deloc de citeva nopti, mi-e groaznic de cald si nici nu pot lasa aerul toata noaptea.

a inceput sa mi se intareasca burta din ce in ce mai des si citeodata dureros, simt ca ma apasa jos si simt nevoia sa o tin cu mana. azi am fost sa fac niste analize si abia m-am tirit pina la servici, deja era f cald, aglomeratie, etc. de saptamina viitoare intru in concediu de odihna 2 saptamini si ma retrag cu rebecca putin la munte, poate imi revin. pe urma ma decid daca raman de tot acasa sau mai vin, vad eu; cel putin acolo stam in curte, la umbra pe o patura si nu trebuie sa o scot in parc sau sa o tin numai in casa.

alinuta, bine ai intrat in luna 8! de simbata te urmez si eu.

Blanca, urinal f bun pt infectii urinare si este naturist. o singura data in viata mea am avut si m-am simtit bine dupa prima pastila.

elena, stai cumintica in pat!valabil si pentru celelalte fete la care e nevoie, si mai ales nu au alt copil acasa.
eu din pacate nu am cum chiar daca as vrea, sotul a inceput sa vina tirziu acasa, imi zice in ultimul moment sa o iau eu de la gradi, ajungem acasa, stam putin, mincam, mergem in parc, acolo ajunge si el intr-un sfirsit. nici nu o pot tine in casa, ca la gradi nu ii scoate afara si chiar si in casa tot te solicita...

vad ca sinteti toate niste harnicute cu cumparaturile, amenajarile, listute, etc.
eu mi-am facut primul avint si mi-am cumparat comoda de care aveam nevoie, am scos hainutele sortate de la rebecca ce le pot folosi acum, o sa imi fac timp sa le spal, calc si pun frumos. arata toate ff bine, caci au fost folosite f putin, am avut ff multe la rebecca.
am constatat cu placere ca am citeva bodyuri, pijamalute intregi, paturici, pilota, pantaloni, salopete, caciulite, sosetele, bavetzele si alte maruntisuri, batista bb, etc, am citeva body-uri noi si mare lucru de imbracaminte pt primele saptamini nu imi trebuie.

Patricia s31 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Elena- lovituri pe unde zici tu primesc si eu si simt de parca ar vrea bebe sa iasa, dar ma gandesc ca este si din cauza placentei la mine, cine stie; sper insa si eu sa stea cat mai mult; colul meu era f. lung si inchis la ultima eco si ma bazez pe asta pana la proba contrarie;fii optimista ca si bebeii tai vor fi bine !

Mirclau- si eu ma bucur ca suntem impreuna la dr. IOn si avem DPN apropiat; programare efectiv eu nu am , dr. mi a zis la sf. lui mai cand am fost ultima data , sa sun pe 22-23 iunie ca sa stabilim daca ma vede joi-adica pe 25 cand ai si tu probabil, sau in zilele urmatoare, vineri, luni sau marti, pana sa intre in CO; zice ca joi este f. f aglomerat la Planing si acolo trebuie sa ma vada la eco, ca sa vada zmeurica; in fine, mai vedem, tinem legatura

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.30 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Giova, f frumoase si clare pozele cu Edi al tau

Patricia s31 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Elenada si eu stau in pat cu colul scurt si deschis putin, cu contractii si cu bebele care impinge in toata zona de jos. Si vad ca dupa aproape 4 saptamani in conditiile astea tot nu vrea sa iasa. Sta cumintel la caldurica si eu sper sa mai stea cel putin 3-4 saptamani. Nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar...cel putin empatizez...Dupa atata stat in pat ma bucur uneori ca am ajuns si pana aici. Eu nu am facut injectiile aacelea pentru maturarea plamanilor. Dr zice ca nu e nevoie inca. Tie ti le-a recomandat medicul curant?

In alta ordine de idei, vad ca pe toate ne-a apucat febra pregatirii cuibului, ceea ce inseamna ca vom fi niste mamici minunate.

32+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,ce bine se vede bebe!Patricia,nu stiu cum mai rezisti la lucru!Eu as innebuni!Iar de saptamana viitoare e vacanta,o sa avem copilasii langa noi tot timpul,e frumos dar muult mai greu!Eu am noroc cu socrii,care stau primavara-toamna in Bazna,un satuc frumos la vreo 10 km de noi,si Timea merge des acolo,ii place enorm,iar noi o putem vedea zilnic.Fug sa calc niste haine,azi are fiica mea serbare la gradi,si nu stiu in ce sa ma ibracPooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput