Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Motana,Timea a fost spalata de asistente inca din spital.....Si n-a patit nimic la buric.....Acasa i-am facut baie parca din a doua zi,si buricul l-am lipit cu fasa sterila+ leucoplast....oricum,am avut grija sa n-o ud acolo prea tare,dar nici nu ma stresam.....Zilnic ii dezinfectam cu spirt sanitar,fara pudre,fara nimic....I-a cazut fff. repede si locul s-a vindecat frumos.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Felicitari Nusy!!!
Bine ai venit Ingrid Cristiana!!!
Sa aveti o viata minunata impreuna!!!

32+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Felicitari Nusy!
Sa-ti traiasca bebelusha si sa va bucurati de ea!

Fetelor, ce mai faceti?
Azi am incheiat si eu 31 sapt.
Cand se considera luna a 8-a? Acum sau dupa terminarea sapt. 32?

Noi suntem bine, nu ne-am umflat ca la prima sarcina... ba chiar deloc pot spune... imi intra toate inelele si doar la picioare asa dupa o zi stata la serviciu se vede ceva...

Raportez ca inca sunt la serviciu. Dar de luni intru si eu in gashca de "acasa"...

In rest ne simtim bine, uneori dureri de burtica dar trec cu un no-spa.

Duminica ma duc la eco... La dr. aia care mi-a descoperit brida amniotica. Sa vad ce mai zice de data asta... Poate ma duc la botez la cumata-mea plangand!

Hai ca mananc ceva si va scriu si eu ce-am cumparat!

Pupi

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 31 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dilaural, de maine intri in luna a 8-a!!!!!

Am incheiat si eu 33 sapt

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la control.
Totul ok, bb are 2310 gr, ne vedem peste 2 sapt., dr. pleaca in concediu din 25-4 iulie, dar cica sa stau linistita ca nu nasc atunci...mai trebuie sa stea in burtica bb.
Dormea asa frumos...l-a si pozat...are gura mea, asta e clar, la fel ca frate-su', a zis si dr.
L-am intrebat ce trebuie sa duc la maternitate: branula, calmante, etc... Mi-a raspuns foarte calm sa nu ma stresez, daca lipseste ceva e sotul jos si rezolva el. Buna treaba....

fug sa ma dezbrac, sa pun gemul la foc si sa vin la citit.

_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffi la multi ani draguta. Iti doresc multa sanatate tie si leutului sa fiti fericiti si impliniti toata viata si sa aveti parte numai de bucurii.

Eu stau in pat. Piticii ii simt cum se imping. Simt lovituri intre anus si pelvis. Zici ca i-a apucat nebuneala. Of de ar mai sta putin la mine. Sunt asa micuti acum.
Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva. Asa convinsa eram ca ajung la 38 de saptamani.
Azi noapte am crezut ca mor de durere de stomac. Nu vroia sa imi treaca cu nimic. Si acum am niste arsuri de mor. Nu pot sa stau intinsa.
Desi zic eu ca sunt optimista cred ca subconstientul meu se consuma.
Eu totusi sper sa mai stea piticii la mine in burtica.

Pupici tuturor.

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,,deci seamana bb2 cu tine?Esti o eroina deca te apucu pe caldurile astea de gem!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mai fetelor,tot aud ca se dezinfecteaza buricutul cu spirt sanitar?????!!!! dar ma gandeam eu asa... ce trebe de dezinfectat si daca nu il doare pe bebe??????? totusi e spirt!!!!!
pediatrul,doctorul,moasele,asistentele mi-au zis sa nu pun nimic pe buricutz ca se vindeca mai repede si asa a fost.prindeam pampersu` la fata peste el ca sa se mentina uscat si in 2 zile a cazut.in 10 zile era perfect vindecat si l-am mentinut doar uscat fara pudre,spirturi,creme etc...

nu stiu,dar is putin in ceata cu spirtul asta si altele

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, m-au napadit emotiile. Mai trebuie sa stea puiutii in burtica caci altfel prea mult veti sta in spital. Oare daca le fac galerie mai stau?!
Giova, ce bebe mare ai... Si eu am o fetita cu gurita lui tat'su. Sper sa-i mosteneasca si ochii si gropitele.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

DARIA si eu ma bucur fff tare ,poate chiar ne intalnim pe acolo,eu am programare la centru pe 25 iunie la ora 14.30
tu cand te mai duci?,eu una nu am astept sa nasc inainte de 1 august,nici nu vreau sa ma gandesc la asta...sper sa stea bebe in burtica macar pana pe 10-15 august

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 30+cu codite maria-lavinia

Mergi la inceput