Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Muffin, la multi ani! Multa sanatate tie si leutului tau iubit, nastere usoara, laptic mult si o vara de vis!

Fetelor, minge de travaliu aveti? Daca da, de unde ati luat?

Eu am intrebat-o pe dr mea daca am voie cu mingea in spital si mi-a zis ca da, acum trebuie sa o cumpar si nu prea stiu de unde.

Intreba cineva ce facem cu hainutele spalate si calcate. Eu le-am pus in comoda lui bb, unde oricum nu mai umblu pana vine el, poate doar daca mai adaug ceva, dar pana acum n-am deschis niciodata in 2-3 saptamani. Cred ca se pastreaza bine.

34+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 6 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pooh, pina acum nu am simtit neplaceri. dar probabil ca e timpul...si sint sigura ca cel mai mult caldura ma face sa nu ma simt bine. daca as ateriza direct in birou si pe urma acasa ar fi ok.
mare noroc cu socrii.

de aia plec si eu cu ea la munte saptamina viitoare, cit am curaj sa mai plec de acasa.
pe urma, vom vedea, toata ziua acasa eu cu ea...e si perioada de concedii, nu am pe cine sa ma bazez. asta e.

toata ziua mi s-a intarit burta azi, or fi BH, simt efctiv ca parca vrea sa iasa prin piele.

Patricia s31 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Voi cum ati expediat documentele catre Cord Blood?
Chemati voi Cargusul si le expediati cu plata la destinatie? Mie asa mi s-a spus la telefon...
Voi asa ati facut?

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 31 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

dilaural eu nu am expediat documetele. Am fost la sediul lor, acolo am semnat contractul si mi-au dat kit-ul pe loc.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Citat:
citat din mesajul lui siacob

dilaural eu nu am expediat documetele. Am fost la sediul lor, acolo am semnat contractul si mi-au dat kit-ul pe loc.

35+

hihihi... pai asa am vrut sa fac si eu... ca te-am auzit pe tine!
Si am sunat si am intrebat si m-au intrebat cand am DPN si le-am zis cu 2 sapt mai devreme (adica 1 august) si tot au zis ca la ei nu se semneaza decat contracte pt nasteri cu DPN in maxim 30-40 zile!

Sa ma duc asa direct acolo si sa fac pe prostu? Crezi ca ma dau afara?

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 31 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

ciudati oamenii astia! Oricum in ziua in care am avut programarea, am ajuns cu 1 ora mai devreme, pe la 11 si m-au primit. Eu zic sa incerci sa mergi la ei, la sediu au trei birouri unde se semneaza contractele si dureaza 15 min...nu cred ca te dau afara.

Sau mai suna o data sa faci o programare si da o DN mai apropiata

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

NUSY FELICITARI DRAGA MEA !!! SA VA TRAIASCA FETITA,SA FIE SANATOASA,CUMINTE SI PAPACIOASA!!!

MUFFINA

Mcrissa ma bucur ca tu si bebe sunteti bine

Azi am schimbat si noi semnatura,ne-am emotionat si am plans si noi putin cand am vazut ca a aparut si prima zmeurica.De vreo cateva zile s-a racorit vremea la noi si dormim asa de bine noaptea,nici macar sa merg la baie nu ma mai trezesc peste noapte,recuperam acum somn cat de mult putem ptr mai tarziu.

Dienuta 37+ Eduardo

AMR 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Blanca ia cate un no-spa cand ai intepaturi in zona vezicii urinare . Si eu am patit la fel si imi trecea imediat cu no-spa , eu am mai avut si o secretie galbuie, care de fapt era o vaginita si am folosit ovule meclon , vezi ca nu cumva intepaturile sa fie si de la vreo candida sau vaginita . Consuma de asemenea ff multe lichide , ca daca e infectie poate trece si fara antibiotice .
Dilaural eu am completat contractele acasa si le-a dus sotul la Cargus si de acolo le-au trimis ei .Tot prin Cargus iti va veni si kitul de prelevare , insa sa le ceri sa te sune inainte ca sa te gaseasca acasa .
s 33+
burtica mea 33+http://good-times.webshots.com/photo/2211270860104803929ITSLvp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova felicitari pt BBic in grafic!Dar chiar ai ambitz cu gemul.
Pogos a ta e "olejul"?
Blanca asteapta si urocultura ca nu mai e mult.
Elena,Grishca offfffff!
Ayda multumim!
Patricia si eu am perioade cand simt ca-mi pocneste burtica si perioade cand e ok.Si de la crescut mai poa sa fie,ca asa aveam perioade de crestere brusca imediat dupa intarituri si chiar dureri.Iar acum ne creste frate burta!
Noce am vazut mingi din astea la unguri intr-un magazin cu chestii sport.Ma gandesc ca or fi si aici si sunt acelasi lucru cu mingile pt travaliu,alea maaari.Ce sa-ti spun?M-am suit pe doua,una mai mica si una mai mare dar nu am indraznit sa ma las cu totul,chit ca eram o silfida la acea vremeparca imi pareau subrede.
Dienutza felicitari pt inca o saptamana bifata!
Mcrissa Doamne ajuta pe mai departe pana la termen!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am terminat cu gemul....cred ca l-am fiert prea mult. poate mai fac o tura ca mi-au iesit cateva borcanele...sa vedem ce chef mai am.

Dienutza ai intrat deja in 38 sapt. putin de tot a mai ramas!
Dilaural eu actele le-am expediat prin alt curier, am platit eu si totul a fost ok. Nu stiam ca tot prin Cargus trebuiesc trimise si se plateste de catre CBC. eu zic sa le trimiti prin orice curier, in 48 ore ajung la ei si pe urma ii suni sa vezi pe cand trimit kitul.
pooh bafta la serrbare azi!
Grischa uite vezi ca DD te ajuta sa stea bb cat mai aproape de termen.

_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput