Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
AMARIAM spune:
Bravo Nusy, esti cea mai tare! Sa ti traiasca fetita si sa fiti fericiti si sanatosi!
Pe lista vad ca urmeaza Bia, Dienutza si Pooh. Tinem pumnii, sa fie intr un ceas bun! sa vdm daca se tin de cuvint !!
Eu de felul meu sunt tahicardica si caldurile nu mi priesc deloc, ca sa nu mai spun de emotille puternice...am inima in git numai cind ma gindesc cit de putin mai e!
Elenada, si eu nasc la Polizu si nu mi vine sa cred ca s a schimbat politica spitalului asa de rpd. Luna trecuta am intrebat o pe dr si mi a zis ca bbii stau in camera cu mami si chiar zicea ca e mai bine sa te obinuiesti cu el de la inceput, nu sa ajungi akasa si sa te uiti ca la tablou. Iar pretul rezervei la inceputul anului era 65 euroi, l au facut 80 tocmai acum cind a crapat leul la 4,2?!! Mi se pare de raha, pardon ! Cind ma vad cu ea data viitoare o mai intreb o data ce si cum.... Nu tin mortis sa stau la rezerva, dar daca dne fereste nu mi convine ceva vreau sa fiu pregatita sa stau si eu ca oamenii ca la 40 de grade cu inca 8 persoane in camera nu cred ca e tocmai comfortabil...
M am tinut eu tare pina acum si nu am avut nicio problema dar mi s a infundat... Mi au aparut niste afte in gura de mi vine sa urlu, de abia mai inghit cite ceva, iar dimineata ma doare in git de parca as fi racita, ma ustura toata gura si gitul. Azi dimineata am vazut ca am si limba incarcata si sper sa nu fie vreo micoza ca nici nu stiu unde sa ma duc la ORList sau la dentist!? Deocamdata mi am luat o apa de gura cica special pt ulceratii bucale sa vdm...
Aseara am prestat un cremsnit, am fiert la crema de m au trecut toate apele si ar fi culmea sa nu l pot minca !
32+
pupici
coccorina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcrissa nusy felicitari!sanatate multa si refacere rapida! eu am fost in dimineata asta la dr si l-am vazut pe bebe mic, are 8 saptamani si 6 zile si a inceput sa se zbenguie in burtica. 8+ Minunea din burtica Puisori Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |
Mcrissa, felicitari si iti dorim din suflet sarcina usoara si la termen! Sa ai grija de tine si de bb si sa dea DD sa stea la locul lui cat trebuie
Viitoare Mami superr fericita! 33+ Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
muffinuta spune:
Fetelor,revin
multumesc mult pentru urari si pt mine si pt bebe NJ..multumesc,iar m-am impresionat la lacrimi de rade barbatu-meu de mine..v-am spus de ziua mea din simplul motiv ca pura coincidenta startul la zmeurici s-a dat chiar atunci...sper din suflet ca fetita lui Nusy sa aibe o viata bogata cel putin cat a mea,numai lucrurile bune,ca har Domnului nu m-am plictisit si am calatorit la greu pana acum...
cat despre bagaje,cumparaturi,mi se face parul maciuca...am luat ceva hainute..nu-s cum sunt pe acolo,dar aici nu-s ieftine deloc desi modele la greu,innebunesc cand intru pe la raioane
fetelor merci mult inca o data pt urari..la toata lumea ,intru cred mai tarziu sau maine poate ma mai lasa durerea asta cumplita de spate..
a propos de calduri ,nu va invidiez..am noroc am intrat in "iarna" adica 18-25 grade altfel cred ca innebuneam ...mai picioare umflate imi lipseau,dar cum ziceam cu toatele se merita din plin..
mai glumeam zilele astea bebe al meu va avea cateva nationalitati si vreo 3-4 pasapoarte..roman,south-african,englez si basca dupa tata rusneac...ce amalgam!!
Muffinuta cu leutul meu iubit Nikolai James
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcrissa nusy felicitari!sanatate multa si refacere rapida! eu am fost in dimineata asta la dr si l-am vazut pe bebe mic, are 8 saptamani si 6 zile si a inceput sa se zbenguie in burtica. 8+ Minunea din burtica Puisori Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |
felicitari draguta ma bucur ca bebe e ok.
ma rog la DD sa fie totul bine de data asta
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
Moniland spune:
Muffi, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!!!! Iar bebe Nikolai James sigur te va implini.
33+Laura Ioana Irina Maria
meleea spune:
BLANCA, nu te grabi sa iei medicamente ca poate nu este infectie,poate bebe sta pe vezica ta, la mine asa a fost si era sa iau antibiotic daca era sa ma iau dupa doctorul de garda de la calarasi. Bea multe lichide sa pui rinichii in functiune ,cu cat bei mai multa apa cu atat e mai bine ,ca dac sunt ceva germeni pe acolo ii elimini mai des si nu mai au timp sa se inmulteasca si sa faca nebunii pe acolo . BAFTA, SA NU FIE NIMIC INFECTIOS !
Meleea 33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
Moniland spune:
Elena, esti bine?
Eu am fost la cumparaturi si am luat de la Kaufland body cu maneca scurta mar 50-56 un set de 3 buc cu 15 lei.
33+Laura Ioana Irina Maria
pooh spune:
Phiiiiiiiiiiiiii,ce cald e!!!!!Am aparut si eu,am fost cu mama la o terasa,am baut o limonada si visam la o halba de bereAm fost si la piata,am cumparat visineeeee,doamne,de cand asteptam...a,si piersiciPooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.
pooh spune:
De azi incep si eu tratamentul cu ovule canesten,mi-a prescris ieri dr., am o scurgere de toata feumusetea......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.
pooh spune:
Alinutza,felicitari pt. luna a opta!!!!Muffi,la multi ani!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.