Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
meleea spune:
IONIK, ai grija de tine si de zmeurica
DANIELLE ,LUCIALU pai cum sa nu intru in panica daca a aparut prima zmeurica si noi nu avem inca unde sa ne mutam, ca la mama cica e prea sus ,sta la 4 si nu e lift, am mai gasit un apartament da cica e cu 2 camere si nu are loc,parca sta el acasa toata ziua si alearga prin casa, daca nu se hotaraste in 2-3 zile jar mananca .
MUFINUTA , LA MULTI ANI , SA FI SANATOASA SI TU SI ZMEURICA TA !TE ASSTEPTAM IN LISTUTA CU ZMEURELE COAPTE !
Meleea 33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
blanca000 spune:
Buna zmeurici,
Am luat si eu rezultatele la analize..am calciul o idee sub limita inferioara (dar bag acum un pahar de lapte, si am papat si 2 oua fierte..stiu ca si ele contin ceva calciu parca, branzica...) si am si o usoara leucocitoza...ce o fi asta.
Azi am dus si pentru urocultura...ma cam inteapa jos...cred ca bag si eu o infectie urinara .
s34 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
mcrissa spune:
nusy felicitari!sanatate multa si refacere rapida!
eu am fost in dimineata asta la dr si l-am vazut pe bebe mic, are 8 saptamani si 6 zile si a inceput sa se zbenguie in burtica.
8+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
ayda_m spune:
Buna zmeurici!
Azi am fost la Elias pt analize si dc tot aveam drum...am vizitat-o si pe NUSY, e bine, se reface dupa operatie...abia asteapta sa se dea jos din pat sa mearga la zmeurica ei.Va multumeste ca sunteti alaturi de ea.Deocamdata e greu dupa operatie....dar trec toate
In rest noi suntem bine...bebelina mea apare ca e mai mica cu o sapt...dar nu conteaza, sanatoasa sa fie
Ayda 35+
ayda_m spune:
Mcrissa felicitari pt bebe din burtica, sa fie bine totul pana la capat!
Muffi La multi ani!!
Ayda 35+
siacob spune:
Muffi sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ne dati numai vesti bune! Cat despre lista cu pregatiri, stai linistita, nu toata lumea are gentuta deja facuta.
Ma bucur ca Nusy este bine, o asteptam cu nerabdare sa vina sa cu pozici cu prima zmeurica.
35+
ylla2009 spune:
IONIK,sanatate multa siasculat cu multa atentie sfaturile medicilor.
ELENA multa odihna si liniste si tie.
MUFFINUTZALA MULTI ANI DRAGA NOASTRA..sa fii sanatoasa si sa ne aduci un zmeuric frumos,sanatos si la termen
BIA si ANNE MARRY speram ca sunteti bine si va asteptam cu vesti
Eu de dimi sunt ..hmmmm..ma doare spatele deja si zona cezarianei destul de tare ..sunt forte lesinata azi ..dar parca as vrea sa termin de spalat lucrusoarele lui bibe si sa le calc..mai vad cum ma simt .
Va doreasc o zi buna..
Ylla 34+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+
Luanambro spune:
Felicitari Nusy si de la mine si de la bebe Darius! Va imbratisam pe amandoua si ii uram Cristianei - Ingrid o viata minunata!
Mami Nusy sa ajungeti sanatoase acasa si sa te bucuri de viata!!!
blanca000 spune:
Abia vineri am rez la urocultura..ufff...ce sa fac eu pana atunci..ceva bai sau ceva naturist....pt intepaturile astea de jos ? Nu sunt mari dar e ceva acolo.
s34 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Luanambro spune:
Felicitari Nusy si de la mine si de la bebe Darius! Va imbratisam pe amandoua si ii uram Cristianei - Ingrid o viata minunata!
Sunt si eu emotionata, ca voi toate!!
Luana s33