Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elena asa da.Si ai dreptate.Se fac ei mari oricum pt ca vor avea parte de dragoste multa de la parintii lor.Incearca sa dormi sau sa te uiti la tv asa mai in surdina,eventual mai mangaie burtica,poate se mai linistesc.Important e ca ati trecut de mult in ultimul trim.Tu faci tot ce poti acum si cand le dat lor sa vina,important e sa fiti bine toti 3.
Mica
Alina am vazut la 45 de lei(nu mai stiu exact,acum aprox 2 saptamani) la farmacia Helpnet din magazinul Real de pe Calea Aradului.Si Realul de pe Calea Sagului are Helpnet si mai au deschise locatii in oras(pe Gh Lazar e una).Cu celulele e tot cam asa si la noi:adica platesti dupa ce duc celulele recoltate la lab sa vada daca sunt viabile si stabileasca pana la cate kile se pot folosi si se mai plateste pe langa suma fixa, o suma modica anuala de depozitare.
Pogos done!Papam olez

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Danielle,si au dreptate cu sexul copilului, dar daca nu am fi noi asa curioase
lucialu, pana la urma il iau pe cel la care mi-a stat mintea in ultimul timp. Culoare e verde lime pentru scaunele sport, iar ladourile (deocamdata am dor unul ) sunt rosiiii. Uite aici modelul caruciorului http://www.firstwheels.nl/en/city_twin/ dar o sa va arat poze cu al meu.
Giova, de la Budapesta.
Alina, nu m-as fi grabit cu camera, dar la cum se grabesc gemenii, nu vreau sa am surprize.
Elena, ce bine ca esti rasfatataaaa. Si ai vazut ca se nasc copii f. probleme, doar ca sunt un pic mai mici, dar cresc ei mari si tari.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni e misto caruciorul. ai mai comandat si umbrelute, geanta, sac de iarna? sau sunt incluse in pret?
abia astept sa vad pozele cu el.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Astea le comand din Romania. Si vreau si saci de iarna si geanta ca am inteles ca are o parte ce izoleza termic si la umbrele ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am ajuns si ni acasa....Timea nu are nimic cu urechile,aude mai greu din cauza de nasuc infundat si vegetatii(polipi).Am primit un tratament cu picaturi nazale+ peritol,dr. mi-a zis sa nu-mi fac probleme,nu-i nimic fff. gravA,ne-a recomandat s-o ducem cumva anul acesta la mare.....Uff,chiar nu stiu cum as putea ajunge acolo,iar s-o trimit cu altcineva(socrii,mama),parca mi-e fricaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,ce fain e caruciorulBine ca ai gasit pe cineva cine sa ti-l aduca din Ungaria!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Giova nu am sunat doctorul. Contractiile nu sunt la intervale regulate. Daca il sun ma baga in spital. E foarte grijuliu si nu imi da el indicatii prin telefon.
Oricum am inceput sa ma impac cu ideea ca imi voi vedea piticii in curand.

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Pooh, ma bucur ca nu sunt pb cu Timea.
Deja am instincte materne si ce nu fac eu pt puiutii mei... Le aduc carucior de oriunde din lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenada
Oricum am inceput sa ma impac cu ideea ca imi voi vedea piticii in curand.

Si la cat i-ai asteptat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Micaalsa ne bucuram ca ne mai dai vesti...si ca esti ok.

Alina eu acum iti inteleg si mai bine reticenta. Hehehe...la noi "afacerea celule stem" costa undeva in jur de 1.000 si ceva de euro, maxim 2.000 euro...depinde de firma..si include doar servicii de transport si depozitare a celulelor stem. Recoltarea o face medicul ginecolog..si din cate am inteles este tarifata separat (cel putin la Medlife unde intentionez sa nasc). So...tratament..no way. Poate de aia mie personal..si altor mamici din Romania..ni se pare oarecum irelevant plata si chiar "pierderea" acestor bani. Pe de alta parte, daca nu avem o asigurare privata care sa includa si facilitatea asta (tratament cu celule stem)..sau posibilitatea de a-ti vinde apartamentul...daca doamne fereste se intampla "riscul"...poti sa faci kk pe celule..ca nu ai banutii necesari de tratament.
Mama..ce pofta mi-ai facut de gogosi...as putea cumpara din oras..dar acum, sincer, imi repugna mirosul ala de ulei ultraprajit...dar niste gogosi facute de casa...yamiii. Am vazut ca si Patricia ia MagneB6. Eu iau cam una pe zi cand simt ca se intareste burtica mai rau....Este vreo limita de doza sau limita de varsta a sarcinii?? Sau cum alegi cand iei no-spa si cand iei magneziu?
Felicitari pentru intrarea in luna a 8-a (avem UM in aceeasi zi asa ca mi-e usor sa retin).

Moniland foarte frumos caruciorul. Sa-l stapaneasca sanatoase gemenutele. Am inteles de la mamici cu experienta (ulterior achizitiei caruciorului pentru strumf) ca astfel de modele cu roti mai mici in fata si mai mari in spate sunt extrem de facil de manevrat.

Gata...vorba lui Lucialu..inchei transmisia...ma duc si eu la sala (ma asteapta o ora de masaj, una de tonifiere si una de Pilates).

Va dati seama ca am terminat un capitol in mai putin de doua zile??? Devenim o odisee de zmeurici furnicute...poate reusim sa le intrecem si pe cele de la odiseea de septembrie-octombrie, care au crosetat cu muuulllttt inaintea noastra

Alinutza s32 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput