Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Lucialu medicul spunea ca batista bebelusului e de mare ajutor. Daca el se ineaca tare, il bati pe spate, insa secretiile o sa-i infunde gura si nasucul...si atunci bagi in functiune aspiratorul care finalizeaza treaba.

Alinutza s32 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Moni copy/paste si de la tine
Grishca ti-ai facut un plan perfect ca sa te scutesti de stres inutil!Doamne ajuta!
eu contractiile le percep/inteleg ca fiind ac se intareste burtica in special jos.Cam cum se intareste la menstra sau la o raceala la ovare,dar muuuuuut mai intensa. Ca asa se mai intareste tooooata,dar nu e bash dureroasa, e mai mult ca si cum pocneste,ca si cum esti balonata dar rau de tot.Iar alea unde se mai simte o parte din BB(fundulet sau spatic ca nici eu nu m-am dumirit )nu le iau in seama,ca se mai intinde si ea saraca sau nu-i convine o pozitie/aplecare de-a mea si atunci se incoarda si nu vrea sa ma mai lase sa ma misc in felul ala.La ultima faza imi demonstreaza ca e leu veritabil si nu fac ce vreau cu burtica ei,clar?!
Va multumesc pt rasp si la dilemele mele legate de rugaciuni!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

ah so!Mi-a venit inima la loc,ca era super laudata batista si nu mai intelegeam...si n-am convulsiidar neuronii nu stiu pe une sunt

my little sunshine

Mergi la inceput

Moni ce marca ai ales pana la urma?Ce coloare?
eu inchei transmisia aici.Mai bag un oci dar o las mai moale cu zgrizul.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

puiuti cum vin pe lume,e asa frumos
http://www.youtube.com/watch?v=b6lI62o26Zc

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ceaiul de fenicul+anasol+chimen se bea imediat dupa ce nasti. nu se indulceste, concentratia e dupa preferinte. eu beam in loc de apa. galactogilul beam de 3ori/zi, cate o linguritza in apa/suc/ceai.
Patricia nici eu nu sunt tare bisericoasa, merg duminica, dar unele traditii/obiceiuri mi se par absurde. voi face si eu slujba de 40 zile pt. mine, si atat.
Moniland de unde ai comandat caruciorul?
Normal ca nu scoatem bebeii 5/10 min. afara. pe balcon/terasa/in dreptul geamului e ok.
Micaalsa ma bucur ca esti ok, mai intra din cand in cand. tin pumnii sa vii cu vesti bune de la eco sambata.

am prajit si eu dovleceii. slava domnului ca am terminat cu ei. cred ca inchid tot si dau drumul la AC, simt ca mor de cald.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna ziua si de la mine!

lucialu nu-ti fa probleme cu confundatul ca nu esti singura. au mai fost fete. dar daca ne vedem, cu mare placere sa papam ceva chinezarii

eu pe Ana am scos-o afara dupa vreo saptamana. la cateva zile dupa ce am venit de la spital a fost preotul acasa si ne-a citit, iar botezul l-am facut la o luna jumate.
e bine sa duci copilul la aer. se linisteste si doarme mai bine.

eu stiam ca burta poate sa coboare intre 32 si 34 de saptamani. oricum, nu este o regula. si la mine parca a coborat putin de marti. dar cand mi se pare ca a coborat, cand nu mi se mai pare...

alinutza, multumim ca ne impartasesti ce inveti la cursuri

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

`neatza,fetele!

La noi e zi libera,suntem acasa in formatie completa,ai mei joaca Scrable si eu ma dau putin pe net.Am framintat gogosi(nu eu,personal ci masina de piine asa ca va invit pe la mine)si la prinz fac gyros.
As putea spune ca facem,fiecare ma ajuta cu cea poate .

Giova ,si eu faceam gem de capsuni pina anul asta.Fac cam un kg,citeva borcanele si le maninc doar eu,ai mei nu-s cu chestiile dulci pe piine,eventual pe clatite.Anul asta nu-mi fac,imi aduce mama .

Lucialu,imi spui te rog,la ce farmacii exact gaseste mama batista bebelusului?Mama va fin Timi de sapt viitoare,o mai pun la cumparaturi dar cu adresa exacta,e f cald si nu as vrea sa o epuizez.

Referitor la batista bebelusului,a aparu niste ani dupa ce am nascut eu fetita dar sincer va spun,nu i-am simtit lipsa.Intr-adevar uneori mai regurgita si se ma ducea laptic si pe nas dar ma descurcam rapid cu pompita de la Nuk.Dar daca a evoluat lumea,de ce sa nu evoluez si eu?

Alinutza si Patricia,vorbiti cumva de burta mea?Si eu il simt tare ciudat pe bebe,cind se incorda,ii vad prin piele fundul si capul dar se impinge asa de tare ca pur si simplu imi face un gol in stomac si numai am aer.Hm,aseara m.am culcat devreme si dupa multeee nopti,am dormit beton cu 2 treziri.Dimineata il vad in diagonala,cu capul mai jos ca ieri,oare incearca si el sa se intoarca?Iau si eu 6 tablete de magneziu zilnic si uneori cite un no spa.

Alinutza,uite,m-am tot uitat in foile de la astia cu recoltatul cel stem aici(sunt 2 firme)si contractul e f amplu facut,hm,mi se pare putin si sinistru...cica daca faci un contract cu 7000 euro,in caz de cancer in primii 20 ani,tratamentul cu implantul ce astea e gratuit.Cica numai dupa 8 sapt iti iau bani si iti zic daca sunt bune,le fac niste teste(daca bebele are insuficienta la lactoza,hla tipizare,etc...mai multe teste le fac daca mai platesti vreo 500 euro),in fine,la modelul contractului pe care il alegi(minim 2500 euro daca platesti bar),mai platesti si o suma pe an,un fel de impozit la depozitare.Cica pina acum in Germania au recoltat cam 60 000 de femei ceea ce mi se pare f putin...Daca mai asociez cu ce am citit pe la americani ca in caz de cancere,folosirea lor e f controversata,intru de tot in ameteala .Deocamdata astept sa discut si cu verisoara mea care e medic in USA,sa vaz si un punct de vedere de dr american si relativ prospata mama .
Nu stiu in ce consta exact contractul in Ro dar mi se pare ieftin.

Motana,hai ca o sa mai scriu de cercetarile mele ,eu analizez o mica-mica parte din materiale dentare si poate in viitor,o mai mare parte,cu laseru'.Deocamdata tre'sa scriu si sa public tot apoi merg mai departe.Sa stii ca si mie imi plac chestiile naturale,cit mai naturale,sper ca avem timp de-al lungul lunilor ce vor urma sa schimbam experienta.Uite,eu nu foloseam servetele umede decit in deplasari,acasa doar spalat cu apa si eventual sapun natur,baie bebelusei i-am facut saptaminal,asa se recomanda aici si bine fac,bebeii nu sunt murdari si apa cu calcarul ei le poate dauna mai degraba pielii.Si cu servetelele umede,le alegeam pe cele mai mild,fara parfumuri,parabeni,etc.
Acum cu laptele,sper sa putem noi alapta cit mai mult...

Despre scosul afara,eu o voi face cit mai rpd,probabil chiar in parcul maternitatii(e unul dintre cele mai faine in München,Englische Garten)cu carucior de la ei.Apoi acasa am de gind zilnic in gradina,protejat de soare ,aerul le face bine,dorm mai bine,papa mai cu spor,etc.Sigur,preot chem si eu acasa,dupa ce vin de la maternitate,ne face slujba,molifta si ce mai trebuie.Asa am facut si la fiica-mea,am scos-o imediat afara si zilnic dar treptat,de la 15 min la o ora-doua.Sigur,am evitat ploaia.

Danielle ,eu m-am inselat rau de tot,am crezut ca am fetita in burtica asa ca intuitia e si ea controlata de ceva,de dorinta .

Moniland,ce promta esti cu camera fetitelor,frumos si tot aranjat...la mine sper sa fie asa peste o luna .

Gata,ma duc sa vad daca au crescut gogosile ,revin io...

tuturor!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Lucialu stau numai in pat. Atat merg la toaleta in rest nu ma dezlipesc de pat. Parintii mei sunt la mine. Mama a calcat lucrusoarele pt bebici. Tata gateste si ma serveste la pat cu toate bunataturile. Sunt o rasfatata si cu toate astea piticimii mei nu se potolesc deloc. Zici ca e revolutie in burta mea. Sunt foarte agitati. Am dureri in partea de jos a burticii uneori si cred ca am contractii.
Cred ca daca nu ma setam atat pe nascut la 38 de saptamani nu mai eram asa agitata acum.
Pana la urma in sarcinile gemelare e destul de frecvent sa nasti la 32 de saptamani.
Sanatosi sa fie ca o sa ii creasca mama mari.

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina batista bebelusului am luat-o de la farmacia din Mall, de jos de la parter parca Vlad ii zice, e langa magazinul Amely de papuci. Cred ca la orice farmacie Vlad din oras gaseste.
Elenada pai chiar ca esti rasfatata. cu dr. nu ai vorbit?

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput