Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

moniland e super carutul!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Alta intrebare....ce fel de termometru ati luat/o sa luati?Pe mine ma tenteaza cele pt. urechi.insa nu stiu daca isi merita banii.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alinuta, eu iau cite 2 odata, in general dimineata. aseara am mai luat una impreuna cu no spa.
pina acum le luam pentru carceii de la gambe, care m-au cam chinuit, dar nu asa rau ca la rebecca. am prins si eu miscarea aia din calcai si reuseam sa le opresc inainte de a-mi rupe muschiul sa sar din pat.
relaxare usoara

mie acum mai nou mi s-a pus pata pe salata vinete, sint asa bune astea noi, salata rosii si fructe, si inghetata. doar asta as minca.
am mincat la cineva o portie [mica] de inghetata Aloma, un sortiment nou, aplle pie. intrucit a fost asa putina si mi s-a parut asa buna, caut peste tot si nu gasesc sa cumpar si eu.
de obicei nu imi placeau sortimentele lor, dar asta e dementiala, gen mar cu scortisoara si putin piscot/pandispan, daca vedeti pe undeva sa imi ziceti.

Patricia s31 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

am facut si eu dovlecei cu conopida si cu usturoi. f bun si racoritor.

patricia si eu as manca salata de vinete cu branza la greu. trebuie sa mai fac si eu ca s-a treminat.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput

pooh, cel putin la inceput voi merge pe varianta de termometru clasic cu mercur.mi se pare cel mai sigur. la rebecca am avut nu stiu cite electronice, diverse marci, cu capete flexibile, suzete, dar toate imi dadeau erori la un mom dat.
fiind cu baterie, nu prea eram sigura pe ele si le mai verificam cu cel clasic. bine, nici nu am avut din alea de la 200 lei in sus, cu infrarosii sau de ureche.

Mergi la inceput

Alina, alinuta, ce se aseamana burticile noastre. se vede ca intram odata in luna 8-a!

Pogos, as minca zilnic, eu imi fac des si imi coc maxim 2 vinete. d mult ce imi place, nu o combin cu nimic decit cu paine si ceapa
si imi mai place fasolea verde, mai ales asta lata care a iesit acum
nu e carnivor deloc copilul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

continuati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Uff,Patricia,si te apucu sa coci vinete pe caldurile astea?Cum rezisti?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

ce burticute harnice la scris,si nu numai
Buna si de la noi.Am fost si la eco de 32 de sapt,si tareeeeeeee m-am mai suparat ca nu am reusit ncic sa inregistrez nimic ca dr era singur fara asistenta,si nici poze nu am putut face ca d-soara cu cornu-n perna,adica ca nasul in peretele uterin.Dar e ok,are 2050 g,e intoarsa cu caputul in jos pregatita sa iasa,poate prea pregatita ca dr mi-a zis sa ma calmez sa stau cat pot intinsa si sa nu ridic ca am sanse mari sa nu ajung la DPN .si cum nu pot sa nu ridic ,ca Saruca mai cere in bratica,Alex tabaraste si el pe mine,in plus si treaba in casa,clar ca nu o sa ajung 31 iulie.Sper numai sa fie sanatoasa ca mare se face ea si afara.Deci in we fugim la tzarania la sortat de lucrusoare sa le aduc la spalat si calcat,sa imi caut si eu chestiile pt mine pt spital,si azi sun si la astia cu celulele stem ca noi vrem sa recoltam,de or fi bani aruncati bine,de vor fi cu folos si mai bine.
Si partea nasoala e ca va trebui sa ne mutam vreo 2-3 sapt la tzarania sa incepem renovarea.Noi aveam de gand ca la inc lui iunie sa fie gata,dar am taraganat-o.Si cre ca am sa ajung la balamuc,ca am mai stat 3 sapt acolo cand i-am facut camera lui Alex si multe nu mai avea si trebuia sa imi rezerv salon la spitalu' 9Gata,nu mai scriu acum despre subiectul asta ca ma iau dracii si nu vreau.
Am vazut ca vb de batista bebelusului,eu una nu as lua-oNoi am folosit-o in toamna la copii ca aveau mucisori si cand i-am zis pediatruli a zis ca am ales cea mai proasta varianta,ca chestia asta irita si mai rau mucoasa si nu-i recomandat.mai ales cat sunt atat de miculuti e de ajuns putin ser fiziologic si pompitele de nasuc
Hai ca va las acum,ca s-a trezit saruca,merg sa ii dau sa pape ca mi-a adormit nemancata.revin peste o ora

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

32sapt+

Mergi la inceput