Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, stiu ca nu-i lasa pe tati la etaj, deci tot noi caram bagajul. Of, Doamne sa scapam cu bine si repede si sa venim acasa. Nici nu am plecat si vreau acasa.
Legat de Timea, ia in vedere si faptul ca poate e concentrata la joc atunci cand o strigi. Bafta!
Elena, inca o zi a trecut. Parca vad ca ajungi la > 37 sapt si te intrebi: copii astia nu au de gand sa vina pe lume?

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

??

tot nu m-am trezit si am dormit de la 11 la 8 plus ieri la pranz cu fata vreo 2 ore,mi-am facut un obicei din asta.dorm si la pranz

LA MULTI ANI!!! Alexutza
LA MULTI ANI!!! printesa Andreea

pooh,tin pumnii sa nu fie nika,cu urechiusele fetii

azi ma duc la doc ptr analiza de sange sa vedem cum stau cu anemia
va pup,aproape e weekendul,ce repede a trecut si saptamana asta...

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ELENADA am citit si eu povestea ta din tabu..e induiosatoare...sincer.Ma rog la Dumnezeu sa stea inca doua saptamani macar puiutii tai in burtika si ai sa vezi ca vor sta..

Eu stiu ce inseamna sa tragi de fiecare zi in plus......imi aduc aminte si imi vine sa plang de sa sara camasa de pe mine.

DOAMNE AJUTA LA AMANDOUA SI LA TOATE MAMICILE..
AZI SCHIMBAM PREFIXUUUUUULLLLLLLL

Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

in sfarsit ne-am decis pe noastra o va chema Beatrice.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

lucialu, si mie imi place aplicea in forma de floare. Vroiam sa mai iau una alta culoare, dar sotul a zis: esti sigura ca sunt doua fetite? Daca una e de fapt baietel, pana nasti nu ai de unde sa stii. Asa ca cealalta aplice e o buburuza. Acum ma uit la camera la hainite, totule roz dulce si daca o sa am doi baieti.O sa creasca intr-o lume roz.
Siacob, eu ma gandesc ca la o luna se pot scoate copii afara si atunci va fi deja august si incepe sa se racoreasca. Lasa ca mergi la plimbare cu fetita si ii cumperi atunci in f-tie de cum e vremea.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

De ce sa scoateti copiiiid doar la o luna?Pe Timea am scos-o din casa la o saptamana sau 5-6 zile,nici nu mai stiu exact......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Neata!

Moni,Meleea, f frumoase lucrusoarele, dulapurile, bagajul. mama, meleea, ce bagaj frumos ai!

Pooh, poate nu are nimic si doar se face ca nu aude.

Alinuta, pai pe drumuri e si mai rau. eu daca as sta doar acasa sau doar la birou m-as simti bine. Ieri clar caldura mi-a venit de hac. cum am plecat spre casa, pe drum, a inceput burta sa se intareasca la modul dureros si abia am strabatut parcul, eu care merg de eobicei in pas saltaretz si zglobiu, fac cumparaturi in drum spre casa, etc.
am ajuns acasa, am bagat 2 mgB6 si un no-spa si am stat cuminte. am constatat cu stupoare cind m-am dezbracat o distanta exact de o palma la stern si burta, la mine burta incepea exact de sub sani. m-am cam speriat ca nu stiu daca chair e momentul sa coboare asa mult. insa am reusit sa dorm destul de bine peste noapte fara sa imi fie prea cald si fara multe treziri. azi parca e o idee mai bine. ma gindesc daca nu cumva ieri s-a mutat in pozitia finala.
ff interesant ce ne-ai impartasit si noua, multumesc!!
ca sa vezi...chair fara sa stiu prima data, cind avea colici, scancea doar putin si se scremea incetisor. eu credeam ca e constipata si ii puneam supozitoare cu glicerina...ce inseamna totusi instinctul...
si eu tot cu spirt o curatam la buric, baie i-am facut evitind locul acela; oricum, parerile sint asa de impartite!!

Lucialu,, asa e, creste, simt ca este mai mare si a cresctu, dar doar pe bb il simt asa, burta a ramas inca destul de micutza, ca ma gidnesc cum si cit va mai incapea acolo in bune conditii.

mqqm, bine ca sint teferi amindoi!!
tare mi-e frica de accidente...of.

Patricia s31 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland bine ar fi sa fie cum spui tu. Sa ma trezesc la 37 de saptamani cu piticii in burtica. Dar cine stie ce va fi. Am inceput cu emotii si se pare ca tot cu emotii terminam. Foarte frumoasa camera piticelor si lucrusoarele ce frumos le-ai asezat. Si eu am totul spalat si calcat. Trebuie sa imi asez lucrurile in troler dar inca nu imi vine sa fac asta.

Eumada felicitari pt schimbarea prefixului. Sarcina la termen iti doresc si bebe sanatos.

Alexutza la multi ani sa fii sanatoasa sa ai o nastere usoara si la termen si un bebe sanatos de care sa te bucuri toata viata.

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

LUCIALU, sincer nu mai am rabdare sa caut si mai ales ca este pt maxim 1 an, ca o sa terminam casa intr-un an am oprit lucrarile ,ca ajunsesem la finisaje si nu aveam bani si de casa si pt utilajele noi care le-am luat si logic ca am ales utilajele ,ca doar cu ele facem banii . Oricum ,abia se aseaza casa mai bine ,cum se zice ,sa o lasi 1 an ,ca de la trepidatii, apar fisuri in tencuiala.... Asa ca orice e bun,am stat eu cu soacra-mea 5-6 ani si nu rezist intr-un apartament oarecare dar sigurei ca doi porumbei?! plus bebe?!

EUMADA felicitari pt schimbarea prefixului si inca 10 saptamani usoare pana la marea intalnire!

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor mi-a coborat burtica. Aveti idee cu cat timp inainte de nastere coboara burtica?

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput