Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi! Mi-e un sooomn , nu prea ma mai pot odihni noaptea din cauza caldurii si dimineata parca sunt cheauna ! In rest suntem bine , miscam de zor .
Dilaural La multi ani pentru fetita 

s 33+

noce spune:
Alexutza, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa nasti super usor! 
Dilaural, sa-ti traiasca dulceata de fetita! Ne-ai topit cu povestioarele despre ea.
Moni, cat de frumoase sunt dulapioarele fetitelor! O camera de vis. Te-ai hotarat care va fi Laura si care Irina? Sa vina sanatoase la termen!
Alinutza, multumim pentru sfaturile utile. Eu am tot amanat sa incep gimnastica sau cursurile, am facut doar un weekend concentrat de lamaze. Acum e cam tarziu sa ma mai apuc, dar ma bucur ca mai aflu de la tine cate ceva. Astept sa vad ce afli despre mingile de travaliu si despre sling (asta e un fel de wrap?).
Motana, in Mama si copilul scrie de un home made formula facut din lapte de vaca diluat cu apa, caruia i se adauga zahar, daca am retinut eu bine. Din cate stiu si laptele praf cumparat e tot lapte de vaca, s-ar putea sa fie mai natural si mai sanatos cel preparat in casa din lapte de vaca, dar nu m-am interesat prea mult, sper sa nu avem nevoie.
Meleea, ai incercat sa te culci inate de ora 10 seara? Adica sa fii adormita deja la 10. Se spune ca cel mai bun somn e cel dintre 10.00 - 02.00, cand acumulam cea mai multa energie si ne odihnim cel mai bine. Daca nu suntem adormiti la ora aia, pierdem acea energie si ne fuge si somnul.
Eu inca nu am probleme cu somnul, din contra, nu reusesc sa ma trezesc dimineata sa-i pun sotului pachet si sa luam micul dejun impreuna. Ma gandesc ca in curand oricum va manca singur si isi va pune singur pachet, cred ca si camasile si le va calca singur si ar fi frumos sa ne bucuram de dimineti frumoase in 2
cat mai avem. Doar ca nu-mi iese tot timpul
.
Nici eu nu mi-am facut bagajul de maternitate inca, nici produsele de la farmacie nu le-am luat, dar saptamana viitoare ma mobilizez sigur. Astept o geanta din Istanbul, luata de pe malul Bosforului special pentru zmeurel. Noi suntem mari iubitori ai Istanbului, planuim sa-l ducem si pe Filip cat mai repede, poate chiar anul asta si pana atunci, ca sa ne potolim dorul (n-am mai fost de aproape un an) asteptam geanta pe care ne-au adus-o niste prieteni care au fost zilele astea in vacanta acolo. Asa ca sa vina geanta si ma apuc de impachetat frumusete de bagaj
.
34+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 6 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pooh spune:
Neata burtici!Ce de fete matinale!!!!!Adriana,ai terminat cu calcatul?Eu azi merg la ORL cu Timea,de cateva zile am observat ca sunt momente cand aude fff. bine,si momente cand nu aude doar daca imi ridic vocea.....Sa vedem ce-o fii?Si la noi a fost furtuna azi noapte,m-am trezit cand s-a trantit usa de la baie.....nici nu-i de mirare cu toate geamurile deschise in casa.....Moniland,pai profita ca esti acasa si odihneste-te....Ce program ai pt. ziua de azi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
36+
AMR 4 Sapt.
pooh spune:
Dilaural,sa-ti traiasca fetita!Papati tort...
Alexutza,la multi ani si tot ce-ti doresti!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
36+
AMR 4 Sapt.
meleea spune:
NOCE, pai daca dorm la 10 la 12-1 ma trezesc si nu mai adorm ....am incercat toate orele posibile de adormit dar.....asta este
, o sa treaca , doar ca asa ma oftic ca nu pot sa dorm.....
POOH ,TINEM PUMNII SA NU FIE NIMIC GRAV

Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
Moniland spune:
noce, Irina ma duce cu gandul la o fata linistita si m-am gandit sa compensez umva si sa ii pun numele fetitei mai active. Iar Laura se potriveste perfect unei fete mai baietoasa. Asa ca in burtica la mine fetita care e pozitionata jos si care se va naste prima va fi Laura (o simt mai lenesa in miscari) iar cea de la etaj in pozitie transversa care misca mai mult se va numi Irina. Sper sa fie asa si in relitate. ![]()
Pooh, mai trebuie sa ma duc la medicul de familie pt vizita bilunara, sa-mi vopsesc parul ca dupa nastere nu prea o sa mai am timp. Sa-mi adun toate lucrurile intr-o geanta sa zic ca am gata bagajul de spital. Aici sunt usor blocata ca nu stiu in ce sa le pun. Initial vroiam in troller ca sta mai bine, dar m-am gandit ca va sta aruncat sub pat si atunci mai bine iau o geanta mai mare de umar. Dar vorba unei fete de aici
(scuze neuronul) decat sa car mai bine trag. Asa ca tot nu stiu in ce sa-mi impachetez lucrurile.
Dar sunt fara chef asa ca poate nu fac nimic din ce mi-am propus si voi sta in pat uitandu-ma la tv creosetand (hobby ul meu
)
33+
Laura Ioana
Irina Maria
lucialu spune:
'Neata!
Alexutza
Sa fiti sanatosi si tu si bb si sa ai o nastere usoara!!!

Mushil ai scapat de moderare
si vei putea primi si mesaje private si sa trimiti.
MC2008 bine ati venit!
Sarcina usoara si la termen cu zmeurel sanatos!
Pogos,m-am gandit eu ca numai io puteam s-o dau in bara.
Tre sa fac cinste fetei tale cu niste chinezarii cu olez
daca ne vom vedea vreodata,sa-mi spal pacatele![]()
Alinutza adjudecat si adnotat si mii de multumiri!
Ce ma bucur ca se reconfirma infacolul
Despre papa,kk,febra si alte alea te voi barai cand va fi momentul,sper sa avem probleme rare si neimportante.La ritmul tau de lucru+cursuri+miscare nici nu ma mir ca esti atat de obosita.Vezi ca si hormonii de sarcina te atentioneaza ca tragi prea tare de tine.
Dilaural,Giova,Doamne ce dulci sunt copiii vostri!
Dilaural
fetitei tale!
Probabil ca Bia a nascut,daca nu mai da semnale pe aici.De-abia astept sa vitesc povestile nasterilor.
Moni frumi-frumi lucrusoare!Sa le foloseasca fetitele sanatoase!PS:mi-a placut enorm lampa in forma de floare de pe perete.Chiar dulce si de efect.
Meleea nu sh ce sa spun,voi stiti mai bine,dar cand e vorba de mutari chiar si asa presata de nastere e bine sa nu va lasati dusi oriunde si oricum in disperare de cauza.Cauta cu rabdare ceea ce iti doresti ca sa gasiti solutia cea mai optima pt voi.BBele in principiu la inceput nu are nevoie de foarte multe lucruri,el se simte cel mai bine daca e langa voi indiferent unde,sa simta dragoste si prin ea siguranta.Noi suntem mai disperate sa facem cuibul cat mai frumos,cat mai spatios,cat mai cat si cel mai cel!
Nici eu nu sunt cum mi-as fi dorit,dar important e ca vine BB si daca suntem toti sanatosi,Doamne ajuta ca le vom face si imbunatati pe parcurs.Si magenziul e bun intr-adevar si pt psihic,linisteste nervii,anxietatile si combate depresia,pe langa efectul super asupra oaselor si articulatiilor si auspra muschilor,inclusiv pt constipatie e indicat.Noi la endo il luam si in afara sarcinii.
Pooh bafta la ORL!Probabil ca are vreun dop.
Si la noi a fost furtuna urata,cu niste tunete de le-am simtit in burtica.Ne-am cam speriat,chit ca e sunt om matur tot n-am putut sa ma controlez.
Va pupacim si va dorim o zi faina!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
elenada spune:
Neata
Multumesc din suflet pt gandurile bune.
Azi suntem inca in formula de 3 in 1.
Piticii vad ca iar se apuca de impins in jos.
Sunt foarte energici. Zici ca am niste mingi in burta care sar.
Cand misc ma doare burta jos. Sper sa mai stea macar pana marti cand merg din nou la dr.
Va pup si va doresc multa sanatate tuturor si sarcini la termen nasteri usoare si bebelusi sanatosi.
elena
+32
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pooh spune:
Moni,eu mi-am impachetat lucrurile in troller....data trecuta m-au lasat sa-mi car bagajul de la parter,dupa ce mi-au facut internarea, pana in sala de travaliu(et.9...ok.,cu liftul)
.Sotul nu avea voie sa urce iar domsoara asistenta care m-a condus pana sus mergea frumos in fata mea si nici nu s-a gandit sa ma ajute...
..Asa ca de data asta procedez altfelPooh,mami de Timea(15.06.05) si
36+
AMR 4 Sapt.
siacob spune:
buna ziua de la noi...nu mai zic dimineatza ca am vazut orele la care ati inceput sa scrieti!![]()
Ma pot lauda ca azi noapte am dormit de la 1 la 6 fara nici o trezire. De la 6 am bagat o masina la spalat, am facut mic dejun si am papat cu sotul
, am fost la piata si acum ma pregatesc de calcat.
Ce de lucrusoare frumoase am mai vazut pe la voi!!!!. Acum iar mi se pare ca nu am suficiente pentru perioada verii... am facut din nou inventarul si am prea multe cam grosute..uf...sigur o sa mai cumpar cate ceva...si cum spunea o fata (nu mai stiu cine
) mi se pare ca nu am lucrusoare de scos fetita in oras ci doar costumase de stat prin casa.
alexutza 

35+