Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianafedorca spune:
neata
nici eu n-am somn de la 4 stau si ma tot uit la teveu si acum m-a luat o foameeee asa ca am papatsi acum chiar ca nu mai am somn asa ca ma apuc de calcat ca e mai racorica
meleea vadca esti pe baricade, cred ca ai adormit la ora asta
si somn usor
cred ca sa calc si eu vreo 2 ore si trag iar un pui de somnpana pe la 9 -10
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
36+
Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
theea spune:
Am inceput si eu sa ma lupt cu insomniile astea asa nu imi place. Azi mi- a venit sotul acasa dupa 10 zile de stat in rom eram asa bucuroasa dar acu cand il aud ce tare sforaie imi vine sa il trimit iar de acasa. Bebelina mea a fost tare activa azi si a reusit si sotul sa o simta caci pana acum de fiecare data cand punea el mana ea se oprea.
Ma duc sa incerc sa adorm o noapte linistita va doresc
Pupici
cezara
adrianafedorca spune:
neata theea...nici tu n-ai somn...offf nu stiu cum sunteti voi dar eu mor de ciuda ca nu pot sa dorm pt ca stiu ce ma astepata...sper totusi sa fie bebelina cuminte si fara colici ca altfel am incurcat-o rauuuuu
voi ce-atiluat pt colici? ca eu laCezar n-am luat nimic si niic nu stiu ce ca el n-a avut
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
36+
Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ylla2009 spune:
Neatza
Hai la cafea ADRIANA..eu la fii-mea nu m-am stresat prea tare cu faza cu colicile..bine de ce sa ma plang..nici nu a fost plangacioasa..eu tin minte ca i-am luat ceay din acela de la BABY DRINK care era mai scumpicel pe vremea aia in farmacii si nu am avut treaba.Sa vedem acum cum sta treaba..din ce am vazut pe aici la capitolul sfaturi..as prefera sa imi achizitionez de la plafar ceai de chimen,anason si fenicul si sa il beau eu inca de la inceput..acum ramane de vazut daca o sa-mi si placa![]()
Ylla
34+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+
meleea spune:
NEATA,
Gata cu somnul ,sa nu care cumva sa mi se aplece
,am dormit iar 2 ore,m-am trezit la 7 , am calcat pt sot,am bagat la spalat...ce mai sunt gospodina rau.....mai rar ca mine
.
Asta mic nu stiu ce face dar nu se potoleste
mi se foieste de mama focului, cred ca vrea sa se intoarca iar cu capul in sus
s-o fi plictisit si el
de aceeasi pozitie.
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
ylla2009 spune:
Bv MELEEA ..si eu am terminat de calcat lucrusoarele lui bibe..dar acum mi-e somnnnnnnnnnnnnnnnn de nu mai pot.Sunt treaza de la 4.30.

Sa aveti o zi buna !!!!
E cred ca BIA e deja cu zmeurica in brate..oar ca nu ne poate da de stire..si sper ca si ANNE MARRY e in aceasi situatie.VA ASTEPTAM CU DRAG ACASA FETELOR!!
Ylla
34+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+
alinutza78 spune:
alexutza1181 

sarcina usoara pana la termen, nastere rapida si usoara si un bebe sanatos, cuminte si papacios
Alinutza
s32 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Moniland spune:
Buna dimineata. Sunt tot acasa, adica nu la serviciu. Le-am zis colegilor ca daca ma mai vor la lucru sa se faca bine pana luni. ![]()
Intr-un fel e bine acsa, dar in altul nu. Ieri am lucrat ca nebuna si am fost terminata.
De dormit dorm ca am somn, dar pb este ca nu prea am pozitii de somn decat 2 si ma trezesc dimineata amortita. Nicicum nu e bine.
Meleea, spune-i sotului ca hainele sunt pt doi copii. Si daca ma gandesc bine nu am haine deact pana la 3 luni si majoritatea sunt de stat in casa. Nu am nimic deosebit cu ce sa le scot la plimbare, deci mai trebuie sa cumpar. ![]()
Si ale voastre sunt frumoase foc si deosebite.
Am obs ca cele mai bune (asa la prima vedere) body-uri sunt cele de la unikid ca sunt si subtiri si sunt inguste, deci nu falfaie pe langa ei si sunt si micute.
Azi s-a racorit un picut. A fost o furtuna azi noapte de m-am trezit usor speriata, dar fetele nu au reactionat. Acum inca e ud pe jos si mai bate un pic vantul.
Elena, cum esti?
Si eu cred ca bia e deja cu baietelul in brate. 
Anne-Mary, a zis ca daca naste ne anunta sora ei .Oare a uitat?
33+
Laura Ioana
Irina Maria
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dilaural Fiica-mea care maine implineste 3 ani... e o dulceata! Vine la mine imi ridica bluza si zice "mamaaaa... ce bulta male ai... e cat un balon..." Iar cu sor-sa din burta vorbeste frecvent prin... buric! Acolo considera ea ca este punctul de contact Vine, imi ridica bluza se apleaca si vorbeste tare in dreptul buricului "Dalia... sa stii ca ti-am luat de toate... si clema pentlu fundulet si gel de dus si bibelon male si bibelon mic si hainute..." Se duce, se mai uita in sertar si vine si-i mai recita din inventar... Dupa care se uita la mine "mami... cand o scoatem de acolo?" Toata ziua ma pupa pe burta si il cheama si pe tac-su sa nu cumva sa rateze momentul. "tati, hai si tu ca acum o pupam pe bultica pe Dalia"... Tare sunt curioasa cum o sa reactioneze cand o s-o vada acasa! Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 31 sapt. Daria Ioana |
Dilaural sunt asa scumpi cred in perioada asta cand incep ei sa vb si spun tot ce le trece prin cap, de-abia astept si eu printesa mea!

Muffinuta

MC2008 bine ai venit in

Grishca, Elenada aveti grija de voi si sa stea zmeureii cat mai mult in burtik
Alinutza multumim pentru ideile pe care le-ai impartasit cu noi
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea ....... zicea una din voi ca deschide sifonierul si se uita la comoara aveti grija de voi si de zmeurele,nu exagerati cu munca acum la sfarsit ![]() Meleea 33 AMR 7 sapt pana la DPN AMR 5 sapt pana la cezariana http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg# |
Meleea si eu fac exact la fel, numai ca eu spre deosebire de voi nu le-am spalat/calcat inca. Le am aranjate in dulapiorul ei pe sortimente si mereu ma uit la ele. Saptamana viitoare ma mobilizez si eu si la spalat si mai am de cumparat cate ceva ptr bagajul de spital. Ma tot gandesc ca mai e timp ca DPN ul meu e departe si ma gandesc eu asa ca mai am minim 5 sapt, dar....cand o vrea Isabelle, parca daca ar fi dupa noi
Rau tare fetele care nu aveti somn, eu nu am treaba noaptea, dorm...
tun, sper sa nu fie asa cand vine bebe
. In schimb mi-e tareeeee greu de la caldurile astea, ziua sunt asa moale de zici ca 

continuu 
alexutza1181 

Fetele

, eu ma intorc la invatat, cafeaua mi-am terminat-o si va saluta si bbelina mea care , bineinteles, miscoteste de zor

Viitoare Mami superr fericita!
33+
IsabelleAMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
Moniland spune:
Da Adriana, toate hainele sunt spalate si calcate. Ieri am spalat si plusurile. Nepotica mea de 10 ani le-a facut cadou verisoarelor ei o plasa plina de plusuri. ![]()
Dilaura, sa-ti traiasca printesa mica Andreea-Eliza si sa se inteleaga bine cu sora ei. 
Alexutza, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si tu si puiutul. Inca o aniversata cu puiutul in burtica. Sigur va fi una speciala. 
33+
Laura Ioana
Irina Maria