Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
buburuza1979 spune:
muffinuta La multi ani ! 

mcrissa
-ici la tine si la bebe mic 
Thea
s34 si
Serban Alexandru
mai sunt 6 saptamani
alinutza78 spune:
Buna seara gravidutze
M-am adunat si eu de pe drumuri...cumplit cu caldura de afara..Patricia empatizez la greu cu tine...cred ca s-a terminat cu binele
..A inceput si la mine din acest week-end sa mi se intareasca burtica...dar nu dureros..oricum cu momente in care simt cum iese strumful prin burta. Si eu care credeam ca e un finut
Relaxare placuta la munte
Intreba cineva..parca Crixia....daca mai sunt gravidutze care lucreaza. Eu am noroc ca lucrez in regim de colaborare si lucrez cand imi tuna...vorba vine...ca lucrez si cand nu am chef ca tre' sa platesc ratele
....dar oricum si zilele astea mai lucrez, insa nu ma pot plange de 8 ore la birou. In schimb ma omoara deplasarile prin oras pe caldura asta
. Cand ajung la destinatie sunt ametita si nauca
de parca zici ca trag regulat cate o dusca. Si eu care vroiam sa lucrez pana ce nasc. Ideea este ca mai am proiecte in derulare pe care musai trebuie sa le finalizez pana ce nasc. Sa dea Dumnezeu sa si reusesc![]()
Noce, mingi de travaliu se gasesc la active center (unde fac eu sport). Ma interesez cat costa si daca mai au pe stoc (stiu ca sunt si la liber de vanzare...si sling, si perna de alaptat
).
Blanca multa sanatate
. Poate nu ai infectie urinara...cu toate ca este la moda printre zmeurici
. Multe lichide la greu...si sirop de afine...eu am luat si Urisan care e pe baza de extract de afine.
Elenada sa dea Dumnezeu sa stea bebicii la caldurica cat mai mult. Uite scot si eu agitatele...poate toate gandurile noastre bune ii conving sa stea inca vreo 3-4 saptamani.

Grishca si tie un gand bun sa stea zmeurelul cat mai mult la caldurica...si imi pare rau pentru contractiile dureroase
Dilaural bafta duminica la echo
...si fii optimista..nu are ce sa mai gaseasca medicul.![]()
Ayda multumim pentru vestile de la Nusy.
Si noi astazi la cursurile de prim ajutor am aflat ca buricul se dezinfecteaza cu alcool alb de 70 de grade si se lasa liber..cica aerul vindeca cel mai bine. Iar baita din prima zi...si daca e cald la greu e recomandat si dimineata si seara. Cica de la sarurile pe care le elimina prin transpiratie (in cazul in care dam in dambla si ii imbracam excesiv
) fac dermatita (bubite pe piele) si sunt apatici..si se prezinta o gramada de proaspete mamici isterizate ca bebelusii au facut boli infectioase...cica pana in 4 luni nu exista posibilitatea ca ei sa faca astfel de boli.
Ce a mai fost interesant...pentru tratarea colicilor exista doua metode: fizice si chimice. Fizice: supozitoare cu glicerina sau introdus in fundulet varful de termometru si rotit timp de jumatate de minut in timp ce se maseaza burtica in sensul acelor de ceasornic. Iar chimice: singurele medicamente care nu au efect de placebo sunt Infacol si Colief. Cica sunt foarte eficiente...iar Colief se poate comanda online de pe site-ul lor.
Lapte praf a recomandat Nan hipoalergen 1...cica cel dim gama Milumil contine prea multe glucide
.
Oricum a fost foarte instructiva prima parte a cursului..o gramada de sfaturi practice legate de varsaturi/regurgitare, diaree/constipatie, febra/convulsii (masurile de combatere a febrei).
Uff...iar m-am intins cat o zi de post![]()
Alinutza
s32 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
pogos spune:
danielle, nu plange, nu are nici o reactie. mie mi s-a spus ca acolo bebe nu simte nimic, nu-l ustura, nu-l doare. si eu aveam retineri si stergeam cu frica. dar bebe nu dadea semne ca ar deranja-o cu ceva.
alinutza, interesnt cursul ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani
anemona27 spune:
Fetelor si eu am fost tare vrednica azi.
Dupa ce am vazut ca a aparut prima zmeurica,m-am mobilizat si am spalat tot si am si calcat tot,am facut o listuta cu ce mai imi trebuie de pe la farmacie,sa am bagajul gata.
Am facut si un ostropel de pui,f bun a fost.
Alinutza am reusit sa iau si vaccin,mai aveau 3,si am rugat o prietena din Bucuresti sa mi-l ia,deci am mai bifat ceva pe lista,am notat si laptele Nan,poate am nevoie.
35+
Alex
Motana spune:
Pe un site unde vorbeau despre homemade formula (probabil ca nu intereseaza prea mult) dar ideea era ca se vb de a hrani copilul cat mai asemanator cu laptele matern, venea o singura alternativa, si mentionau firma www.mjn.com/app/iwp/MJN/Content2.do?dm=mj&id=/MJN_Home2/mjnBtnAboutMeadJohnson2/mjnBtnOurBrands&iwpst=MJN&ls=0&csred=1&r=3422118685" target="_blank">asta de producatoare de lapte praf, Mead Johnson.
Cred ca este si la noi, aici e dintre cele mai ieftine, si cu cea mai putina publicitate, daca si aia.
Intr-adevar nu ca sunt unele, ci majoritatea, daca nu toate contin prea multe sau prea putine ceva: ca is glucide, lipide etc sau chiar nutrienti. De aia nu stiu cum sa mai strige mare si tare "imbogatita cu Calciu, fier bla bla", ca sa dezvie atentia.
mQQm, bine ca sunt ok fetita si sotul, sper sa rezolvati si cu asigurarea. take care!
34+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
Motana spune:
www.keepkidshealthy.com/infant/baby_formula.html" target="_blank">baby formula
Si se pare ca cele 2 sunt i top, acuma care din ele: Enfamil vs Similac
Si ceva in rom. despre www.reclama/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5211" target="_blank">asta.
Se pare ca si Nestle Good Start e unul din favorite.
Sper sa alegeti ce e cel mai potrivit pt bb, e clar ca unul o sa prefere anumit lapte si altul alta marca! 
34+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
meleea spune:
MUSHIL , am cumparat dew peste tot
majoritatea de la targul din primavara de la polivalenta, din cora ,unirii,mini-blu, iar cele mai mari si grosute le-a luat sotul din ungaria .
GIOVA ,multumesc la fel
zicea una din voi ca deschide sifonierul si se uita la comoara
asa fac si eu , daca nu le-am aranjat pana acum de 1000 de ori nu le-am aranjat deloc
,bine ca nu am patutul acasa ca il desfaceam sigur
si nu mai ieseam din camera cca nu mai aveam loc
aveti grija de voi si de zmeurele,nu exagerati cu munca acum la sfarsit 
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
meleea spune:
De cateva zile am inceput sa iau magneziu seara si parca ma odihnesc mai bine dupa ce-l iau,nu adorm eu la 11 dar nu ma mai trezesc la 2 ore, dorm cam 4-5 acum fara sa ma trezesc . poate e o coincidenta sau poate nu....cine stie dar poate va ajuta si pe voi cele care nu prea dormiti
.
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
meleea spune:
ma simt asa de odihnita ca nu ma ia somnul deloc acum, cred ca m-am grabit cu afirmatiile.....
![]()
sunt f treaza la ora asta ,ca si ALEX care se fataie ca niciodata si am auzit si un mic zgomotca un pocanit sau parait nu stiu cum sa-l descriu si mi-am adus aminte ca ziceati ca sunt oscioarele lui bebe care paraie,....sau asa ceva nu?
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
meleea spune:
MONI ,super arata sifonierele
si hainutele la fetite, si noi tot de la ikea o sa luam un sifonier pt Alex ,asta in cazul in care ne mutam si noi undeva
. A vazut si sotul pozele tale si zice: mamaaaaaa cate hainute a luat.....;parca noi avem putine ![]()
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN