Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
monica2008 spune:
BUNA BURTICI
eu abia am venit de la materna am fost si am vazut sala de nasteri.nu stiu cum arata in romania o sala de nasteri dar aici e tare misto,ostretica era o tipa super tare si glumeata.
GIOVA vreau si eu gem de capsuni
BIA cum e? ce faci?
si eu am sa fac poze la bagaj sambata si am sa le pun.parca imi era frica un pic de nastere dar acum cand am vazut cum e la spital si cat de treaba sunt fetele acolo nu imi mai este frica deloc.
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
Moniland spune:
Elena, ma bucur ca azi sunt vesti bune .
mqqm, of prin ce emotii ati trecut. 
Astea sunt hainitele care le-am pregatit pt spital www.flickr.com/photos/monicahhh/3614668222/in/set-72157617809014425/" target="_blank">Laurei si www.flickr.com/photos/monicahhh/3614667818/in/set-72157617809014425/" target="_blank">Irinei.
Am pregatit pt fiecare 6 seturi. la cezariana stiu ca te tine 5 zile daca nu sunt complicatii.
Si asa arata dulapurile cu hainite www.flickr.com/photos/monicahhh/3613850875/in/set-72157617809014425/" target="_blank">1 si www.flickr.com/photos/monicahhh/3614668680/in/set-72157617809014425/" target="_blank">2
33+
Laura Ioana
Irina Maria
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Elena, ma bucur ca azi sunt vesti bune . mqqm, of prin ce emotii ati trecut. ![]() Astea sunt hainitele care le-am pregatit pt spital www.flickr.com/photos/monicahhh/3614668222/in/set-72157617809014425/" target="_blank">Laurei si www.flickr.com/photos/monicahhh/3614667818/in/set-72157617809014425/" target="_blank">Irinei. Am pregatit pt fiecare 6 seturi. la cezariana stiu ca te tine 5 zile daca nu sunt complicatii. Si asa arata dulapurile cu hainite www.flickr.com/photos/monicahhh/3613850875/in/set-72157617809014425/" target="_blank">1 si www.flickr.com/photos/monicahhh/3614668680/in/set-72157617809014425/" target="_blank">2 33+ Laura Ioana Irina Maria |
m-ai convins si pe mine sa i-au mai un schimb doua de hainute ptr spital,nu unul cat imi propusesem
tare faine hainutele,
parca suntem niste pasarele care isi pregatesc cuibul ptr puisori,care mai de care mai harnicuta,mai grabita sa termine cat mai repede cuibusorul

asa tare imi place,
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

Grishca spune:
Rallu, la Giulesti am inteles ca ar fi nevoie de pampersi si de ulei de corp si baneocin. Hainute de acasa, pentru bebe stiu ca nu trebuie. Dar asta era mai de mult . Daca are cineva informatii de actualitate, in legatura cu Giulestiul e bine de stiut.
32+
Tudor
danielle02 spune:
giova
mi-o facusi cu gemul de capsuni.asa tare ma concentram ca sa mi-l scot din minte ca mii lene sa fac,dar tot nu am reusit
musai musai in weekend ma prezint la crescatoria de capsuni sa i-au cateva kg,sa le i-au de pe piata m-ar costa mult prea mult,nu imi convine,mai degraba le culeg singura si platesc mai putin ![]()
am inteles faza cu spirtul,dar cand il puneti pe buricutz,bebe nu are nici o reactie?nu il ustura?nu incepe sa planga? eu numai asta am in cap...
bun venit MC2008 
rallu,pana la urma nu ai fost tu prima,poate tu urmezi?? 
mellea,faine tare hainutele,am vazut si geanta ta ptr spital,a mea nu o sa fie nici pe jumatate ![]()
tin minte cand m-am pregatit la Ebonee de nascare,mi-am luat ditamai valizoiu` ptr mine si ditamai geanta ptr fata![]()
cand m-am instalat in salon si a venit sotzu cu ele,a facut moasa o fata lungaaaaaaaaa si prima intrebare:mergeti in vacanta?? 
eu mi-am facut bagaj made in Romania
,cum se face la noi,asa am crezut ca e si aci,dar nu...tura asta am zis ca nu imi mai i-au nimic cu mine,doar hainute sa scot fata din spital,mii putin
ca o sa zica lumea ca nju m-am pregatit deloc,asa ma mai pun o pijama,un chilot una alta si gata.
noapte linistita sa aveti 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Giova spune:
Monica cu siguranta nu se compara maternitatea de stat din Ro cu cea din strainatate.
Moniland am vazut hainutele
. mi se pare asa ciudat sa le pregatesti si distribui hainutele fetitelor.
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Moniland am vazut hainutele . mi se pare asa ciudat sa le pregatesti si distribui hainutele fetitelor. |
Si mie
33+
Laura Ioana
Irina Maria
adrianafedorca spune:
muffinuta La multi ani !
mcrissa ma bucur ca ne scrii si ca sunteti bine te pupam cu drag si sa ne tii la curent 
rallu acum 4 ani am dus doar pampers, cate 2-3 la fiecare 3 ore ca sa mai dea si la cei care nu aveau , servetele umede si cam atat, crema nu mi-au zis , probabil l-au dat cu crema de la alt bebe...hainute nu am dus, toti bebelusii erau sarmalute, acum nu mai stiu, dar o sa-ti zica asistentele
eu pt bebe o sa iau doar servetele si pampersi si crema de fundulet, hainute nu ma complic daca vor hainute il trimit pe sot acas sa le aduca le las pregatite
moni tare frumos arata dulapioarele cu hainute , sunt toate spalate si calcate? wow ce harnicuta esti
pe mine la cezariana m-au tinut putin, bebe era bine eu la fel a zis ca nu are rost sa stam , sambata la 13,45 am nascut si marti l aora 13 am iesit din spital
Giova esti super tare cu gemul...nu stiu cum mai poti...as face si eu dar nu mai am rabdare
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
36+
Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
emabucuresti spune:
Nusy felicitaaaari! wow s a nascut prima zmeurica! sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita!
hai ca mai vroiam sa scriu o gramada, sa raspund ca mi ati scris si mi si mi ati raspuns la una alta, dar am uitat totul!
Moniland merci de info despre scutecele!
Crixia Milan nu e nici prea cuminte, nici extrem de expansiv.nu stiu , asa simt eu, ca nu imi va fi usor sa ajung la 40 sapt pt ca e si vara, nici asa odihnita nu mai sunt..
ma uitam pe lista primei pagini, dar nu am putut vedea dpn ul lui Nusy, dar nu mai e aceasta info. Ar fi o idee cand se editeaza noile date, sa ramana si dpn ul initial, propun eu.
Muffinuta la multi ani!
Ce dulci sunt fratiorii mai mari ai zmeureilor, cum vorbesc ei cu fratiorii din burtica!Al meu inca nu isi da seama ce si cum.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
buburuza1979 spune:

emabucuresti Nusy avea DPN-ul pe 30 iunie... am studiat aseara listuta ca ma apucasera fibrilatiile ![]()
sapt viitoare ma apuc si eu de spalat/calcat lucrusoarele pt bebe 
si tbuie sa ajung si pe la farmacie pt ca nu am cumparat nimic inca in materie de creme, uleiuri, medicamente etc.
mie inca nu imi vine sa fac bagajul ... mi-e sa nu ii dau idei buburuzului 

Thea
s34 si
Serban Alexandru
mai sunt 6 saptamani