Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Pogos acum am vb. cu mama, cica 20 min. trebuia sa o las pe foc, dupa ce a inceput sa fiarba. la mine cred ca a trecut o ora
...va fii tun beton armat
.
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
meleea spune:
moniland daca te uiti la pozele mele, mai la sfarsit ,am pus ceva poze cu bagajul meu
(dupa sepcuta alba mai la sfarsit), am pozat din lucrusoarele care le iau la spital dar nu toate,sutienele,camasile.
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
pogos spune:
am notat giova. 20 de min si un pic mai putin de 1kg de zahar la 1 kg de fructe. multumesc!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani
MC2008 spune:
Buna tuturor fetelor!
Sunt si eu o burtica ce trebuie sa nasca pe 4 August, un baietel frumos-frumos, pe care il consider ingerasul meu
.
Astazi an fost la eco, si l-am vazut in toata splendoarea lui (4D), si mi se pare mult ca seamana cu taticul lui cand era mic
.
Intrucat mai am un pic, incep sa ma gandesc numai la momentul nasterii, cu multe emotii.
Va pup si aper sa impartim multe impresii
http://mt.lilypie.com/2r1ap2.png
CRIXIA spune:
Bine ai venit printre noi MC2008!!! Sa ne dai datele ca sa te trecem in listuta!
Sa-nteleg ca esti la primul bb! felicitari pentru curaj, reusita...! Cum vrei sa nasti si unde?
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+28 sapt 
Mushil spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea moniland daca te uiti la pozele mele, mai la sfarsit ,am pus ceva poze cu bagajul meu Meleea 33 AMR 7 sapt pana la DPN AMR 5 sapt pana la cezariana http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg# |
Uau cate hainute.
Eu nu prea am cumparat. Nici nu stiu exact ce sa iau. F drgute salopetele.
De unde ai facut cumparaturi?
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pony A aparut prima zmeurica!!! Bine ai venit pe lume Ingrid Cristiana!Sa ai o viata lunga, frumoasa si fericita!Multe ![]() mamicii ei NusyElenada,imi pare rau sa aud ca ai contractii.Stai linistita in patut si totul o sa fie bine.Am patit-o si eu cand aveam 31 de saptamani, am fost internata la Polizu si chiar am stat de vorba daca iti mai amintesti in timp ce asteptam sa intram la eco.Mie mi-au trecut cu nospa si gynipral.Eu fac ![]() piticilor tai sa reziste sa stea cat mai mult in burtika!Raducu meu ( bebitu) are 2400g si este in grafic.Numai ca uneori se incordeaza asa de tare ca am impresia ca vrea sa iasa afara prin burtika Cat despre mine, ce ma deranjeaza cel mai mult sunt niste intepaturi jos, am inteles citindu-va ca unele dintre voi mai experimenteaza asa ceva.Sa fie oare de la faptul a inceput colul sa se scurteze? Oare ce a mai facut bia28? + 35 ![]() |
Imi aduc aminte cand am vorbit. Aveai dureri si contractii.
Ce ma bucur ca Raducu sta cumintel in burtica. Asa si trebuie.
Eu iau gynipral din patru in patru ore de la 16 saptamani si cate 3 nospa pe zi.
Azi a fost ceva agitatie dar acum e totul ok cel putin asa pare. Misca piticii dar nu mai imping si nici burtica nu se mai intareste
Sa speram ca va fi bine.
elena
+32
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 6 saptBurtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Giova spune:
Meleea acum m-am uitat si eu la hainute...ce multe sunt si frumoase foc
. sa le poarte bb Alex sanatos.
MC2008 bine ai venit in
. sarcina la termen si un bb sanatos.
Elenada doamne ajuta!
eu nu am mai iesit afara cu piciul...sunt fara pic de chef. Noroc ca avenit tat-su' si l-a scos el.
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
Rallu spune:
Nusy...felicitari, sa ai o bebelina frumoasa si sanatoasa si tu sa te recuperezi rapid!
Fetele care o sa nasteti la Giulesti, imi spuneti si mie daca e nevoie sa iau ceva pt. bebe sau nu?
Intelesesem ca aici nu e nevoie de hainute dar n-as baga mana in foc.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 36+
Robert Constantin
AMR
3 -
Asa arat eu acum
CriPOD spune:
WHOAAAA!!!
Nusy, sa-ti traiasca fetita sanatoasa si fericita o viata lunga si frumoasa, iar voi sa va bucurati de ea in fiecare clipa!
Felicitari mamico pentru prima zmeurica livrata!
muffinuta, la multi ani fericiti alaturi de bebe mic si toti cei dragi!
mcrissa, ma bucur ca l-ai vazut pe puisor, o sa fie bine, trebuie!
Bia, cum stai?
Fetele cu bebei nerabdatori, va pup si le doresc sa stea cuminti in cuptoras sa se coaca inainte de a iesi. 
Eu mai pleostita si absenta, au avut sotul si Denisa accident vineri si m-am tot stresat pe-aici. Acum m-am linistit ca le-au trecut durerile, a ramas doar o cicatrice amintire. Mai ramane de vazut daca mai repara asigurarea masina sau o pun la fiare vechi, se scarpina-n cap de atunci fara rezultat...
Va pup pe toate!
Mai trec pe-aici...