FIV la Cluj 23
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
uratica spune:
bruni-papusica frumoasa..of of..cate kg ai slabit?
gagici-cu voi ce e?ati plecat in gasca in concediu de intrati asa greu??
si..nu ma suparati..ca daca nu intrati sa palavragiti cu mine aici va scriu numai epistole-va povestesc intreaga mea viata chiar de va trebui sa vorbesc de una singura!exceptie cotofenele ce mai bantuie pe aici!
va rog eu frumos mai dati un semn de viata din cand in cand macar sa va stim bine!si somnic usor!
bruni-maine sper sa fiu in stare sa ma trezesc!ca azi am avut o zi ff grea!cred ca maine o sa apar la tv daca ma mai enerveaza drita mea de familie!
o strang de gat!
chiar fetele-ce trebuie sa fac sa o schimb?ca de fiecare data cand o vad imi vine sa-i dau un cap in gura la cat de tuta e!!ofof..daca nu imi da maine biletul ala de trimitere-iau biroul la asalt si mi-l scriu singura de fata cu ea!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
petrutaf spune:
oanaiacovita IA la cluj costa 100 de euro si stimularea+eco cam 5 mil si alte "cotizatii" daca esti dispusa sa dai
nu stiu ce anume te intereseaza dc vrei trimite-mi un pm si iti raspund tot ce stiu
petrutaf spune:
la toate fetele!
eu sincer nu stiu ce sa mai cred , se pare ca eu am facut IA degeaba sa dovedit in final ca foliculul care in z8 era de 19mm era defapt un chist care acum s-a marit si e de 3 cm
eu nu mai inteleg la eco nu se vede care e diferenta intre un folicul si un chist? poate voi stiti mai multe si ma lamuriti
acum trebuie sa iau din nou anticonceptionale si sa astept sa vedem ce se intampla
a si ce mi se pare suspicios de ce refuza sa-mi faca laparo? mai ales ca am endometrioza care s-ar putea curata cu aceasta ocazie si faza cu anticonceptionalele am mai incercat acum 2 luni si nu au dat rezultat
sincer nu mai stiu ce sa cred despre dr micu ( poate sunt eu suparata acum si nu vad clar lucrurile), stiu ca si el are probleme din cauza pacientei si a copilului care au murit dar totusi .....
din ianuarie ma tot poarta ba sa fac eco,ba sa iau anticonceptionale, ba sa mai asteptam sa vedem ce se intampla ..., ba sa fac hsg
imi pare rau ca am inceput ziua asa dar sincer nu stiu incotro sa o apuc si timpul trece....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
brunadria spune:
desteptareaaa!!!!
buna dimineata! v am spus ca va trezesc...
haideti ca cafetute ceiuc si laptic...
m am trezit cu o febra musculara in tot corpul..sper sa treaca repede..
uratica , cum e posibil sa nu ti dea drita bilet de trimitere...
schimb o daca nu e ok!!
ne apropiem si noi de momentul adevarului , incet , incet ...
eu presimt ca o sa reusesc si o sa fac 2 fetite creole.. o zi frumoasa va doresc!!!
anamy spune:
buna dimineata fetele
brunadria,mersic de cafeluta,buna si gustoasa cum numai tu stii s-o faci!!!
sa inteleg ca te apuci de fiv,sa de-a DD sa reusesti!!!
oanaiacovitanoi am povestit mai demult,in legatura cu IA ,eu am 6 la activ,pretul este de 100 euro,plus pregnylul care costa 100 ron,ecografiile cred ca le platesti la micu la cabinet(din cate tin eu minte esti pacienta lui)succes!!!
saboupetruta fata scumpa,ar fi trebuit sa faci HSG inainte de IA sa verifici trompele,iar in legatura cu foliculul care s-a transformat in chist,dr micu ar fi trebuit sa te trimita sa faci estradiolul inainte de IA,sa vada daca e folicul bun sau chist,cel putin asa face dr surcel daca are vreo banuiala ca ceva nu e ok.in leg cu chistul,stai linistita ca nu e mare,dispare cu anticonceptionale,am avut si eu.
restul fetelor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris_25/Cris_25.jpg)
Cris_25 spune:
Se pare ca nu numai la mine e o zi urata
Am fost la medic azi ... sa vedem cum stam cu foliculii ... Diagnosticul: foliculi inexistenti ... ovare polichistice
Abia vineri am aflat ca trompele sunt infundate ... acuma si asta ... Vesti bune oare nu mai vin?
Nu ma bagati in seama ... sunt trista tare ...
Doctorul meu mi-a recomandat pt laparo pe Todea Cezarin de la Stanca. Nu am vazut numele asta pe aici. Stie cineva ceva de el?
Pupicutzi la fete cuminti si optimiste
mara72 spune:
cris nu te descuraja, pina la urma va fi bine . De todea cezarin eu am auzit lucruri bune, am o colega ce a fost pacienta lui, am inteles ca e tare bine organizat si serios. Dar daca e vorba de probleme de fertilitate nu m-as duce la stanca, doar la gine 1. Nu mai fii trista, e adevarat ca uneori diagnosticul poate fi dur dar trebuie sa mergi mai departe, nu te poti da batuta. Deci capul sus
anamy tu ce planuri de viitor ai, mai incerci IA?Sau te gindesti deja la fiv? la toate fetele
naida87 spune:
buna ziua fetelor!
eu m-am intors de la bucuresti.Is cam moarta de oboseala, dar nu puteam sa ma culc fara sa va povestesc.
dr Ron-El m-a luat in cabinet cam la 10 min dupa ce am ajuns.Mi-a facut o impresie f buna, ne-a explicat si mie si sotului...bine, nu ca nu am fo stiut deja ce ne zicea....s-a uitat atent peste tot dosarul de analize, si-a notat....am facut si o mini-echografie....zic "mini" pt ca a vazut ca abia venisem de la laparo si se temea ca ma va durea.
sa nu o mai lungesc aiurea, mi-a zis ca nu crede ca sunt sanse ca biopsia sa fie buna, si ca singura mea alternativa ar fi fiv-ul cu donatoare.asta costa 3500euro, pret in care "primesc" 5 ovocite.Cate s-or fecunda, nu mai conteaza, pt ca el considera ca sunt sanse f mari de reusita la mine, asa ca imi va transfera numai 2.cu celelalte care raman, eu decid ce sa fac.Pot sa le si pastrez in caz ca peste ani voi mai vrea copii.Aaa...cred ca m-am exprimat gresit.Nu ovocitele ramase le ingheata, ci cele ramase si fecundate.Ei zic ca nu congeleaza ovule nefecundate, pt ca le scade calitatea.
Asa ca eu intre timp voi lua niste pastilute pt ca endometrul meu sa fie "primitor" si peste 3 luni ma duc la control.Daca totul e ok, mi se vor prezenta diferite variante de donatoare(caractere obiective:inaltime, greutate, culoare oki...)si dupa ce aleg una, ei o contacteaza, si timp de 2 sapt face tratament de stimulare.cand ii face punctia vine sotul cu "materialul" si in aceeasi zi fac si fecundarea.
apoi ramane totul la mila Domnului.
sper ca v-am lamurit.eu oricum am sa iau pastilutele recomandate...ca si in caz ca biopsia e buna, n-are ce sa strice.
dupa un calcul scurt, ar insemna ca pe la inceputul lui octombrie sa mi se faca embriotranseful.
dilema e ca dr mi-a zis ca ar fi de preferat ca sa nu zic nimanui ce am facut...adica fiv-ul cu donatoare, ca lumea se va urat la copilul meu si il va considera doar pe jumatate al meu.Chiar nici alor mei si nici socrilor sa nu le zic.cica e mai bine pentru bebe.Nu stiu ce sa fac!
Moniland spune:
Hello! hello!
Inca nu am nascut si nici nu vreau. De azi intru in sapt 35 de sarcina. Asa ca sper eu sa mai stea fetitele in burtica inca 3 sapt.
34+
Laura Ioana
Irina Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris_25/Cris_25.jpg)
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui naida87 dilema e ca dr mi-a zis ca ar fi de preferat ca sa nu zic nimanui ce am facut...adica fiv-ul cu donatoare, ca lumea se va urat la copilul meu si il va considera doar pe jumatate al meu.Chiar nici alor mei si nici socrilor sa nu le zic.cica e mai bine pentru bebe.Nu stiu ce sa fac! ![]() |
Poate ca ar fi bine sa nu spui nimanui, intr-adevar ... Dar nu pentru ca e un lucru rau ... ci ca sa te protejezi pe tine si pe bb ... de rautatile celor din jur.
![](pupic.gif)
Scuze ca va bat si eu la cap cu ale mele ... care nu-s asha grave pe cat ar putea sa fie. Dar asta e ... la fiecare i se pare mai dureroasa problema lui.
![](bang.gif)