FIV la Cluj 23
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
uratica spune:
naida-tu esti copilus la 22 de ani!!in ce te licentiezi
fata frumoasa?
off..eu fusei fusei si ma dusei..cum spune vorba..am bantuit prin oras de mi-au sarit ochii din cap pe caldura asta!
s-a mutat casj-ul de la noi in alta parte si nu gasesc nicaieri nr de tel!imi vine sa urlu!da..il aflu eu pana saptamana viitoare!
cris-eu am avut trompele obturate..cam asta a fost si problema mea!insa dupa ce am fost la dr marinescu bogdan-mi-a spus sa fac instilatii-si le-am facut!!insa nu s-a uitat bine pe analize si uite asa am imprastiat ureaplasma si micoplasma peste tot-ceea ce a dus la numeroase aderente!deci..sfatul meu e sa nu faci instilatii ci e mult mai bine sa faci laparo!si asa e..doar daca asta e problema-se poate rezolva repede si poti ramane chiar in aceeasi luna insarcinata!asa ca..bafta multa!
ca si dr-si eu il recomad tot pe dr micu-e f bun profesionist!!insa cum au zis fetele-si dr surcel e ok!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris_25/Cris_25.jpg)
Cris_25 spune:
V-am mai vazut povestind despre instilatii, dar inca nu m-am documentat ... nush ce-s alea ... dar ma documentez de indata ...
naida87 spune:
uratica, ioti eu ma licentiez in marketing..si mai am 2 saptamani pana sa predau lucrarea...care nu-i gata, ca daca eu stau prin spitale......
iar tu nu mai umbla brambura pe caldura asta, ca poate ti se face rau. Ce?te simti prea bine dupa cazatura?Ia mai stai matalutza pe acasa, ca noi inca mai avem nevoie de tine aici...sa nu lesini pe-undeva!
uratica spune:
hihi..ce sa fac si eu..daca tot eram motata ca trebuia sa merg sa vad cum e la job..asta e!
insa acum stau acasica si fac matanii sa vina cm!abia astepta saptamana viitoare!si da..ma iubeste soata..insa el asteapta sa pice totul din cer si din pacate uneori asta nu e de-ajuns!
i-am explicat ca tre buie sa fac si lucrul asta ca sa fiu sigura ca o sa fie totul bine la fiv!nu mai vreau sa las timpul sa treaca si sa traiesc doar cu sperante!vreau sa si concretizez acest lucru!
of..sper sa fie bine la jobul asta ca sa nu mai fie nevoie sa plec!sa ma pot gandi linistita la fiv-fara stres si alte cele!
Doamne ajuta la toate!
mara72 spune:
[quote]citat din mesajul lui oanaiacovita
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca dau buzna la voi . Am si eu o intrebare. A facut cineva IA cu dr Micu? Se pare ca prin septembrie va trebui sa ajung si eu pe mana lui.
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da detalii de reusitele lui si costuri.
Eu am facut o stimulare la el si tratamentul stiu cat costa, dar de IA nu stiu.
Oana eu nu am am facut inseminare asa ca nu pot sa iti spun nimic despre procedura in sine, poate iti povestesc mai multe fetele. Una din reusitele de aici de pe forum este julia ea a reusit prin IA cu dr. micu la a 5-a incercare. Iar cit despre costuri poate iti spune mai multe petruta ca ea a facut recent
si mult noroc
naida87 spune:
e tare greu cu locurile de munca azi!Dar tu esti fata desteapta si motata si ai sa reusesti.
uratica spune:
cris..azi nu am timp sa formulez un raspuns ptr tine.ca am musafiri..insa iti trimit pe pm nr meu de telefon..e mai usor de explicat asa..mai ales ca tu vrei informatii si despre laparo!
deocamdata nu te gandi la ia..ci fa laparoscopia..care se face imediat dupa trecerea cm..
mara-ce ma bucur ca mai esti si tu pe-aici!ce mai faci?astepti concediul?
naida-spor la invatat!te asteptam si pe tine sa vii cu coronita!
bruni-fata muncitoare-las-o mai moale ca e prea cald afara ca sa muncesti atata!
off..fetele mele va pup pe toate si va doresc ce imi doresc si mie cel mai mult!
uratica spune:
naida-nu-i problema ca nu gasesc un loc de munca-de gasit am gasit-multe chiar!insa..nu e platit cum trebuie!si decat sa ma duc si sa-mi fac iar nervii prastie-mai bine stau pe funduletul meu!
cris-acum am vazut ca nu ai activat pm..activeaza-ti te rog pm-ul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mara72 [quote]citat din mesajul lui oanaiacovita Buna fetelor! ![]() Imi cer scuze ca dau buzna la voi ![]() V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da detalii de reusitele lui si costuri. Eu am facut o stimulare la el si tratamentul stiu cat costa, dar de IA nu stiu. Oana eu nu am am facut inseminare asa ca nu pot sa iti spun nimic despre procedura in sine, poate iti povestesc mai multe fetele. Una din reusitele de aici de pe forum este julia ![]() ![]() ![]() |
Multumesc mult.
![](pupic.gif)
Astept parerea fetelor.
![](floare.gif)
Oana ... in episodul II
![](foto.gif)
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
brunadria spune:
am ajuns in sfarsit acasa, sunt super obosita, am muncit ca negrii pe plantatie!!sa vad daca ma mai ridic dimineata din pat...
ma bag la somn..dimineta va dau desteptarea , asa ca la somn cu voi..toate fetele...