FIV la Cluj 23
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
iaura ,fiindca tot nu-l gasii pe preot,dar vei sa ajungi la el ,poti face o excurie oricind in moldova,uite asa ne mai intilnim si noi ,pup fata scumpa
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
![](rugaciune.gif)
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
![](images/user_woman.png)
naida87 spune:
neatza, fetele mele!ce mai faceti azi?vorbarete?
mara,nu e nicio problema.e bine ca s-a rezolvat cu bine in cele din urma totul.Iar in plus, la gine 1 nu e chiar asa de rau cum imi imaginam.Bine, daca vezi demisolul, iti cam piere cheful...
Oricum, sper ca te-ai distrat frumos la mamica ta, acolo
cris, eu abia m-am intors de la laparo la cluj cu dr micu...a fost ok. bine, eu am fost pt biopsie ovariana, dar procedura e aceeasi. Din cate am inteles, dr micu este un adevarat profesionist.E cam scump la vorba..ca eu, una, nu l-am vazut decat 5min dupa ce am iesit din anestezie.Oricum, am inteles ca operatia a decurs normal.la anestezie am reactionat urat...dar cred ca sunt caz deosebit.celelalte doamne care aveau probleme ca a ta s-au comportat normal si totul a decurs ok.A doua zi dupa laparo au plecat acasa.
am vazut ca mara ti-a zis ca luna viitoare te poti opera.eu am fost la cabinet la dr micu pe data de 25 parca si la 2 saptamani dpa, eram la spital, internata...si asta pt ca am avut examene, ca daca era dupa dr micu, m-ar fi internat pe loc.
aa......si eu n-am mai dat "atentii" la anestezista, pt ca mi-a fost rau!
georgie, bruni, imi place optimismul vostru!
fetelor,eu maine am programare la MNL.Am emotii!ma intreb ce imi va zice si profesorul de la Tel-Aviv...in legatura cu FIV-ul cu donatoare!Sa imi tineti pumnii, da?
maddutz, uratica, unde ati disparut gagici?vreti sa vin cu la voi?
uratica spune:
ofofof..eu azi bantui!
trebuia azi sa merg sa vad in ce onsta jobul de care v-am zis..si diretorul nu era..a avut un deces in familie-si ioti-asa sunt si eu in stand by!dar..asta e!
ei..si acu ca tot ma facui motata si bengoasa-ma duc la agatat!
blabla la yupiiiiiiiiiiii
uratica spune:
fetle scuze ca nu am terminat mes anterior-insa sunt ffff happy!!!
fa histero si lapro luna asta!!trebuie doar sa imi vina cm!-da Doamne sa nu intarzie mult..daca imi vine saptamana asta-saptamana viitoare ma duc la bucuresti la cfr2..cum va fi..ce va fi..nu stiu-insa dupa starea mea sufleteasca cu siguranta va fi super bine!!am niste emotii si o stare de imi vine sa sar in susu de bucurie!
asa ca zi-nu ma mai duv la agatat ci ma duc sa-mi aranjez cu actele si tot ce-mi trebuie! Doamne ajuta!!
naida-inseamna ca primim si rezultatul de-odata!dar, cu siguranta va fi unul beton!!stiu io!!!
si..dupa ce fac si chestia asta-voi afla si daca a fost sau nu avort menstrual lunile trecute si daca mai am sanse de a ramane natural!si plus de asta rezolv si cu aderentele in caz ca s-au refacut!si..o sa incep si eu fiv apoi..
eu sunt happy-fff happy!de-abia astept!!
hihi..soata imi plange-pe bune-ca iar ma duc la operatii si alte nebunii-insa eu sunt ff fericita!simt ca sunt pe drumul cel bun!in sfarsit!!la toate fetele mele!
naida87 spune:
uratica, sa dea DD sa fie totul bine, si sa treci peste toate cu usurinta.iar in plus, daca s-ar putea sa vii si cu o burtica de acolo...sau macar prospect de burtica.
soata plange?saraca......inseamna ca te iubeste mult!
mie mi-a zs dr micu ca imi vine rezultatul peste 3 saptamni, sau 15 zile lucratoare.dar pe scrisoarea medicala scrie ca in 2 saptamani.iti dai seama ca de vinerea viitoare incepe teroarea pe ei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris_25/Cris_25.jpg)
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria cris , cati ani ai? iti doresc mult noroc .. |
Am 28 de anisori
![](icon_smile_cool.gif)
![](bang.gif)
naida87 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris_25
Am 28 de anisori ![]() ![]() |
ce tinerica esti si tu.....inca un copilus la orizont!
![](bibe.gif)
Din cate am auzit pe la colegele de salon, cica dupa laparo cu desfundarea trompelor, sansele sunt destul de mari sa ramai gravida in primele 2-3 luni. Sa te ajute DD!
![](pupic.gif)
Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?