FIV la Cluj 23

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

bruni numai noi bintuim pe aici la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iaura ,fiindca tot nu-l gasii pe preot,dar vei sa ajungi la el ,poti face o excurie oricind in moldova,uite asa ne mai intilnim si noi ,pup fata scumpa

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

neatza, fetele mele!ce mai faceti azi?vorbarete?

mara,nu e nicio problema.e bine ca s-a rezolvat cu bine in cele din urma totul.Iar in plus, la gine 1 nu e chiar asa de rau cum imi imaginam.Bine, daca vezi demisolul, iti cam piere cheful...
Oricum, sper ca te-ai distrat frumos la mamica ta, acolo

cris, eu abia m-am intors de la laparo la cluj cu dr micu...a fost ok. bine, eu am fost pt biopsie ovariana, dar procedura e aceeasi. Din cate am inteles, dr micu este un adevarat profesionist.E cam scump la vorba..ca eu, una, nu l-am vazut decat 5min dupa ce am iesit din anestezie.Oricum, am inteles ca operatia a decurs normal.la anestezie am reactionat urat...dar cred ca sunt caz deosebit.celelalte doamne care aveau probleme ca a ta s-au comportat normal si totul a decurs ok.A doua zi dupa laparo au plecat acasa.

am vazut ca mara ti-a zis ca luna viitoare te poti opera.eu am fost la cabinet la dr micu pe data de 25 parca si la 2 saptamani dpa, eram la spital, internata...si asta pt ca am avut examene, ca daca era dupa dr micu, m-ar fi internat pe loc.

aa......si eu n-am mai dat "atentii" la anestezista, pt ca mi-a fost rau!

georgie, bruni, imi place optimismul vostru!

fetelor,eu maine am programare la MNL.Am emotii!ma intreb ce imi va zice si profesorul de la Tel-Aviv...in legatura cu FIV-ul cu donatoare!Sa imi tineti pumnii, da?

maddutz, uratica, unde ati disparut gagici?vreti sa vin cu la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ofofof..eu azi bantui!
trebuia azi sa merg sa vad in ce onsta jobul de care v-am zis..si diretorul nu era..a avut un deces in familie-si ioti-asa sunt si eu in stand by!dar..asta e!
ei..si acu ca tot ma facui motata si bengoasa-ma duc la agatat!
blabla la yupiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetle scuze ca nu am terminat mes anterior-insa sunt ffff happy!!!
fa histero si lapro luna asta!!trebuie doar sa imi vina cm!-da Doamne sa nu intarzie mult..daca imi vine saptamana asta-saptamana viitoare ma duc la bucuresti la cfr2..cum va fi..ce va fi..nu stiu-insa dupa starea mea sufleteasca cu siguranta va fi super bine!!am niste emotii si o stare de imi vine sa sar in susu de bucurie!
asa ca zi-nu ma mai duv la agatat ci ma duc sa-mi aranjez cu actele si tot ce-mi trebuie! Doamne ajuta!!
naida-inseamna ca primim si rezultatul de-odata!dar, cu siguranta va fi unul beton!!stiu io!!!
si..dupa ce fac si chestia asta-voi afla si daca a fost sau nu avort menstrual lunile trecute si daca mai am sanse de a ramane natural!si plus de asta rezolv si cu aderentele in caz ca s-au refacut!si..o sa incep si eu fiv apoi..
eu sunt happy-fff happy!de-abia astept!!
hihi..soata imi plange-pe bune-ca iar ma duc la operatii si alte nebunii-insa eu sunt ff fericita!simt ca sunt pe drumul cel bun!in sfarsit!!
la toate fetele mele!

Mergi la inceput

uratica, sa dea DD sa fie totul bine, si sa treci peste toate cu usurinta.iar in plus, daca s-ar putea sa vii si cu o burtica de acolo...sau macar prospect de burtica.

soata plange?saraca......inseamna ca te iubeste mult!

mie mi-a zs dr micu ca imi vine rezultatul peste 3 saptamni, sau 15 zile lucratoare.dar pe scrisoarea medicala scrie ca in 2 saptamani.iti dai seama ca de vinerea viitoare incepe teroarea pe ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

cris , cati ani ai? iti doresc mult noroc ..

Am 28 de anisori .... dar timpul trece ... si eu vreau bebeeeeeeee

Mergi la inceput

m-ati lasat singura?

adica eu chiar tre' sa scriu la licenta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

cris , cati ani ai? iti doresc mult noroc ..

Am 28 de anisori .... dar timpul trece ... si eu vreau bebeeeeeeee

ce tinerica esti si tu.....inca un copilus la orizont!

Din cate am auzit pe la colegele de salon, cica dupa laparo cu desfundarea trompelor, sansele sunt destul de mari sa ramai gravida in primele 2-3 luni. Sa te ajute DD!

Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

De ce ziceti ca trebuie sa asteptti 3 saptamani rezultatele? Nu se stie pe loc?

Mergi la inceput