FIV la Cluj 23
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris_25/Cris_25.jpg)
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica cris..azi nu am timp sa formulez un raspuns ptr tine.ca am musafiri..insa iti trimit pe pm nr meu de telefon..e mai usor de explicat asa..mai ales ca tu vrei informatii si despre laparo! deocamdata nu te gandi la ia..ci fa laparoscopia..care se face imediat dupa trecerea cm.. ![]() |
Am activat PM ... cred ... Astept nr de tel... ca sa te stresez si la telefon.
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/turqoise/turqoise.jpg)
turqoise spune:
naidascumpa, si eu cred ca ar fii cel mai bine sa nu spui nimanui pentru ca asa te-ai putea proteja pe tine si pe bebe in viitor. oricum nu va sti nimeni pentru ca tu esti cea care ii vei da viata, va creste in pantecele tau.sa fie intr-un ceas bun si sa ne dai o veste buna la sfarsitul acestui an.
insa la mine ar fii mai nasoala situatia daca va trebui sa ajung la donator, pentru ca nu va avea chiar nimic de la tati. toate fetele
![](images/user_woman.png)
uratica spune:
of of mai mai..deci..sa incep si eu?
nu....mai bine va imbarbatez pe voi!
mai fetelor-ce va ziceam eu?nu faceti din aceasta dorinta singura prioritate din viata!ganditi-va ca vaeti o singura viata de trait si anii nu se vor mai intoarce!asa ca..aveti un pic grija si de voi cat si de sufletelul vostru!traiti-va viata frumos si din plin!
cris-ti-am trimis nr de tel..si ma poti suna oricand.tocmai ma-ma intors de la drita!mie din pacate azi nu mi-a mers netul-la noi iar a fost vijelie..si cum stau chiar la poalele padurii-vad ca afecteaza!
deci fetita..inteleg ca disperi..inteleg ca vrei ca si noi un bebel al tau si ieri daca s-ar putea
insa..nu este posibil din pacate!pentru trompe obturate..trebuie sa stii unde sunt obturate-la intrarea in uter sau inspre ovare?proba cotte cum a iesit?ce scrie exact pe biletul tau de iesire?ce te sfatuiesc eu-e sa nu faci instilatii!mai bine faci laparoscopie!si din cate stiu la laparoscopie poate rezolva si ovarele..aici daca madu nu a plecat in concediu,ne poate explica mai bine!insa..nu dispera de acum..esti abia la inceput de drum-si din proprie experienta iti zic..cu cat te incapatanezi sa grabesti lucrurile-cu atat mai mult rau iti faci!esti la o varsta la care iti permiti sa analizezi fiecare miscare si sa nu te arunci cu capul inainte!hai
si nu mai fi suparata!intr-un final vom reusi cu toatele!
petrule-of of mai mai..nu stiu ce sa zic..in afara de faptil sa te muti la surcel-mai ales ca anamy a facut multe inseminari cu el si are alta metoda mai pe tiparul tau ca sa zic asa!nu stiu..mie imi place si de dr surcel-e ff grijuliu-eu stiu din ceea ce am vazut cat am stat in spital!incearca si la el!si eu cred ca nu ti-a recomandat inca laparo ptr ca tu ai facut hsg-si trompele tale sunt permeabile!!!din cauza asta nu are sens sa te trimita la laparo!!faptul ca ai avut chist..eu stiu asa..ca in momentul stimularii se formeaza mai multi foliculi-unii goi-care sunt chisturile si unii care contin ovulul!fetele corectati-ma daca gresesc!cu stimularea facuta acum-cred ca a aparut si chistul-ceea ce inseamna ca tu nu ai ovulat!iar asta e alta problema-ce cred ca se poate rezolva prin tratament!dar..daca simti ca stai pe loc-schimba dr-ul-mergi la surcel-e dreptul tau! si bafta multa!
anamy-fotomodeala frumoasa-inca nu ai plecat in concediu?cam pe cand te apuci de o noua ia?
mara-fetita frumoasa..mi-e un dor de tine,de madu..de voi toate de nu mai pot!off..asa imi doresc sa se aranjeze toate in viata noastra de asa natura incat sa reusim toate de-odata!si asta cat mai repede!
bruni- si bafta la creoline-mai ai un picut si reusesti!
turqoise,copilus-ai mei parinti nici nu stiu problema mea-si e mai bine asa!!si ptr ei cred ca ar fi greu de inteles decizia-situatia voastra-ptr ca ei au trait alte vremuri si oricat ne-ar iubi au alta mentalitate si nu ar putea intelege pe deplin lucrurile astea!la ei era ff simplu-nu stiu ce e aia infertilitate!e greu si ptr noi sa intelegem si sa acceptam ca ni se intampla noua!nu ii incarcati pe cei dragi cu asemenea poveri..ptr a va descarca,ptr a avea un umar in momentul in care nu mai puteti..suntem noi aici!o sa vedeti ca o sa reusim cu toatele si vom avea cei mai frumosi copii-ai nostri-indiferent prin ce metoda-vor fi ai nostri!!
uff..si eu am avut o zi aiurea..inca nu mi-au venit uratii-m-am certat rau cu drita-care m-a si injurat azi,frate o inculta si o mahalagioaica ca asta nu am mai vazut-si ptr asta nu o iert!!mi-am luat fisa si acum caut alt dr..asa ca..voi amana histeroscopia de luna asta..si sincer..am obosit..chiar am obosit..vreau sa uit un timp de tot si sa ma bucur de tot ce am in jur in momentul asta!asa ca..voi amana si histeroscopia si voi lua o mica pauza ptr ca simt ca nu mai am putere..sunt ff optimista si cred in sansele mele-stiu sigur ca voi reusi-insa nu acum-simt ca e momentul sa iau o pauza sa ma linistesc!dar..voi fi aici alaturi de voi in fiecare zi..
fetele mele-va pe toate si va doresc o zi superba!dupa placul inimii voastre!
uratica spune:
waw-cat am scris!pot sa scriu romane se pare!
scuze-insa eram ff nervoasa si nevorbita rau!
georgetani spune:
salut cele mai dulci fete
Uratico din cate stiu eu nu trebuie decat sa mergi la alt medic cu buletinul iar el te inscrie pe lista lui de pacienti iar fisa nu trebuie sa o transferi tu,se face prin casa de asigurari de catre doctori.Tu nu trebuie sa-i mai vezi fata doctoritei tale.
Cris nu dispera iao cu calm, de fapt plangi, descarcate, apio iao cu calm si vei vedea ca totul pe lumea asta are o rezolvare-mai devreme sau mai tarziu (in cazul nostru) totul e sa perseveram.
Turqoise suntem in aceeasi situatie (tot donor)dar eu cred cain timp tot va lua ceva si de la ei-din caracter-doar e in gradina lui
Naida faci cum i-ti dicteaza inima ta -nici eu in primii 8-9ani nu am spus la nimeni cand mergeam la control sau la IAD toata lumea stia ca merg in concediu....acum dupa 10ani am spus la toata lumea si sa sti ca am fost inteleasa(mai greu de cei mai varstnici dar in final au priceput) si chiar de nu oricum conteaza doar ce simti tu si soata ta-atat conteaza din punctul meu de vedere
uratica spune:
georgie-buna fetita!eu de nervi am infascat fisa si am plecat cu totul de-acolo!de urla drita in gura mare-se uitau oamenii ca la circ!
de regula nu pre am izbucniri de genul asta..insa o faza chiar mi-a pus capac!!dupa ce ca nu vroia sa-mi dea trimitere-ma loveste cu motivul "la ce-ti trebuie tie copii?stai fato pe fundul tau ca e mai bine fara!" deci sa zica mersi ca nu am sarit pe ea in momentul ala!erau oameni ce stateau la coada pe care ii cunosteam-erau vecinii mei-m-am potolit ptr ca nu vroiam sa afle!ptr ca altfel-pe bune daca nu o snopeam acolo in bataie!eram in stare sa o sfasai acolo!o cretina!!!!!oricum maine toate fisele alor mei si la toti cunoscutii vor disparea de la ea!si pe bune-ii voi face o reclamatie-macar sa o interneze astia la nebuni ca acolo ii e locul!ptr ca asta nu e primul conflict cu ea!a fost mama la ea sa-i dea trimitere ptr ca isi daduse un deget pe spate-il avea rupt si ea ii spune ca nu ii da trimitere si sa nu mai vina la ea cu prostii de genul asta!sau tati se simtea rau si a fost sa-i ia tensiounea..si ii spune ca o ia doar daca vrea si cand vrea ea!a plecat tati din cabinet si a zis ca nu mai calca pe acolo!toate cele le-am rezolvat la privat!si cate si mai cate..
insa azi..imi venea sa-i dau una in cap!offfff..iar v-am plictisit cu povesti..sorry..trebuia insa sa ma descarc!
georgetani spune:
Bai gagici pe mine ma cam roade un gand -oare o fi posibil sa merg la dr. Micu si sa-i propun sa incerce o laparo si la mine cu desfundare de trompe si sa mai arunce si o privire pe la ovarutele mele iar apoi sa mai incerc IAD? sau va zice ca problema mea e la cap nu la...
Sa nu radeti de mineeeee
georgetani spune:
Uratica te felicit ca ai reusit sa te abtii eu una o muscam de beregata
dar sincer nu trebuie sa mai treci pe la ea sa o mai vezi mergi la alt medic care vrei doar cu buletinul si atat
restul se cearta ei la casa de asigurari
uratica spune:
georgie-mergi pe mana ta!!daca asa simti tu ca e mai bine-fa-o si pe asta!daca iti sunt trompele ok si ovulezi..se merita!ai incredere in instinctul tau!daca nu..cred ca o sa ne intalnim la un prim fiv ori i toamna ori la anu..insa primul-sper din toata inima si ultimul va fi la cluj!daca nu va iesi..voi merge in budapesta..insa ceva din mine imi indica clujul..asa ca voi avea incredere in instinct!
georgetani spune:
Serios credeti ca dupa 3 IAD ,o miomectomie clasica si FIV sar mai putea face laparo cu desfundare de trompe pentru IAD? va rog din suflet cine stie sa-mi raspunda chiar ma roade aceasta intrebare MADUUUUUT pe unde esti ? stiu ca tu mi-ai putea da un raspuns( dar vezi sa nu fie negativ)
Fetelor soata mea spune ca am luato razna si ca in ritmul asta il inebunesc si pe el-pai ce doar eu? doar amandoi ne-am inhamat la aceasi caruta nu?