Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
krelia spune:
...iar de prin hartoage.......ier am trebaluit toata ziua la skarbici....si apoi am fost la bunica-mea acasa sa incepem sa-i facem curatenie..sa aruncam din cioroboaie, sa sortam lucrurile lu' bunicu' ....tare urata combinatia asta....da' si ce am strans...cred ca vreo 6 saci numai dintr-o camera....
am cam facut pe viteaza, si la un mom. dat m-a certat iubi..si nu m-a mai lasat sa fac nimic...azi cred ca mergem din nou...ca nici pe mama singura nu o putem lasa...
ieri am ajuns pe la 9 acasa...cu foamea-n gat, am bagat amandoi o salata de rosii, castraveti si ceapa...plus branza nelipsita ..si azi mi-era asa de greu sa ma ridic din pat...sa deschid si ochii...eu cred ca-s anormala....zau....voi vorbiti de insomnii...si eu dorm ca valiza in gara, iar dimineata ma scol atat de greu....
noutati..nu prea am....decat ca am senzatia ca incep sa ma umflu ..si sa seman din ce in ce mai mult cu o ....astept data de 27...sa merg iar la vizionare..intre timp, sa-mi ridic si rezultatele la TT.....
felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco, celor care ii simt , celor care si-au schimbat prefixul!
si, ma bag si eu la petrecerea burlacitelor, ca-mi place la "dixtractie" intre fete!
PS....pupuri multe si dragi pentru toate burticile
krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
Miramar spune:
Eu va felicit dar nu pot petrece cu voi. Am facut o infectie urinara. SUnt foarte suparata. Si inca nu mi-a iesit urocultura deci inca nu mi-a dat antibiotic, oa sa-mi dea abia poimaine cand iese. Pana atunci iau urinal doar si nu simt nici un efect.
16+
Andrecluj spune:
Miramar, daca crezi in homeopatie, incearca un tratament, la mine da rezultate bune. Bafta si sanatate multa!
Miramar spune:
Andrcluj - multumesc - urinal este un medicament pe baza de plante (merisor). Din pacate homeopatele lucreaza pe termen lung iar noi acum nu ne putem permite asa ceva, asa incat astept cu nerabdare urocultura si respectiv antibioticul. Nu de antibiotic mi-e mie (ca stiu ca sutn atatea admise in sarcina si in plus trim. 2 e cel mai safe dp asta dv) de infectie mi-e mie sa o tratez o data si sa treaca cat mai usor/repede.
16+
Andrecluj spune:
Stiu, numai ca la mine Urinal nu isi facea efectul. In cazul asta neaparat sa bei multa multa apa sa cureti pana la antibiograma, iar antibioticul e safe acum, asa ca va fi bine. Ai incredere ca se va rezolva!
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miramar Eu va felicit dar nu pot petrece cu voi. Am facut o infectie urinara. SUnt foarte suparata. Si inca nu mi-a iesit urocultura deci inca nu mi-a dat antibiotic, oa sa-mi dea abia poimaine cand iese. Pana atunci iau urinal doar si nu simt nici un efect. 16+ |
Miramar, imi pare rau sa aud ca si tu ai de luat antibiotic, dar asa cum zici, important e sa scapi de infectie. Iti tin pumnii sa scapi cat mai repede.
monis 18+
miany75 spune:
citat din mesajul lui simonette Fete.....am nevoie de sustinerea voastra azi!!! La ora 15:00 merg la eco morfologica de trim 1 si la TT!!! Nu stiu, dar am emotii mari de tot! Nadajduiesc totusi ca DD mi-a daruit un bb sanatos fie fetitza sau baietel!!! Diseara ma intorc cu vesti! Apoi urmeaza stresul perioadei de asteptare al rezultatelor analizei de sange Inca ceva.....aseara cred ca l-am simtit pe bb, a fost ca si cum s-a spart un balonas de spuma! Azi dimi l-am simtit din nou! Balonata nu eram.......nu sunt suta la suta sigura, dar daca il simt si zilele urmatoare e clar ca e el! Poate a simtit stresul lui mami si vrea sa ma linisteasca! Stiu ca probabil o sa vi se para prea devreme dar la al 2-lea bb miscarile se pot simti mai devreme! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 12+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Simonette ,noi suntem alaturi de tine ! Iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune !!
miany
18+
floricik spune:
Buna burtici...pt cine isi mai aduce aminte de mine
Am avut treaba multa la munca apoi mi-am luat concediu de odihna si acum vreau sa merg la medicul de familie sa iau inca 10 zile de medical. Apoi sper sa fiu ok si sa merg la munca.
Sotul nu vrea sa auda..cica sa stau acasa. S-a cam speriat pt ca am lesinat la metrou si el a venit in graba sa ma pescuiasca de acolo
Am vazut multi pe prima pagina .
Camy, Krelia felicitari pt baietei. Am vazut si fetitze dar
cam putine. Poate vin eu cu un carut rozzzz
Simonette bafta la eco.
Bettysi mie mi-a spus la ultimul eco ca am un chist. Nu am avut niciodata. Sper sa nu fie problema. Nu stiu cum naiba l-am capatat
Ieri am fost si dupa rezultat la DT si ...nimic. Cica sa mai revin. Acu' sun si nu raspunde nimeni. Uff..
Fetele, va pup pe voi si pe bb-i.
14
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Miramar spune:
Andrecluj - as lua si eu homeopate, dar nu stiu ce e permis in sarcina si ce nu. De exemplu am o tinctura foarte buna ceheasca pentru asta dar nu stiu daca e voie. Si decat sa fac o prostie...Oricum nu le-as fi luat in locul antibioticului ci eventual in plus.
16+
Pirelia spune:
citat din mesajul lui Miramar Eu va felicit dar nu pot petrece cu voi. Am facut o infectie urinara. SUnt foarte suparata. Si inca nu mi-a iesit urocultura deci inca nu mi-a dat antibiotic, oa sa-mi dea abia poimaine cand iese. Pana atunci iau urinal doar si nu simt nici un efect. 16+ |
Lichide foarte multe, de preferat apa plata. Sa mergi cat mai des la toaleta, chiar daca nu iti vine sa urinezi prea mult. Sosetele in picioare sa nu-ti fie frig. Noi, gravidutele, suntem mai expuse infectiilor urinare in aceasta perioada.
Si eu, la analizele de trim I mi-au depistat o infectie urinara si acum am luat rezultatul de la urcocultura care este negativ. Maine dimineata ajung la medicul de familie si iti spun apoi daca imi da tratament.
Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)