Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pirelia Camy, este foarte placut sa te joci cu copii micuti. Nepotica mea are doar 1 an si 10 luni si este ..... uneori il mangaie pe bebe (burtica mea) dar mi-a spus ca nu-l iubeste. O sa vada ea cand se va naste si o sa tot vina sa se joace cu el si sa-l pupaceasca asa cum face cu papusile ei acum. Ma gandeam ca maine, sau vineri sa dedicam toata ziua Laurei. Urari de casatorie, suport psihic pentru acest eveniment, sa discutam despre ce traditii cunoastem, barfe ca intre prietene, sprit-uri virtuale, glume despre casatorie, etc. Daca s-ar putea ca si Laura sa fie pe receptie din cand in cand si sa vada cum ne veselim pentru nunta ei ar fi frumos. De altfel, daca aveti si voi propuneri ... sa e dezbatem, combinam si sa vedem ce va fi. Ramona din Arad, as bea cu placere o cafeluta, dar de cand cu sarcina m-am oprit din a consuma cafele, sucuri (doar foarte rar) sau ceaiuri, bine, doar cel de lamaie cand simt ca ma prinde cate o raceala. Dar poti pune niste apa plata in canuta de cafea si eu imi imaginez ca este o cafea strong. Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+) |
Pai eu cu placere fac cinste cu orice va trezeste . Laurei ii urez d acum casa d piatra si un bb f sanatos fi frumos, dar mai mult nu pot pt k o sa intru in depresie k nu voi fi niciodata mireasa
Ramona +15 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
monis5 spune:
citat din mesajul lui rgagapie Pai ne-a facut cu manuta si s-a mi scarpinat p la urechi , dar nu a vrut d fel sa se intoark cu fata, cred k s-a rusinat k a fost si taticu pt. prima oara la eco , dar a zis k nu mai vine k oricum nu intelege nimic Ramona +15 Maya Paula http://community.webshots.com/album/572945398WblguB |
Ce mai zice tati? ca n-am mai apucat sa ma uit pe subiectul tau...
monis 18+
monis5 spune:
citat din mesajul lui A_driana eu iar dau la rate de 2 zile, tot ce mananc, tot ce beau, credeam ca am scapat, dar vad ca.... offff si ma simt asa de rauuu ......mi frica...daca are bebe ceva? oare ii bine acolo? toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 14+ strumfulet + poza strumfulet |
A_driana, bebe face bine indiferent ce faci tu, linisteste-te . AM auzit de fete carora le-a fost greata toata sarcina... si copilul a fost absolut ok
monis 18+
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui pishko Pai suntem in saptamana 20 dupa ultima masuratoare. Dar DPN-ul este dupa ultima mesntruatie si nu l-am mai schimbat ca exact cum a zis si cami masuratorile se tot schimba de-a lungul sarcinii si ei se dezvolta diferit de la o perioada la alta. Ca la ultimul eco aveam DPN-ul pe 27 octombrie. Pupici pishko +20 |
BUNA ZIIIIUAAAAA!!!!
Sunt o .... broscuta fericita..... si o burtica si mai fericita!!!!
Va scriu pentru prima oara, si dupa cum deja va ganditi, am data probabila a nasterii pe la sfarsitul lui Nov.2009
Va rog sa ma ajutati cu 2 chestii :
1. CARE ESTE DPN REAL, adica cum as putea sa il calculez.
2. CUM POT SA IMI FAC FILM SI POZE LA ECHO? Am impresia ca doctorita mea e in "ceata" cu tehnologia....
Va scriu iar, cat de curand....
Abia astept sa va intalnesc.
M.
Andrecluj spune:
Oare daca ne apucam sa adunam mesajele Laurei din primele capitole, cu toate grijile pe care le avea, si i le-am trimite, cum ar suna? Ca si cu i-am face un album foto, dar in loc de poze am pune text?14+
Pirelia spune:
Monis, o sa incerc sa intru mai des, ca poate asa mai scap si de munca. Acum am de facut niste avertismente si mi-e o lene de ele. Si colac peste pupaza s-au trezit si astia de la ITM sa-mi trimita un chestionar de protectia muncii.
Dragelor, maine dupa-amiaza am programare la ecografie. Sa vedem daca pot aduce caruciorul albastru.
Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)
A_driana spune:
andrecluj, ar fi frumos ce spui tu...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
14+
strumfulet + poza strumfulet
simonette spune:
Fete.....am nevoie de sustinerea voastra azi!!! La ora 15:00 merg la eco morfologica de trim 1 si la TT!!! Nu stiu, dar am emotii mari de tot! Nadajduiesc totusi ca DD mi-a daruit un bb sanatos fie fetitza sau baietel!!! Diseara ma intorc cu vesti! Apoi urmeaza stresul perioadei de asteptare al rezultatelor analizei de sange
Inca ceva.....aseara cred ca l-am simtit pe bb, a fost ca si cum s-a spart un balonas de spuma! Azi dimi l-am simtit din nou! Balonata nu eram.......nu sunt suta la suta sigura, dar daca il simt si zilele urmatoare e clar ca e el! Poate a simtit stresul lui mami si vrea sa ma linisteasca! Stiu ca probabil o sa vi se para prea devreme dar la al 2-lea bb miscarile se pot simti mai devreme!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mihamora spune:
Salutare!
Felicitari fetelor care au mai schimbat o saptamana! Multumim de tratatie. Deja s-a ajuns la jumatate, ce repede trece timpul...
Adriana - nu iti fa griji, bebe sigur nu are nimic .
Katyuscha - nu fi suparata, o sa vezi fetita data viitoare bine ca e totul in regula
Betty - ce frumos ca ati fost la mareMulta sanatate lui Mario!
Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007
monis5 spune:
citat din mesajul lui simonette Fete.....am nevoie de sustinerea voastra azi!!! La ora 15:00 merg la eco morfologica de trim 1 si la TT!!! Nu stiu, dar am emotii mari de tot! Nadajduiesc totusi ca DD mi-a daruit un bb sanatos fie fetitza sau baietel!!! Diseara ma intorc cu vesti! Apoi urmeaza stresul perioadei de asteptare al rezultatelor analizei de sange Inca ceva.....aseara cred ca l-am simtit pe bb, a fost ca si cum s-a spart un balonas de spuma! Azi dimi l-am simtit din nou! Balonata nu eram.......nu sunt suta la suta sigura, dar daca il simt si zilele urmatoare e clar ca e el! Poate a simtit stresul lui mami si vrea sa ma linisteasca! Stiu ca probabil o sa vi se para prea devreme dar la al 2-lea bb miscarile se pot simti mai devreme! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 12+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! Tinem pumnii si asteptam vestile bune |
monis 18+