Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Fetelor, am schimbat prefixul. Am ajuns si eu la jumatatea drumului. Sper sa fie bine si in continuare. In spiritul traditiei fac si eu cinste dar nu spun cu ce sa nu aruncati cu rosii dupa mine

pishko +20

Felicitari si tie! deja a cam trecut jumatate... of ce repede trece timpul...
Dar cum intri tu la 20 de sapt cu DPN in nov, ca eu am 18 si intru pe 06.11.2009....?

monis 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Felicitari Camy! Felicitari Pishko!
Eu vreau, de la fiecare, cate un pahar de apa plata. Ar trebui sa beau cat mai multe lichide.
Am fost ieri de am luat rezultatul de la urocultura, care este negativ. Azi merg la medicul de familie sa vad ce spune si ma programez la ginecolog. Poate aflu si eu ca este un micut baietel, strengar in devenire.

Simina, este ok, cam obositor la inceput. De cand am facut aceasta mutare - sarcina si iubitul pe primul loc, cariera pe ultimul loc - nu am decat sa incep sa ma reobisnuiesc cu activitatea casnica. Atat doar ca acum nu mai am timp de lectura, doar duminica cand merg cu iubitul meu la pescuit (el cu undita, eu cu cartea), si imediat ce dau drumul la televizor, seara tarziu, chipurile pentru stiri si eventual un filmulet, adorm imediat.

Fetelor, de Krelia stiti ceva, ca nu a mai dat nici un semn.
Ii facem Laurei o petrecere de burlacie din partea mamicilor de nov-dec?

Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)

Pirelia, sa ne scrii mai des
Si bine ca ai zis de apa aia plata, tot tin pe birou o sticla din care uit sa beau...

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Ramonika[/red ,felicitari pt rezultatul bun la DT si suntem alaturi de tine!
[red]Monis5 ,felicitari pt rezultat echo...se pare ca vreti sa fiti mari!

miany
18+

Merci, merci, esti prima care zici . Da, am mai nou DPN 27 oct . Mai vedem ce zice echo de iulie...

monis 18+

Las ca tot la noi ramai ,ca baietei ,cica sunt mai lenesi

miany
18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Am reusit sa pun si eu in sfarsit poza d la eco

Ramona +15 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Am vazut o manuta pe acoloooo .

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Pai suntem in saptamana 20 dupa ultima masuratoare. Dar DPN-ul este dupa ultima mesntruatie si nu l-am mai schimbat ca exact cum a zis si cami masuratorile se tot schimba de-a lungul sarcinii si ei se dezvolta diferit de la o perioada la alta. Ca la ultimul eco aveam DPN-ul pe 27 octombrie. Pupici

pishko +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Camy, este foarte placut sa te joci cu copii micuti. Nepotica mea are doar 1 an si 10 luni si este ..... uneori il mangaie pe bebe (burtica mea) dar mi-a spus ca nu-l iubeste. O sa vada ea cand se va naste si o sa tot vina sa se joace cu el si sa-l pupaceasca asa cum face cu papusile ei acum.

Ma gandeam ca maine, sau vineri sa dedicam toata ziua Laurei. Urari de casatorie, suport psihic pentru acest eveniment, sa discutam despre ce traditii cunoastem, barfe ca intre prietene, sprit-uri virtuale, glume despre casatorie, etc. Daca s-ar putea ca si Laura sa fie pe receptie din cand in cand si sa vada cum ne veselim pentru nunta ei ar fi frumos. De altfel, daca aveti si voi propuneri ... sa e dezbatem, combinam si sa vedem ce va fi.

Ramona din Arad, as bea cu placere o cafeluta, dar de cand cu sarcina m-am oprit din a consuma cafele, sucuri (doar foarte rar) sau ceaiuri, bine, doar cel de lamaie cand simt ca ma prinde cate o raceala. Dar poti pune niste apa plata in canuta de cafea si eu imi imaginez ca este o cafea strong.

Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neataa!
Ce imi place asa un inceput de capitol vesel! Felicitari pt schimbare de saptamani! La mai mare!

Eu ma plang putin cu sensibilitate crescuta....inca nu am bocit, dar nici mult nu mai aveam :) Noroc ca nu tine mult...
Mi-a mai revenit forta de munca, nu mai sunt legumita asa.

Fetelor, v-ati gandit la recoltare ce celule stem? Eu sunt inca in cumpana...

15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu iar dau la rate de 2 zile, tot ce mananc, tot ce beau, credeam ca am scapat, dar vad ca....
offff si ma simt asa de rauuu ......mi frica...daca are bebe ceva? oare ii bine acolo?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

14+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Pai suntem in saptamana 20 dupa ultima masuratoare. Dar DPN-ul este dupa ultima mesntruatie si nu l-am mai schimbat ca exact cum a zis si cami masuratorile se tot schimba de-a lungul sarcinii si ei se dezvolta diferit de la o perioada la alta. Ca la ultimul eco aveam DPN-ul pe 27 octombrie. Pupici

pishko +20

Am inteles
Eu am semnatura in continuare dupa UM, dupa echo am tot 20 sapt, dar nu prea are importanta. De la un echo la altul tot difera, in functie de cat elan ia bebe

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Am reusit sa pun si eu in sfarsit poza d la eco

Ramona +15 Maya Paula

Am vazut o manuta pe acoloooo .

monis 18+

Pai ne-a facut cu manuta si s-a mi scarpinat p la urechi , dar nu a vrut d fel sa se intoark cu fata, cred k s-a rusinat k a fost si taticu pt. prima oara la eco , dar a zis k nu mai vine k oricum nu intelege nimic

Ramona +15 Maya Paula

Mergi la inceput