Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Homeopate e voie, dar numai ceea ce da homeopatul, asa stiu eu. Oricum, va trece de la antiiotic si iti a trece si supararea, vei vedea.

Citat:
citat din mesajul lui Miramar
Andrecluj - as lua si eu homeopate, dar nu stiu ce e permis in sarcina si ce nu. De exemplu am o tinctura foarte buna ceheasca pentru asta dar nu stiu daca e voie. Si decat sa fac o prostie...Oricum nu le-as fi luat in locul antibioticului ci eventual in plus. 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMONETTE iti tinem pumnii...Sa dea DD sa iti iasa bine eco si TT...eu cred ca o sa fie bine, ai deja doi copii reusiti.Pupici.

SIMINA ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna ziua ,
Deja mor de la caldura.... abia astept o ploita.

felicitari fetelor care au trecut intr-o noua saptamana
Broscuta 80 bun venit printre noi! DPN-ul se calculeaza in functie de UM. Gasesti pe undeva pe site un calculator pt DPN. La intrebarea 2... poze, film la eco.... incearca la un alt cabinet...

O zi frumoasa.... si o ploita de vara .... va doresc

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80
BUNA ZIIIIUAAAAA!!!!
Sunt o .... broscuta fericita..... si o burtica si mai fericita!!!!
Va scriu pentru prima oara, si dupa cum deja va ganditi, am data probabila a nasterii pe la sfarsitul lui Nov.2009
Va rog sa ma ajutati cu 2 chestii :
1. CARE ESTE DPN REAL, adica cum as putea sa il calculez.
2. CUM POT SA IMI FAC FILM SI POZE LA ECHO? Am impresia ca doctorita mea e in "ceata" cu tehnologia....
Va scriu iar, cat de curand....
Abia astept sa va intalnesc.
M.

Bine ai venit
Uite in prima pagina ai acest calculator
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Am si eu o problema...vreau sa stiu mai ales de la cele care aveti deja copii, cum se simte atunci cand se misca copilul??? Dupa ce pot sa imi dau seama ca e copilul si nu e stiu eu o miscare in stomac...???

ce simti? cum simti?

15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Pai suntem in saptamana 20 dupa ultima masuratoare. Dar DPN-ul este dupa ultima mesntruatie si nu l-am mai schimbat ca exact cum a zis si cami masuratorile se tot schimba de-a lungul sarcinii si ei se dezvolta diferit de la o perioada la alta. Ca la ultimul eco aveam DPN-ul pe 27 octombrie. Pupici

pishko +20

BUNA ZIIIIUAAAAA!!!!
Sunt o .... broscuta fericita..... si o burtica si mai fericita!!!!
Va scriu pentru prima oara, si dupa cum deja va ganditi, am data probabila a nasterii pe la sfarsitul lui Nov.2009
Va rog sa ma ajutati cu 2 chestii :
1. CARE ESTE DPN REAL, adica cum as putea sa il calculez.
2. CUM POT SA IMI FAC FILM SI POZE LA ECHO? Am impresia ca doctorita mea e in "ceata" cu tehnologia....
Va scriu iar, cat de curand....
Abia astept sa va intalnesc.
M.

BINE AI VENIT ALATURI DE NOI! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!

miany
18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

Am si eu o problema...vreau sa stiu mai ales de la cele care aveti deja copii, cum se simte atunci cand se misca copilul??? Dupa ce pot sa imi dau seama ca e copilul si nu e stiu eu o miscare in stomac...???

ce simti? cum simti?

15+
poze

Eu nu am inca, dar pot sa-ti spun cum se simte
E ca si cum ti-ai trece limba prin interiorul obrazului, ca si atunci cand ti se zbate un muschi fin... la inceput si eu am crezut ca e digestia, dar in 3 zile miscarile s-au localizat si nu sunt deloc egale intre ele, iti dai seama din ce in ce mai bine ca nu sunt intestinele... plus ca intestinele sunt saltate mai sus in burta, din cauza uterului, care a ramas cel mai jos...
Enjoy

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Unde ati disparut toate?!
Sunt putin ingrijorata ,ma tem sa nu fi facut si eu o infectie urinara...am aceleasi dureri in dreapta (mai ales),dar de dimineata au fost in toata jumatatea inferioara a bazinului..iar in ceea ce priveste mersul la baie ..e mai mult senzatia..cred ca am sa sun dr sa vad ce zice..

miany
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Pirelia uite ca si la mine la fel - mi-au venit rezultatele la urocultura si nu arata nimic. Am sunat doctorita si mi-a spus ca daca e pe-asa nu-mi da antibiotic (cel putin nu acum). Ramanem pe urinal si mai vedem cum stam cu simptomele. Saptamana viitoare mi-a zis sa repet analiza da' in alta parte eventual. Of.

16+

Mergi la inceput

Miany si Miramar - cum ati fi reusit sa faceti infectie urinara? . Spuneti-ne si noua, de ce anume tb sa ne pazim? Eu deja iau antibiotice, numai o de asta mi-ar mai lipsi....

monis 18+

Mergi la inceput