Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc, Monis, imi cade bine. Müam plimbat exact 1o minute de frica sa nu curga iar ceva, dar mi-a cazut tare bine sa vad oameni si sa respir aer. Am cumparat ceai de tei, habar nu am daca am sau nu voie, dar chiar pic de insomnie, am tras o tura buna de plans si gata, a mai trecut un moment "de butoi", mergem inainte. 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Lacramioara, ma spalam normal, dupa dusul de seara, intr-un mic lighean(ca sa incapa in cada)ma splam cu mana. Nu stiu cat sunt de permise in sarcina irigatiile vaginale. Eu din acest motiv, utrogrstanul, am continuat si dupa ce am terminat cu infectia urinara, iar acum ca am terminat si cu utrogestanul, tot asa ma spal.

18 +

Multumesc mult de tot, din seara asta incep si eu sa aplic aceasta procedura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Felicitari, Dymomo77, impartim cheltuielile cu cinstea de azi. Mult mult noroco in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Larura Casa de Piatra!!!!! iti urez si eu si tot binele din lume tie, sotului si lui BB.

te pup

15+

Mergi la inceput

Am nevoie de un sfat de la voi.
Eu am mai spus ca am o problema cu coagularea sangelui si trebuie sa fac cate o injectie in fiecare zi pana nasc.Problema este ca pana acum am facut aceste injectii in mana dar acum nu stiu ce sa fac , ma dor mainile ff tare si s-au facut vanatai si asa ca niste noduli sub piele.
Am vb cu doctorul si a zis ca aceste injectii se pot face si in burta numai ca mie imi e frica sa nu ii fac ceva rau lui BB.
Am citit si pe prospect si scrie ca se fac in burta .
Ce sa fac???????

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Am nevoie de un sfat de la voi.
Eu am mai spus ca am o problema cu coagularea sangelui si trebuie sa fac cate o injectie in fiecare zi pana nasc.Problema este ca pana acum am facut aceste injectii in mana dar acum nu stiu ce sa fac , ma dor mainile ff tare si s-au facut vanatai si asa ca niste noduli sub piele.
Am vb cu doctorul si a zis ca aceste injectii se pot face si in burta numai ca mie imi e frica sa nu ii fac ceva rau lui BB.
Am citit si pe prospect si scrie ca se fac in burta .
Ce sa fac???????

15+

Pfff, doar in mana si in burta?!?! Dar de picior nu ai intrebat?

monis 18+

Mergi la inceput

Monis am intrebat dar nu se poate.
Doar in mana si burta.
Cred ca imi iau inima in dinti si fac in burta sa vad cat de rau e.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Roxyaly pune-ti comprese cu foi de varza pe brate. Este miraculoasa varza. Daca nu stii cum scrie-mi si iti dau detali..

Mergi la inceput

Lidia multumesc pentru idee.
Asa o sa fac.
te pup

15+

Mergi la inceput

Lidia acum am vazut ca esti din Brasov.
La ce doctor esti?

15+

Mergi la inceput