Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fetele! Toata seara ati vorbit despre lucruri sfinte Anunt si eu schimbare de saptamana, azi semnez deja cu 15 +, asa ca va astept la Cluj sa fac cinste cu ce doriti voi. Controlul il avem maine dupa masa si ma rog la DD sa primesc permis de munca si plimbare. Ca primesc sau nu, eu azi 10 minute tot ies din casa, pentru ca pur si simplu nu rezist doar in pat si nu mai stiu ce sa fac cu insomnia, ma trezesc dimineata aproape plangand de ciuda sau nervi. Voi aveti insomnii? Si daca da, ce faceti? Lapte cald nu pot sa beau pt ca-s alergica la lapte. Poate un ceai de tei? Laurairina, sa-ti dea DD o viata frumoasa, sa fii foarte fericita si nu lasa pe nimeni sa iti strice zilele astea, nu se vor intoarce!O zi usoara!15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

laurairina, casa de piatra, fericire, sanatate si tot binele din lume...sa fiti cei mai fericiti din lume alaturi de bebe sanatos

vad ca vb despre fufu, noi nu avem interdictie, dar mie mi frica.........oi fi io dusa cu capu, dar mi frica....

camy, sa stii ca si eu visez ca fac sex cu unu cu altu......dar nu-i spun la cubis, cum sa-i spun? ......ba cu fosti iubiti, ba cu unu cu care as fi vrut , tot felul de cidatenii....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

14+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Laurairina - Casa de piatra! si o nunta ca-n povesti iti doresc!

Nu mai vorbiti de . Noi am stat pe bara primul trim., acum abia incepusem si noi de cateva ori, tocmai ce se obisnuise si sotul ca e totul in regula sai nu pateste bebe nimic si cu infectia asta si cu frica mea cu deschiderea colului iar am pus sexul in cui si nu cred sa-l mai dau jos pana dupa ce nasc.

Gata plec ma duc sa duc proba de urina la alt laborator sa vad aici ce-mi iese. Si dupa la banca si pe urma la birou unde am la treaaaaba of

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Casa de piatra LauraIrina!!! Iti doresc din suflet o nunta ca-n povesti!!!

Euaseara iar l-al simtit pe bb! Nu ma asteptam asa devreme!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Si eu am vise erotice cu fosti iubiti Si cata pasiune!!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Laurairina - iti doresc o nunta ca-n povesti si casa de piatra. asteptam poze si povesti, negresit.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Laurairina CASA DE PIATRA cu muuulta intelegere!!! Sa fiti sanatosi toti trei!

15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA abia astept sa te vad mireasa. Va doresc CASA DE PIATRA si sa fiti fericiti. Sa dea DD sa fiti impreuna pana la adanci batraneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Laura casa de piatra, bebic sanatos si o nunta asa cum ai visat. Te asteptam cu poze.
Noi azi facem 19 sapt asa ca dam de baut.
Si apropo cum unele fete nu vor sa auda de papa pe forum (ca li se face pofta)eu una nu vreau sa aud de (ca ma enervez si va alerg cu parul ca la noi interdictia e in floare si nu scapam prea curand de ea).
Asa ca vadesi unele dintre voi ma cam chinuiti.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laurairina - iti doresc sa te distrezi la nunta si sa nu cumva sa mai lasi pe cineva sa te necajeasca pana atunci si nici atunci. Spor la treaba pana sambata

Katyuscha21 - felicitari pt schimbarea de sapt

Pirelia - cum stai cu avertismentele? . Daca tu nu ai chef de facut avertismente, eu ce sa mai zic, ca ma de concediat oameni.... facem schimb?

Andrecluj - felicitari si tie si plimbare placuta

Simonette - ma bucur pentru bebe miscacios

Fetele cu gandul la si - exista si alte metode , daca va e teama de contact

monis 18+

Mergi la inceput