Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
Katyuscha21 spune:
pe bune bai fetelor duk asa un dor nebun de romania de prietene si de voi ca,chiar daca nu v-am vazut desi vorbesc cu voi si ne zicem de toate cele va consider ca prietenele mele 
eu aici sunt singura nu am pe nimeni nu am cu cine sa vb si eu macar in engleza da nici atat nu am
nu am pretentii sa vb in romaneste desi miar fi mult mai usor da macar acolo sa zic si eu ca am cu cine ma intalni
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+
Katyuscha21 spune:
LAURAIRINA13 casa de piatra si iti doresc o nunta ca in vis

17+
Katyuscha21 spune:
LAURAIRINA13 stai linistita ca noua/mie ne/imi face placere sa auzim ce mai e de la tine noutati![]()
cu mare placere am sa iti citesc mesajele.
si asta e valabil si pentru toate fetele de pe DC cateodata citesc mesajele voastre si mai gasesc ceva nostim si prin casa imi aduk aminte ce am citit si ma apuca rasul de una singura si sotul ma intreaba ca ce am innebunit?rad de una singura?![]()
![]()
![]()
17+
DORIS_71 spune:
Noapte buna, burtici.
Eu stiam ca nu avem voie sa facem baie in cada si din cauza ca putem lua mai usor microbi.
laurairina Casa de piatra si bb sanatos.
Doris
15+ 
poze
Katyuscha21 spune:
nu stiu sar parerea mea e ca daca dezinfectezi bine cada si faci baie apa cald nu vad care ar fi problema eu cu andrei cand eram gravida facem in fiecare zi baie la cada si in plina vara si acum la fel fac baie si ma simt ft bine si marelaxez si chiar simt copilul cum se relaxeaza si el odata ce mama e relaxata si copilul este nu coteaza cum sunteti voi abisnuite sa va relaxati dar sunt femei si femei unele in cada cu apa calda altele plimbansuse altele inoatand si tot asa mai departe deci nu vad ce e rau.dar de exemplu cand mergi la inot si intri in bazin atunci nu iei microbi cand intra toata lumea in apa si o gramada odata cu tine apai daca faci baie in cada ta acasa?

17+
BoboMom spune:
Katyuscha, nu e vorba de microbii din cada, ci de caldura care nu ii face bine lui bebe. De-aia au zis fetele ca in apa la temperatura corpului e ok (ca in piscina), dar nu in apa prea calda.
Laurairina, sa ai o nunta superba si o casnicie cu multa dragoste si intelegere! 
Laura
17+ baby
Nicholas James
BoboMom spune:
Fetelor care modificati lista, puteti sa-mi treceti DPN 12 noiembrie in loc de 14? Am mai zis acum cateva zile, dar vad ca tot asa e
Merci!
Laura
17+ baby
Nicholas James
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 glumeam binenteles ca in pat e mult mai bine si eu am cada mika ![]() Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006) 17+ |
heeeeeeeeeeeeeei...hei, hei...terminati...eu nu am voie la
...si
e mareeeeeeeeeeeeee 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia numai doua? io cre'k am si uitat cum mai e ![]()
krelia 17+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
sa vedeti voi ami tz cand o sa incepem sa visam ca facem
cu unu' si cu altu'...eu ii povestesc lui Pustache mai mereu ce visez...Si sarcina trecuta am avut nterdictie...visam ca faceam sex numai cu fostul prieten..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
Pirelia spune:
Neata fetelor, ce faceti? Mie inca imi este somn, da' foarte somn. Daca o tin tot asa plec de la munca si ma duc sa doooorm pana maine dimineata.
Daca mai vorbiti de castronase cu cirese si nu-mi dati si mie macar o cireasa, ma supar, rau de tot, pentru ca ciresele mele se eclipseaza foarte repede din castronoi. Si tot nu ma satur. Si mai dureaza putin pana sunt gata zmeurele si apoi murele.
O zi buna tuturor, fara complicatii si multa veselie.
Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)