Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
monis5 spune:
- daca vreti vreodata sa scapati de mine, va dau reteta: ma puneti la somn cu sosetele in picioare. Pana dimineata am murit ![]()
![]()
![]()
monis
18+
miany75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Miany, eu pun pariu ca nu e. Sper sa castig ![]() monis 18+ |
Monis5 e un pariu pe care as fi fericita sa-l pierd..
Sa dea DD sa ai dreptate!

miany
18+
miany75 spune:
Ma inscriu si eu in clubul celor care dorm cu "sosetutze"
..doar vara ma descotorosesc de ele...
miany
18+
laurairina13 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
phiu...in sfarsit am citit si eu tot din urmaaaa!
Na ca am reusit si eu sa intru pe net, printre preumblari pt ultimele pregatiri, marea intalneala dintre mama mea si parintii lui, ca pan acu nu se cunoscusera
..mai aveau putin si le faceam cunostinta la cununie
Fetelor, am citit ca va gandeati toate la mine si va multumesc din suflet, chiar am ramas impresionataaaa , ma declar fana DC, si VA IUBESC pe toatee

..doar ca zilele astea chiar sunt prinsa intre alergaturi. Si nu o sa mai pot sa stau la povesti!
Sa va povestesc putin de mine, ca tot mai stiti detalii despre mine..deja simt ca ma cunoasteti! Eu de origine's moldoveanca, adica vin din judNeamt, si mi-am gasit perechea aici tocmai la Mangalia..Si ca sa bat recordu, ghiciti unde ne-am intalnit?
Pe net!!!
De atunci si pan acu am trait impreuna o frumoasa poveeste de dragoste, avem aproape 2 ani de cand suntem impreuna, m-a cerut de nevasta dupa 1 luna, dar...nunta am reusit sa o organizam abia anul acesta, pe 13 iunie! IUPIII..
Si cum amandoi ne dorim copilasi, dupa ce am stabilit data nuntii ne-am gandit ca nu ar fi rau daca il si proiectam chiar inainte de luna de miereee..
Toate bune si frumoase, daor ca Lauroaia care nu stia socotelile bine, a proiectat bebelu cu o luna mai devreme decat trebuia..Adik: am socotit eu, daca raman insarcinata in luna februarie, ies 3 luni jumate pan la nunta, si nu se vede prea tare...Buun, avem norocu sa raman din prima borti' si cand fac si eu socotelile dupa calculele medicilor, si a DC ului descoperim UPS...
Bebe o sa aiba mai mult decat socotisem, adic o sa aiba patru luni si..si in mod sigur o sa se vaadaaaa burtica la nuntaa. 
Si uite asa incepe odiseea mea aici cu stresuri de genu'' fetelor am luat rochia inainte de a sti cas gravi, si oare ma mai incape???''
Da asta o stiti dejaaa..ca doar v-am ros urechile incontinuu 3 luni

![]()
'
AAAA..si inca nici acu, in seara asta inca nus ferm convinsa ca ma mai incape rochia, pt ca am luato de la modificat acu o saptamana ,cand aveam cu juma de kg in minus, intre timp bebe a mai crescut

Si pe urma povestea cu tatal cel 'destept', care o stiti ca v-am tot zis zilele trecute, si pt care va multumesc de sfaturile de genu Ignore-camy si pirelia parca, m-am mai linistit cand simina m-a asigurat ca nu e el singuru nebun si ca a avut si ea specimen asa la nunta...si etc!
Si iata ca saptamana asta MAAA MAAAARIIIITttt!!!

Si nu zic cas stresata pana peste poate! Si nu zic ca mai sunt atatea detalii de pus la punct, si ca saracu miresoi e prins numai in alergaturi, ca eu nu pot si nu mai urc la volan sa le rezolv eu pe ale mele si el sa stea linistit cu ai lui...
Si acum sunt si super incantata ca o sa imi vina toti unchii si matusile de prin toate colturile tarii, si pe care nu i-am mai vazut de ani de zile si asa ma bucur ca am reusit chiar eu sa ii reunesc intrun cadru asa frumos la mareee! Si toti imi multumesc, ca noroc cu nunta mea ca se mai aduna si ei si plus ca vad si mareaa, caci toti sunt de prin alte colturi de tara
Ei..ar fi multe de zis, dar ...nu mai continui , ca deja aici in camera undes la calculator, am una bucata frate, cumnata si un prieten care o sa ne filmeze care deja dorm si ma injura ca eu butonez de zor la calculacios!
Nu mai vorbiti de sexuri si destrabalari ca eu ma inscriu langa Krelia pe listuta NFHH (a se citi ' nefu... de hat hat'))![]()
![]()
, adica visez noaptea, da ziua cand sa trecem la treaba, parca ne inhibam amandoi, ca daca ii facem rau la bebitza?????
Una peste alta, macar ii tot zic la al meu 'MA PASTREZ PT NOAPTEA NUNTII"
, sa mai facem haz de necaz si noi!
Gata o sterg, ca mai am ceva treaba, am o bucata porc de guineea care nu a fost hranit in seara asta, si mai am si o masina de rufe la spalat, ca deh...parca acu inainte de nunta s-au adunat toate rufele murdare si dau pe afara din dulapuri 

Nah, ca v-0am plictisit pe toatele si v-am spus o poveste de noapte bunaa!![]()
![]()
Multi pupicei, si ma bucur ca sunteti cu gandul la mine !

Sper sa mai reusesc sa intru sa citesc pe fuga si sa va tin la curent cu povestea nuntii
(asta daca nu v-ati plictisit deja de mine..
)
Viitoare miresicaaa !!

![]()
![]()
![]()
Laura,
18+
poze
dana n. spune:
Laura, o nunta de vis va doresc!!! Sa fiti fericiti!!!
------------------------
18+ 
Albume foto
ionelamaria spune:
Laurairina sa ai o nunta reusita! Partea cu NFHH a fost foarte tare.... ma uitam ca semnul de intrebare .... apoi am citit explicatia. Am ras de ma doare burtica.... asa ca fug in pat. sa stii ca si eu ma incadrez
tot la aceast5a categorie.... deocamdata din motive de mii de km... dupa ce s-o intoarce sotu' parca vad ca da stresu' in noi sa nu-i facem rau lui bebe.... asa incat.... pana dupa nastere am sanse sa ( citand o amica divortata) se vindece si locul

Va pupic pe toate. o noapte racoroasa.... sau calduroasa..... sau fierbinte.... dupa preferinte!
14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
laurairina13 spune:
Sarumana Dana,Ionela!
Sunt inca prin zona, astept sa termine masina de spalat programu si sa le intind pe sarma..ce sa mai zic?? In casa toata lumea doarme deja, numai eu, o bucata mireasa bortoasa si stresata astept sa termin treaba..
Zici ca-s cu capu..![]()
Viitoare miresicaaa !!

![]()
![]()
![]()
Laura,
18+
poze
hope2009 spune:
Am revenit si noi...in primul rand cu urari pt miresica:
laurairina13- CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE ALATURI DE JUMATATEA TA!!!!
SA AI O ZI SUPERBA, DE NEUITAT, CEA MAI FRUMOASA DE PANA ACUM!!! Abia asteptam pozele si povestea nuntii!
Fetele si eu poftesc la...
dar cu placenta inserata jos,
mi-e frica sa pun in practica. Asa ca raman cu fanteziile
.
Despre baia in cada, eu am inteles ca nu e indicata pe perioada sarcinii cu atat mai mult in apa f. calda. Din cate am inteles si dusul trebuie facut cu apa nu f. fierbinte.
V-am 
miany75 spune:
Laurairina cred ca sunt in asentimentul tuturor fetelor de pe DC,cand iti spun ca sambata vom inchina un pahar de sampanie in cinstea ta si "miresoiului" (vb cuiva
) si iti uram de pe acum sa ai o nunta de vis si sa fii mereu fericita!DD sa ti implineasca toate visele!

miany
18+
Katyuscha21 spune:
DANA N. mult inainte si cu bine Doamneu ajuta eu maine fac 18 sapt
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+