Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Eu l-am sunat pe doctor si i-am spus ce mi s-a intamplat ...asa ca maine de dimineata merg la clinica...Sper sa fie totul in regula ,sa nu fie ceva grav. Am sa-mi iau dimineata si proba de urina ,sa fie totul in regula ,sa nu pierd timp ,daca e vb de infectie.. miany 18+![]() |
Miany, eu pun pariu ca nu e. Sper sa castig

monis
18+
krelia spune:
monix, bata de base-ball a lu' barbata-miu merge...ca facaletz n-am......si de cand tot zic sa-mi iau si eu.....ca doar orice nevasta care se pretinde gospodina..are asa ceva...nu de alta, da' ma mai apuca si pe mine din an in paste sa fac fro placinta...si n-am cu ce s-o intind 
bey fete..m-au apucat niste calduri....deja transpir pe dedesubt (de parca as putea transpira pe deasupra
)...si am trecut deja la rochitele de casa....de vara....ca in pantalonii de trening ma coceam....
krelia
17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
Katyuscha21 spune:
Karelia daca vrei iti dau eu facaletul meu ![]()
da imparti placinta cu noi
la mine is aproape 30 grade si eu sunt imbracata cu pantaloni de treining si pulover pe mine ca mie frig si bebeca ma bate cu manutele cred ca nu e prea mare puterea in ele.![]()
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+
dana n. spune:
Va invidiez...voi va plangeti de caldura. Aici este tare rece, si ploua tot timpul.
Vreau soare!
------------------------
18+ 
Albume foto
krelia spune:
hihihihi...vezi ca risti sa-mi dai mielutz ![]()
eu sunt krelia....nu karelia...alea-s tigarile ![]()

| citat din mesajul lui Katyuscha21 Karelia daca vrei iti dau eu facaletul meu la mine is aproape 30 grade si eu sunt imbracata cu pantaloni de treining si pulover pe mine ca mie frig si bebeca ma bate cu manutele cred ca nu e prea mare puterea in ele.Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006) 17+ |
krelia
17+tzutzupida noastra creste si pozeaza
Katyuscha21 spune:
KRELIA scuze scuze scriu repede si se mai intampla sa mai pun si cate o litera in plus sau in minus dar nui bai ca dau si mielul.ca mie nu imi plac asa ca il dau cu mare placere.![]()

17+
Katyuscha21 spune:
DANA N. hai la mine ca aici e tot timpul cald ti-am vazut burtica 18 sapt
a mea e un pik mai mika![]()
17+
krelia spune:
Katy, nu-i bai....se accepta ![]()
nici mie nu prea-mi mai place carnea de miel....mama, oricum de cativa ani face fripturission de iedutz, de paste....e mai fraged si parca nu asa de...gras..nu stiu...e mai bun ![]()
ah...si sa stii ca desi mi-e cald...la sosetzele nu am renuntat...ele sunt prietenle mele de la 1 ian pana la 31 dec
.....de cand ma stiu ![]()
dana, las ca au zis astia la meteo ca de maine e cod galben la ploi si vijelii...in toata partea de vest a tarii...sa vezi frigaraie in week-end si la noi....poate iar mi-o ia centrala razna....ca zilele trecuta....au scazut gradele un pic si ea, repede, intrase in functine...o apucase datoria...sa bage caldura ![]()
fetili, ma retrag la paturica
....ne parlim maine!
NB 
krelia
17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
dana n. spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 DANA N. hai la mine ca aici e tot timpul cald ti-am vazut burtica 18 sapt a mea e un pik mai mikaMami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006) 17+ |
Hai ca vin
Maine intru in 19 saptamani
------------------------
18+ 
Albume foto
dana n. spune:
Krelia, si eu sunt dependenta de sosete. Dorm cu ele in picioare.![]()
------------------------
18+ 
Albume foto