Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

numai doua?

io cre'k am si uitat cum mai e

Citat:
citat din mesajul lui Biara

Pai tocmai pentru ca avem un oarecare risc mai mic sau mai mare la sarcina avem interdictie, ca daca aveam voie de la tanti doctor nu te mai certam . Deja suntem in pauza de 2 luni asa ca iti dai seama cam ce ne fac hormonii.

12+

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fete.....m-am intors!
BBeste bine! In parametri normali! Acum astept rezultatul la TT!
S-a foit tot timpul si nu a vrut deloc sa stea in profil ca sa faca ecografista un calcul pt a-mi spune daca e fetitza sau baietel! Asta e! Numai ca va trebui sa astept cam mult pana la urmatoarea eco, ca aici nu se fac ecografiile asa la cerere! In iulie vin in Ro si maprogramez atunci la o eco......pai cum sa mai stau eu doua luni pana aflu!Pliul nucal este 1,4mm ceea ce e f bine si osul nazal prezent! era tare frumos bb al meu

Va pup si va multumesc ptr sustinere!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Krelia - pana nu scoti facaletul, tot e bine

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Felicitari pentru rezultate .

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Fete.....m-am intors!
S-a foit tot timpul si nu a vrut deloc sa stea in profil ca sa faca ecografista un calcul pt a-mi spune daca e fetitza sau baietel! Asta e! Numai ca va trebui sa astept cam mult pana la urmatoarea eco, ca aici nu se fac ecografiile asa la cerere! In iulie vin in Ro si maprogramez atunci la o eco......pai cum sa mai stau eu doua luni pana aflu!Pliul nucal este 1,4mm ceea ce e f bine si osul nazal prezent! era tare frumos bb al meu

12+

Felicitari!!! Pacat ca nu s-a vazut... dar principalul e sanatatea

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mai fetelor da ce vati revoltat asastiti ca imi place sa va tachinez un pik cand va gasesc punctul slab ca de exemplul acumpt voi ca sa nu ma fugariti

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Fetelor, am si eu o intrebare. Voi stati in cada? Mie imi place sa ma relaxez in cada plina cu spuma. Mai multe persoane mi-au zis ca nu este bine si ca sa fac doar dus.

------------------------
18+

Albume foto

ai voie doar in apa la temperatura corpului

Betty78 18+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Fete.....m-am intors!

12+

Felicitari,Simonette! Bine ca e sanatos si daca vii in tara poate afli atunci ce e...ca sa nu stai in suspans

miany
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Eu l-am sunat pe doctor si i-am spus ce mi s-a intamplat ...asa ca maine de dimineata merg la clinica...Sper sa fie totul in regula ,sa nu fie ceva grav.
Am sa-mi iau dimineata si proba de urina ,sa fie totul in regula ,sa nu pierd timp ,daca e vb de infectie..

miany
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ma duk sa fac haleala ca imi vine sotul de la munka si nu am facut nimik mancare ca, cu voi ramane flamand saracu ca as sta non-stop sa vb cu voi si dupa aia nu mai are putere glumeam

gata cu gluma sa trecem la lukruri mai importante de discutat cum ar bebeii nostri mult asteptati ce mai fac?cum sunt misca misca?al meu e bine misca tot timpul astnoapte ma trezit si se misca si lovea nu stiu ce a avut avrut sa imi zica buna dimineata primul cred

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput