Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
krelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Da sa traiti. Unde iti e carutul albastru ? Nu-l treci la semnatura? ![]() 14http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
nu l-am trecut.....da' nu-i asa o mare tragedie...pana in noiembrie am timp sa-l trec, nu?
....important e sa fie sanatos si cuminte
fatakrelia
17+tzutzupida noastra creste si pozeaza
BoboMom spune:
Mie mi s-a spus sa nu fac baie cu apa in cada... desi cred ca daca apa e doar calduta e ok. Eu zic ce mi s-a spus de la dr.
Si apropo de dr, m-au sunat acum inapoi si mi-au zis ca daca fac febra si merg prea des la baie sa merg la dr de familie sa nu fie gripa. Dar am fost doar de doua ori la baie (iar de varsat nu am varsat), iar febra nu am, asa ca cred ca e ok. Au zis ca ceaiul de menta cu musetel e bun si chiar recomandat pt asa ceva, dar acum astept pana ajung acasa, ca nu am la mine (am venit la serviciu intre timp).
Laura
17+ baby
Nicholas James
krelia spune:
mai nou....ma gandesc la fazele alea cu decalotarea...se recomanda...nu se recomanda.....si daca m-apuc sa citesc tot ce scrie pe net...ma apuca nervii capului...ca fiecare zice altceva.....
Laura, sanatate multa!
katyuscha, rgagapie....io zic pas la
.....ca deocamdata avem inchis la pravalie
....
krelia
17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
dana n. spune:
Va multumesc fetelor. Voi intreba totusi si medicul.
------------------------
18+ 
Albume foto
rgagapie spune:
CRED K IN CURAN O SA PLEC AKS SI MAI VB....

SI NB, DC NU MAI INTRU D AKS K MIE TARE 
, POATE ASA MAI IMI TRECE
DE [SEX]
Ramona
+15
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
Biara spune:
Fetelor nu mai vb de lucruri sfinte gen
, nu de alta dar suntem unele pe aici care avem interdictie [:P], si ne faceti si noua pofta si daca nu o putem satisface trecele la alte lucruri pacatoase gen tone de ciocolata si inghetata. Asa ca fie-va mila de siluetele noastre macar 

12+
Katyuscha21 spune:
de ce sa aveti draga interdictie din contra este recomandat
in timpul sarcinii doar daca fereasca D-zeu sa fie sarcina cu probleme da atinci daca nu poti face un timp, dar
este considerat ca un sport pt gravide.am citit eu undeva nu mai tin minte exact unde dar asa zicea acolo.deci cat puteti nu ziceti nu![]()

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+
Biara spune:
Pai tocmai pentru ca avem un oarecare risc mai mic sau mai mare la sarcina avem interdictie, ca daca aveam voie de la tanti doctor nu te mai certam 

. Deja suntem in pauza de 2 luni asa ca iti dai seama cam ce ne fac hormonii.
12+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 de ce sa aveti draga interdictie din contra este recomandat in timpul sarcinii doar daca fereasca D-zeu sa fie sarcina cu probleme da atinci daca nu poti face un timp, dar este considerat ca un sport pt gravide.am citit eu undeva nu mai tin minte exact unde dar asa zicea acolo.deci cat puteti nu ziceti nu![]() Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006) 17+ |
Sunt multe fete pe aici cu interdictie, asa ca.... ai mare grija, poate te alearga cineva
monis
18+