Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Buna fete cucuiete.
Laura iti doresc casa de piatra. Multa bafta si ...fara emotii.
Simonette felicitari pt bebe cuminte. Ai dreptate...ce mai conteaza sexul, sanatos sa fie.
Roxyaly si eu am probleme cu coagularea sangelui dar eu iau un aspenter o data la 2 zile pt ca la mine nu se coaguleaza. Cred ca la tine e exact invers. Sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau...si mie mi-ar fi frica sa fac in burta. Poate asa mai intr-o parte...

Fetele ma duc la piata sa fac la sot pui cu legume gratinate. Am gasit retete pe internet de imi ploua in gura.

14

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am ajuns la birou dar am patit-o. Am alergat prin tot orasul la laborator la analize sa las urina, apoi pana la birou sa-mi iau stampila pentru banca (ca o uitasem) apoi la banca si cand in sfarsit vin victorioasa si obosita - mai ales ca am fost si cu masina lui barbati-miu care se conduce mult mai greu ca a mea, vesela ca am terminat cu drumurile si ma asez pe scaun la aer conditionat - intru in cladire si pe hol alunec pe podeaua proaspat spalata SI CAD!!!!!! N-am cazut rau dar oricum - nu ma doare burta nu nimic dar tremur de frica. Daca a patit bebe ceva!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Miramar stai linistita, daca nu te doare burta e ok.BB e bine numai incearca tu sa te linistesti ca il agiti si pe el.
Ai grija cu cazaturile.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Lidia acum am vazut ca esti din Brasov.
La ce doctor esti?

15+

Ai PM

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

da am PM.

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Am ajuns la birou dar am patit-o. Am alergat prin tot orasul la laborator la analize sa las urina, apoi pana la birou sa-mi iau stampila pentru banca (ca o uitasem) apoi la banca si cand in sfarsit vin victorioasa si obosita - mai ales ca am fost si cu masina lui barbati-miu care se conduce mult mai greu ca a mea, vesela ca am terminat cu drumurile si ma asez pe scaun la aer conditionat - intru in cladire si pe hol alunec pe podeaua proaspat spalata SI CAD!!!!!! N-am cazut rau dar oricum - nu ma doare burta nu nimic dar tremur de frica. Daca a patit bebe ceva!!!

16+

Of, of, ai grija, dar acuma ca s-a intamplat, macar incearca sa te relaxezi. Doar stii ca [] copilutul e f protejat in burta, nu cred sa se fi intamplat ceva

monis 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

da am PM.

15+

Adica ti-am trimis eu PM

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Roxyaly ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MIRAMAR o fosta colega de a mea a cazut iarna pe burta, pe trecerea de pietoni, insarcinata fiind in 6 luni. BB nu a avut nimic si nici mama. Dar poate ar fi bine sa ii spui medicului ginec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Miramar, Imi pare rau ca ai cazut dar ar fi bine chiar sa nu te stresezi ca ii face rau lui bb!!! In ce pozitie ai cazut?

Roxaly sa treaca buba! Offf ce rau trebuie sa fie!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput