Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

am vesti bune, operatzia a fost un succes, doctorul a curatzat totul, va trebui sa faca tratament in continuare, dar am trecut hopul cel mare, sunt foarte usurata, multzumesc din nou pt incurajari
.

monik, daca se apropie momentul, nastere usoara itzi doresc, bebelus frumos sanatos si mancacios!

ceska, m-apuc de uitat la poze, ma bucur ca va simtzitzi bine.
Cum sa dai buzna mai, adevarul ca ma simt cam vinovata c-am intristat poate atmosfera pe-aici, dar promit sa revin doar cu vesti bune de-acum.

Va pup, o seara frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Adina,bine ca e bine si v-ati mai linistit,sanatate multa si refacere usoara!
O seara frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adina, ma bucur ca operatia a decurs bine, chiar ma gandeam la tine cand am scris mai devreme.

Sper sa fie totul bine de acum in colo.

Sunt curioasa daca Monik a nascut

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Convenisem cu Monik cum ca trimitem sms cand apare bebe (la oricare dintre noi). Pana acum n-am nimic pe telefon, deci probabil e inca in monitorizari.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+

Mergi la inceput

Merci Tumpi, trischa .

mai fetelor, mie pt überweisung on-line pentru Sebi al lui mexxa imi cera si IBAN ?? Voi cum atzi procedat, ca nu ma lasa mai departe fara

Ce tare, am bagat iban identic cu swift si-mi spune ca nu recunoaste ca EU-Land . Mai incerc, da de reusesc anu' asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adina, IBAN-ul este contul scris de mama lui sebi.
Mai zic odata, cand faci plata online de aici in Ro ai nevoie doar de 3 lucruri:
1.nume detinator cont
2.Cod IBAN/cont
3.SWIFT

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Ahaa, merci tumpi, gata , m-am lamurit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,
ce bine e cand incepe ziua cu vesti bune!

AdinaF,
nu tu ne-ai intristat! Noi suntem aici una pentru alta, nu? Eu am dat buzna asa zglobie si aiurita, fara sa fi citit, cand voi erati cu griji legate de tatal tau, baietelul Sebi si Moonik. Scuzele mele.

Acuma mai Moonik sa ne dea o veste buna: ori a nascut deja un bebe sanatos ori bebica mai sta frumos la caldurica!

Va doresc un week end frumos si linistit cu mult soare peste tot daca se poate. Probabil mai apuc sa intru luni, acuma mergem acusa la biserica, e pomenit Sf Anton de Padova, sunt sfintiti crinii si binecuvantati copiii. Merg cu gaza si tot familionul! O sa ne rugam si pentru toti cei care au nevoie, sunt bolnavi.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Adina, Doamne Ajuta in continuare ptr tatal tau.
Codruta e soare DAAAAAAAA! uita-te pe geam daca nu ma crezi .
Ceska Doamne Ajuta! unde mergeti la biserica in Iosefin, acolo va fi slujba Sf.Anton de Padova?
Ioana acusi pleci in urlaub.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

vitaminele is pe cale de dispartie bag sama, rasa rara dom'le ,Ioana transmite dintr-un tunel in drum spre

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput