Vitamine romanesti in Germania (29)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ceska777 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui i_ulia na, prima!!! hi hi!! clau, nasol cu ana si caiafa astia ai tai, privatversicherung rules ![]() de la osna tot nu stim nimic?! ma bag si eu la nani cat de curand, nu stiu daca mai apuc sa scriu maine inainte sa plecam. daca nu, ne auzim luni. pupici pentru vitamine ![]() Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007) |
Iulia,
da ce beamter e sotul tau ca e privat versichert. Sotul e tot beamter si e asigurat de stat prin landul BW la care e angajat. Eu si copilul pratial prin LAND partial privat. Sa vezi hartogaraie... intai dau banu din pozonar apoi fac hartii si astem returnarea de la LAND si versicherung!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tumpi spune:
Neata vitamine.
Cescka, concediu placut in continuare.
Si la noi a iesit soarele putin, da vad ca acum iara se ascunde.Bine ca e vineri si nu pot sa spal ca ma zgariam pe ochi daca iara spala si intindeam rufele ca sa inceapa ploaia ca acum 2 zile de am intins si strans rufele din curte de vreo 3 ori.
Acum sa scriu rugaciunea pentru cei bolnavi ca aseara nu am mai apucat.
Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de MIRCEA, pentru ca este bolnav .
Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe el , si ridica-l din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din el si indeparteaza de la el durerea, ranile, febra si slabiciunile.
Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni.
Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Cristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor.
Amin.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
buna fetele
adina, sunt si eu langa tine, multa sanatate si noroc tatalui tau
noi am fost iar pe drumuri si ieri, am cules toata marfa licitata, nu-s incantata de tot...mai caut, acum am livingul la vapor plin! si am fost o tura acasa deja...
m-am trezit dimineata si nu-s ok, tre sa ma culc...
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
ramonaiani spune:
M-a sunat Monik acum juma' de ora - gafaia sarmana la telefon - zicea ca are dureri, o interneaza acum la spital. Arte burtica tare si contractii dureroase - cica nu-s contractiile alea de nastere, dar totusi e mai bine sa stea sub observatie.
I-am urat sa aiba grija de ea si nastere usoara .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb 38+
claudia74 spune:
offffffff saraca Monik, poate ii provoaca totusi nasterea sa numai sufere asa, oricum numai e nici un pericol ptr bebe, hai Monik fi brava, suntem alaturi de tine
Ceska faina distractie aveti .
Simonica culca-te mama ca esti obosita .
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
ceska777 spune:
Am vazut acuma ca am cam dat buzna cu mesajul meu.....
AdinaF,
suntem alaturi de tine si in gand alturi de tatal tau, sper ca a decurs totul bine!
Moniik,
ai grija de tine si de bebe! E cel mai important lucru! Iti doresc sa mai stea bebe cuminte dar daca nu mai vrea sa vina ca abia asteptam sa il cunoastem .....sanatos si voios!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
tumpi spune:
Pagina 2?hmmm.Unde umblati mai fetelor?
Pe mine ma doare iara capul, am si stat prin gradina si am plivit buruienile.Mi-am luat un tenisometru si mi-am masurat tensiunea, am 115 cu 65 si puls 68.Eu tensiune mai mare de 12 nu cred ca am avut vreodata.
Mai stiti ceva de Monik?Ce a facut?
Pupici la toate fetele, o seara placuta si un we minunat va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)