Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Alexandra nu ai gasit rugaciunea?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

AdinaF - imi pare rau . Multa sanatate si Doamne ajuta sa treaca cu bine de operatie . Ma voi ruga si eu , dar eu nu stiu ragaciunea de care Claudia vb .
Tumpi - cum a zis si Claudia , te aparam noi , asa cu burtica mare .
Claudia - cum e cu spatele ?
Lexi - ai o fata .
Mariana - cum esti ? sa nu nasti inaintea mea , eu ma simt asa ciudata , de 2 nopti nu pot dormi , asa vad ca burtica sa lasat jos .....

Monik 35+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Doamne, iata-ma doborit de boala.Nu mai pot munci, sunt o povara pentru ai mei. E greu, Doamne, insa iti multumesc si pentru aceasta suferinta: ea ma ajuta sa inteleg cit de nestatornice sunt viata, sanatatea si toate cele pamintesti.
Acum privesc cu alti ochi ceea ce am, ceea ce sunt nu-mi apartine, ci este un dar al tau. Stiu ce inseamna sa depinzi de altii, sa nu poti face nimic singur. Am gustat singuratatea, nelinistea, deznadejdea; am simtit insa si prietenia si dragostea atitor oameni!
Doamne, chiar daca imi este greu, spun: faca-se voia ta! Iti ofer suferintele mele si le unesc cu patimirile Fiului tau.
Te rog, binecuvinteaza-i pe toti cei care ma ingrijesc si pe toti cei care sufera impreuna cu mine. Iar daca vrei, daruieste-mi vindecare, mie si celorlalti. Amin.

Rugaciunea aia nu am gasit-o, am ales-o pe aceasta ,Adina spune-ne numele tatalui tau sa io spunem in Rugaciune.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Claudia - off, greu cu fetele astea (la Deni ma refeream). Cum spunea si preotul duminica la biserica, cand ma plangeam ca ma scoate fie-mea din sarite - "D-na Mariana, rugati-va mai mult"...

Adina - imi pare rau pt tatal tau. O sa ma rog si eu pt sanatatea dansului. Chiar, ce nume de botez are?

Monik - cum sa nu nasc mai inaintea ta??? Ca am DPN cu 3 saptamani inaintea ta (cascata de mine am uitat sa iau aseara penicilina contra streptococului . Azi mi-am pus post-it-uri prin toata casa )

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nu am gasit rugaciunea de care spui tu, Claudia, dar am gasit-o pe asta tot la subiectul Emmei, cred insa ca e o rugaciune pentru copilul bolnav:

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau EMMA. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.

Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta EMMA, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Fetelor, multzumesc, suntetzi deosebite , mi-au mers la suflet rugaciunile. Numele lui e Mircea. maine seara voi avea mai multe veshti, sper bune!

lexi, voi trimite si eu atunci direct in contul ei, am vazut ca are in euro, numai sa ma limpezesc un pic la minte - Maria nu se dezminte .

o seara frumoasa si sanatate multa, ca restul vine de la sine.

Mergi la inceput

Hi leute
Alexandra iubita aceea Rugaciune e ptr copil blnav, ce ai pus tu, cealalta era generala, dar oricum nu s-a stiut numele,asa ca vom repeta figura astazi seara cu numele tatalui Adinei.
Am vb ieri cu mama lui Sebi, incercam sa o aducem aici la Heidelberger Kinderklinik, a trimis deja actele, luni va vb si Corina cu un medic de acolo, este o fata extraordinara Andreea si Sebi un baietel de milioane,Doamne Ajuta.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata,
Adina,multa sanatate tatalui tau si multa putere,sa dea Domnul sa fie bine
Monik si Mariana,hai burticile inca putin si vine bebe!!!!facem galerie
Noi azi nu avem gradi,tati e la lucru asa ca program de fete.
Pentru toata lumea o zi frumoasa si multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

neata si de la noi
Am trimis fata la gradi, taso inca doarme caci sta pana tarziu pe calculator si pe deasupra are si infectie la urechie, asa ca saptamana asta a cam stat acasa.
Adina multa sanatate tatalui tau, si sa treaca cu bine operatia de astazi. Doamne ajuta
La noi a iesit soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata vitamine!!!!!
Ne-ati dus dorul cumva???? Suntem de luni in RO dar abia azi ajung sa scriu aici, abia v-am gasit.
Pe blog daca sunteti curioase puteti sa vedeti ce mai facem, il actualizez seara tarziu sau dimineata devreme cum apuc.
Gaza mea a avut doua zile crunte de obisnuit la noul program la atata lumea in jur, big family cu bunic, bunica, matusi unchi etc.
Acuma e iar la normal se trezeste in zori la 05:30 -6 doarme trei ore la pranz rapus de alergatul in curte. Face baie la piscina, merge la Zoo din astea. Azi e vineri stam acasa... week end-ul va fi plin de activitati iar. Am ridica actele de casatorie transcrise si luni merg sa-mi fac buletin, apoi pasaport. Nu stim daca mai mergem la mare, mai vad saptamana viitoare cum se comporta gaza. Poate plec cu mama, gaza si o fosta colega de lucru cu sotul si baiatul ei de 2 ani. Poate.
In schimb pe 21 iunie am hotarat sa SERBAM 18 LUNI cu familia de aici plus inca treei copilasi intre 1-2.5ani.Sper sa fie vreme buna sa facem party la piscina in curte la bunici. Avem un mare pt adulti si una de copii. Vedeti pe blog poze cum se balaceste gaza mea.
Mi-e dor de vitamine, o sa pun la favorite link si mai trec pe aici. Daca va e si voua dor de noi ne vedeti pe blog!
Ce fain e acasa! Stiti ca eu zic acasa e in Ro zuhause e in DE!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput