Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

am deretecat pana acum prin casa, am pus si ceva rufe la spalat, am facut snitzele si o ciorba cu dovlecei, am facut baie si acum citesc forumul.
Maine (dimineata) vin ai mei !!
Luni am programare la dentist cu Eliza, apoi o sa ma tot plimb prin oras cu ai mei. Sa vedem cum ma tin puterile . Sa nu ma dati disparuta ca intru mai rar de-aici inainte, o sa incerc sa intru seara pe forum sa va mai dau vesti (daca exista).
P.S. Monik inca n-a scris nimic pana la ora asta.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Claudia74,
nu, ai merg la biserica Millenium din Piata Traian, e mai aproape de ei. Biserica mea de suflet din Timisoara e cea din Elisabetin, Balcescu.
Fugim la grill......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

AdinaF multa sanatate tatalui tau.
Monik,
Duamna Trischa, am gasit cadoul mult cautat Multam de telefon

Va doresc WE placut. Fug in statiune Ma plictisesc de nu mai pot aici. Am reusit sa ne facem wohnzimmer-ul, restul mobilei vine saptamana viitoare ( o parte), in 5 saptamani restul....offff..Pana acum ne-am luptat cu lustrele si alte minuni. Am dat o tura cu masina in Riedlingen si Bad Saulgau....offff....Cred ca ma mut in Stuttgart Fug in statiune, sa-mi clatesc ochii

pe toate.

PS: Clau, cum lucrezi?
Ioana, concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

lume noua around eu acu am venit de la lucru si maine tot asa lucru,adica de la 3 la 8 :((((((((
maine are fiu-miu primul turnier la fotbal, tzuca-l mama pe el de fotbalist.
mama ce de bunatati ai facut Marianooo vin la tine .

Franceska da e superba biserica din Balcescu ca toate de altfel din Tm pe care nu le compari cu cele de aici (catolice ma refer, ca ortodoxe sowieso nicht ) arunca si aici vreun mititel.
Adina alles klar, ai mai vb cu Ro,cum e tatal tau?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna seara,
Oameni buni s-a dilit copila,si normal ca si noi.
Merge cu laufrad,adica e chiar profi,si noi alergam ca turbatii sa ne tinem dupa ea.
Azi nu a mai tinut figura,si-a dar copila un vant la vale de am mai gasit-o intr-un gard.of si vai...bine ca nu s-a intamplat nimic,doar vrea cateva vanatai.
Claudia,tu ma fraieresti pe mine???????sun la telefonul tau de m-am plictisit.
O seara frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Trischa, la fel e si Alex, problema e ca refuza categoric sa poarte casca . Acum 3 zile la fel isi daduse drumul la vale, urma o strada si io strigam ca nebuna sa bremsuiasca, si el saracul tot apasa, dar frana ... nu si nu, cedase (nervos cred) pana la urma a reusit sa se opreasca punand picioarele jos, dar am amortzit de spaima. Fabi n-are treaba cu laufrad-ul mi-a zis s-o dau inapoi la nenea postasu' care a adus-o .

claudia, da, vorbesc non-stop in Ro, taica-mio e bine, lucid, calm, fara dureri, luni il vor muta in salon de la terapie intensiva.

Intrebare off-topic: stie careva dintre voi din greseala daca citostaticele din De sunt mai bune si mai gutverträglich decat cele din Ro, sau avetzi poate pe cine intreba? Mercic

Miki, in statziune te-ai mutat, super! Cu jobul ce faci?

De Monik n-a dat nimeni?

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele,
sunt la rotterdam, la vapor iara la cumnatu, de am acces la net, maine dimineata plec cu fetele spre casa, luni-marti sper sa ma intorc...
va pup, noapte buna

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata , si de la mine!si de la mine !
Stiu ca am cam lipsit , dar am povestit , ...rau cu spatele ...si ca sa fie in ton cu mine , Matei s-a captusit cu o raceala ...mama ...mama...!Adica tuseste de m-a speriat , am cumparat Mucosolvan , dar deocamdata nu vad nici o inbunatatire..!
Nasul curge , temperatura ...dar asta nu ne-a impiedicat sa mergem la Sommerfest!S-a tinut in curtea gradinitei , care este linga blocul nostru , si Matei a zis ca merge oricum....
Adina , sanatate tatalui tau , si sa auzim de bine .
Trischa ....ai un copil ....buna rau !Imi place de ea de nu mai pot!Matei nu merge pe bici , zice ca nu poate sa dea din pedale ..., dar cred ca ii este si frica ...mai asteptam .
Noutati , despre Moonik?
Miki , ai treaba , nu gluma!
Clau
Fetelor , numai bine tuturor, sa aveti o zi frumoasa , si sa auzim de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Neataaa,
Cuscra,multa sanatate tie si lui Matei!!!cu tusea e drum lung..o sapt tot tuseste cu sau fara mucosolvan,mai dai si cate o ling de miere daca ii place.offf,offff lasa ca se face el mare si fortos.
Claudia nu mai poate intra sa scrie...ca s-a incurcat careva in degete si i-a disparut parola...rezolva ea cumva.
Monik...nu stim nimic,am sunat-o si eu si Claudia dar nu raspunde.banuim ca nu poate..poate da ea vreun semn cumva.
Noi plecam la padure va dorim o zi frumoasa si sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ii scriu acu sms la Monik, ca am sunat si nu raspunde,
Codruta multa sanatate, neaparat mergi in ro la Praid cu Matei si imunogrip junior luat
Adino am rezolvat problema .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput