FIV in Ungaria 58

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia_74

Closty - la prima intalnire nu este nevoie sa mergi cu sotul tau; aceasta prima intrevedere este, de fapt, destinata intocmirii unei anamneze. Medicul va afla astfel, discutand cu tine si uitandu-se peste analizele tale, cu ce probleme te-ai confruntat sau te confrunti, iti va face, probabil o ecografie si iti va face anumite sugestii privind procedurile ulterioare.

Legat de analize, pe langa cele care sunt mentionate pe pagina 1 a fiecarui capitol, este bine sa ai cu tine analize anterioare, chiar daca sunt mai vechi, bilete de iesire din spital sau alte documente relevante pentru istoricul tau medical.

In ceea ce priveste ziua in care te prezinti la doctor... De obicei, tratamentele premergatoare punctiei si transferului incep in a doua ziua de ciclu, dar tu mergi oricum atunci cand ai programare. Medicul iti va spune cand este cel mai indicat sa incepi tratamentul.

Sper ca ti-am fost de folos. Succes!

Multumesc din suflet pt raspuns
am sa sun sa imi fac programare
am inteles ca au program si sambata ceea ce este f.f.bine
Ti`am citit experienta si iti doresc un beta mare :) asa am vazut ca este urarea pe aici si imi place tare mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia_74

Clipsy, te-am botezat in mesajul de mai sus! Scuzele mele!

:)) nicio probl

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alsima

Clipsy bine ai venit!!!
Doamne ajuta sa-ti implinesti visul!
Noi la prima intalnire am fost sambata...asa ne-a chemat. Si am fost impreuna fiindca atunci ne-a spus care este diagnosticul nostru clar si care este planul de "atac"...

Dr Zadori e un om minunat, desi a foarte aglomerat si timpul cu el este foarte pretios, este un bun profesionist. Pt noi a fost omul care a facut ca visul sa devina realitate!!!

Dado, tinem pumnii! Mai e putin...Doamne ajuta!!!

Claudia, imi place tare mult cum gandesti!!! Deci: BUCURA-TE in continuare!!! Eu sunt convinsa ca si asta conteaza enorm!! Iti doresc ca bb-ii sa ramana in burtica inca 9 luni!!!

Noi suntem bine, crestem...Am fost la echo acum 2 zile, toate bune...
S-au incheiat vizitele la Zadorica. Ne-a felicitat, s-a bucurat sincer pt reusita noastra si a lui, am facut o pozica si i-am promis ca daca totul merge bine, ne vom revedea cu bine anul viitor cu galusca in carucior....

Va pupacesc pe toate cu mare drag si va tin pumnii sa reusiti!!!

cu bulinutza de 8 saptamani si 2 zile

Luna MAI a fost luna MEA!!! :)

Multumesc mult de tot pt raspuns! Sper sa prind si eu o programare pt sambata!
Stiti cumva cand intra in concediu Zado?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cap nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139134
revin cu completari mai tarziu
va pup pe toate!!!

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput