FIV in Ungaria 58
Raspunsuri - Pagina 17
Dado spune:
Buna !
Dent, pupy76, camy050277 va multumesc din suflet pentru sustinere ! Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori !
Adrienne - intr-adevar cei din Debrecen fac si PICSI, si nu costa nimic fiind inclus in pretul embriotransferului. Am platit pentru toata procedura 210 000 forinti (punctie+ovulometrie) si 112 000 forinti (embriotransfer). Daca mai ai orice alte intrebari, te rog sa imi scrii ! Bafta !
buluna spune:
ADACA, iti dai seama ca am nascut la Timisoara. Am nascut la 29 sapt, la cerere. Am ajuns vineri dimineata la 9 si am nascut la 14. Nu am asteptat travaliul ca sa nu risc ceva...La intoarcere bebele a fost nesperat de cuminte. A dormit tot drumul. Si am facut 5 ore ca am ocolit.
LIANA, daca il tin la san cate 2 ore fac pauza o ora si apoi iar il pun...nu-i destul? Acum nu mai fac chiar asa...mai dau si lapte praf sa mai fac si eu una...alta...si ma dau cu BEPANTEN.
ALRAC, da, cred ca este tare norocos...
DENT, il tin la san cate 2 ore...nu se mai satura si nu refuza niciodata. Uneori cred ca sunt suzeta lui preferata . Este tare smecher...M-am gandit si eu ca va refuza sanul, preferand biberonul, dar se pare ca inca nu...
Fetelor care sunteti in focuri si care faceti pauza, va urez din tot sufletul sa reusiti sa va indepliniti cel mai mare vis. Doamne ajuta.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
alsima spune:
iaia super tareeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Sa stii ca si eu am facut testul de urina in ziua 8 si a iesit a doua liniutza slaba, slaba...Iar a doua zi, ziua 9 ET, am facut beta HCG-ul si am avut o valoare foarte mare: 115!!!!
Deci iubita, sa fie intr-un ceas bun, Doamne ajuta si abia astept sa ne dai vestea cea mare!!!
Noi maine mergem la Zado sa vedem mogaldeatza mica si draga!!!
Va scriu daca avem noutati....
Pupici tuturor si bafta multa!!!
cu bulinutza de 7 saptamani si 6 zile
KLU1973 spune:
iaia, felicitariiii !!!!!!!!!! e de bine ca a iesit pozitiv testul de urina !!! te asteptam cu beta mareee...
Fetelor, sa aveti numai cu rezultate pozitive !!! se pare ca iaia este deschizatoare de drumuri.
Klu 32+ Theodora...
adrienne spune:
Buna Dada,mersi pt.raspuns este o stire extraordinara pt.noi pt. care Picsi insemana o noua speranta.Mai am o intrebare scurta.Cu medicamentele cam la cat ai iesit?Ai facut Short sau Long Protocol?
Noi ieri seara stateam cu sotul meu sa facem un calcul si anul trecut cred ca a fost undeva 150.000 de forinti Short Protocolul.
Ma bucur tare mult pt.tine ,fiecare reusita inseamna un alt om fericit.
Te pup si sa ai grija de tine.
Dado spune:
Buna adrienne !
Noi in februarie medicamentele pentru protocolul scurt ne-au costat cam 110 mii forinti cu tot cu medicamentele de sustinere. De data asta am facut protocolul lung, si medicamentele ne-au costat cam 160 mii forinti. Care e problema la voi? In februarie de ce nu ati facut PICSI?
claudia_74 spune:
Iaia draga, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa se lase cu !
Multumesc, fetelor, pentru galerie! Mi-a prins bine .
ala77 spune:
CLAUDIA,
Imi spui si mie cine ti-a tradus si cat te-a costat tradusul?
Cati bbi ai in burtica? Sa ai grija sa stea acolo pana la 9 luni!
CANDY1902 spune:
bunaaaaaaaaaaaaa
si eu am inceput anlizele a zis zadorici ca analizele sunt superrrrrrrrrrr
1 decapertil ieri si de azi 75 gonal si 1 decapertil mine tot la fel si joi ma intorc la szeged si acolo voi ramine TAMALYS ma bucur ca incepi si tu ne vom intilni sigur IAIA felicitari,DADO ,CLAUDIA sa fie lipiciosi va puupo pe toate si DOAMNE AJUTA
KLU1973 spune:
Fetelor,
am fost sambata la Craiova la marele eveniment...botezul Marisei Ioana...o comoara de fetita...cu niste ochi ireal de albastri si cu niste gene lunigi si negre de mai mare dragul...asa cum spunea si adela.
Va atasez mai jos un link cu cateva din pozele facute pentru cele mai vechi aspirante pe care o cunosteti pe miha2004. Ia sa vedeti ce mandrete de copil a putut sa faca secondata de dr. Zadori, bineinteles...
Bine ca si mami miha arata senzational si este superr fericita...are toate motivele din lume !!!!!!
http://family.webshots.com/album/573169061rjOlPV
Klu 32+ Theodora...